0 Item

Toko Zoomlion cedhak kula digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Novosibirsk Federasi Rusia Mixer Pelumas Minyak Pompa Suku Cadang PC Ember kanthi kualitas paling apik

Toko Zoomlion cedhak kula digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Novosibirsk Federasi Rusia Mixer Pelumas Minyak Pompa Suku Cadang PC Ember kanthi kualitas paling apik

Kita - Tim EPG gearbox & motor EPT bigge, pulley vee, pulley wektu, kopling lan unit manufaktur gir ing China kanthi 5 cabang liyane. Kanggo informasi luwih lengkap: Selular / whatsapp / telegram / Kakao kita ing: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

ZheJiang MaHangZhou EPT EPT Technology CO., LTD.

Dadi Kualitas EPT Kanthi rega Regane sing padha
Dadi Biaya EPT Kanthi Kualitas Top sing padha.

 

We - EPG Team gearbox & motor EPT bigge, pulley vee, pulley wektu, kopling lan pabrik roda gigi ing China kanthi 5 macem-macem cabang. Kanggo rincian liyane: Cell / whatsapp / telegram / Kakao kita ing: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828 Panggunaan jumlah utawa merek dagang saka pabrikan produk asli (OEM), kayata CASE® lan John Deere® mung kanggo fungsi referensi lan kanggo nuduhake panggunaan item lan kompatibilitas. Perusahaan lan bagean panggantos sing ditampilake ing kene ora disponsori, disetujoni, utawa digawe dening OEM.

Toko Zoomlion cedhak kula digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Novosibirsk Federasi Rusia Mixer Pelumas Minyak Pompa Suku Cadang PC Ember kanthi kualitas paling apik

Toko Zoomlion cedhak kula digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Novosibirsk Federasi Rusia Mixer Pelumas Minyak Pompa Suku Cadang PC Ember kanthi kualitas paling apik

Toko Zoomlion cedhak kula digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Novosibirsk Federasi Rusia Mixer Pelumas Minyak Pompa Suku Cadang PC Ember kanthi kualitas paling apik

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


MATERI PENTING

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

TREATMENT SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

METODE PROSES

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

QC & CERTIFIKAT

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

PAKET & MASA LEAD

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Nggoleki sing gegandhengan:

Pin Iku on Pinterest

Share This