0 Item

Reduksi Gir Cacing

Peredhot cacing minangka jinis gir pangurangan sing digunakake kanggo ngowahi input kacepetan motor dhuwur dadi output kacepetan sing luwih murah lan uga njaga torsi dhuwur. Produsen cacing kalebu gir sing ana ing sekrup sing dipasang ing mesin sing output ing orientasi sudhut sing tepat. Kothak gir cacing biasane digawe saka tembaga nganggo cacing baja utawa stainless steel. Ukuran reducer cacing cilik banget lan ramping dibandhingake karo peredam gir liyane sing ndadekake gampang banget kanggo kacepetan motor lan masalah ruang angkasa.

Panganggone Reduksi Cacing?

Peredhot cacing ditrapake ing lapangan kayata instrumen tuning, elevator, eskalator, sabuk conveyor, peralatan medis, sistem transmisi tenaga, lan gerbang keamanan kanggo sawetara jeneng.

Jinis pengurangan gir cacing?

Ana 44 seri reduksi cacing sing diklasifikasikake miturut aplikasi transmisi.

 

Nyuwun penawaran gratis 

Apa sing digunakake reducer gear cacing?
Gir cacing (utawa cacing drive) minangka komposisi gir tartamtu sing kalebu sekrup (cacing) kanthi gir / roda sing padha karo gir spur. Set-up ngidini pangguna nemtokake kacepetan rotasi lan uga ngidini torsi sing luwih dhuwur ditularake.

Kepiye cara kerja cacing?
Kepiye Cara Nganggo Cacing. Motor listrik utawa mesin nggunakake tenaga puteran menyang cacing kasebut. Cacing muter ing rodha, lan pasuryan sekrup nyurung untu rodhane. Rodha disurung beban.

Apa peralatan cacing bisa arah loro?
Cacing cacing bisa uga dituju, nanging kudu dirancang. Kaya sing sampeyan bayangake, ngowahi batang cacing ing ngisor beban bakal nggawe dorong ing sumbu sekrup. Nanging, yen sampeyan mbalikke arah arah tikaman uga bakal malik.

Kepiye sampeyan nemokake rasio gir saka cacing?
Jumlah Utas ing Cacing
Jumlah utas ing cacing yaiku nomer untu ing cacing. Rasio transmisi kacepetan set gigi cacing lan cacing dipikolehi kanthi misahake nomer untu gir cacing kanthi jumlah utas cacing kasebut.

Iki luwih kasedhiya ing macem-macem rasio. Peredam RV kasedhiya ing rasio 5: 1 nganti 100: 1. Kothak gir cacing uga diklasifikasikake miturut panggunaan lan strukture, sawetara yaiku - Poros kanggo bolongan, flange mount, flange NEMA, miniatur, pengurangan rasio tinggi, perumahan kompak, lan cetakan kaca. Sampeyan uga bisa ngubah miturut kabutuhan tartamtu utawa tartamtu.

Mupangate reduksi gir cacing?

Mupangat dhasar reducer cacing yaiku ngasilake output sangang puluh derajat menyang input kanthi torsi sing luwih dhuwur lan kacepetan luwih murah. Saliyane mupangate nyuda kecepatan tinggi lan multiplikasi torsi, kothak gir cacing uga nyedhiyakake panyerepan kejut, operasi sepi, ukuran luwih cilik, lan posisi sing bisa disetel sing bisa disetel. Iki nggawe reducer cacing minangka reduksi kualitas paling apik kanggo aplikasi abot.

 

Faktor Layanan Reducer Worm Gear & bewara Instalasi

Panjaluk Quotation

Pabrikan kotak gir Cacing, peredhot cacing, peredhot cacing, peredhot cacing, motor cacing, pangurangan cacing, peredhot cacing stainless steel, peredhot cacing nmrv, peredhot cacing. Bisa ijolan lan ganti nganggo kothak gir bonfiglioli, kothak gir winmith, girboks motovario, reducer kacepetan nyingkirake, peredam kacepetan dayton, kothak gir flender, kothak gir siti, kothak gir coklat, kothak gir chenta, girboks cacing nord, reducer gir cacing mitsubishi, girboks cacing bonvario lan liya-liyane.

Nggoleki sing gegandhengan:

motor gir cacing ac | Motor cacing ac cina | China gir nmrv030 | Pengurangan gir China | Peredam kacepetan gir China | Motor redukir kacepetan gir China | Peredhot gir cacing gir China | Motor cacing gir China | Roda cacing gir China | Pengurangan kothak gir China | Pangurangan kacepetan kothak gir China | Rega reducer kacepetan gir gir China | Cacing motor China | China nmrv | Kothak gir nmrv China | Kothak gir cacing nmrv China | Kacepetan peredam cacing nmrv China | Kothak gir cacing nmrv China | China nmrv030 | China girrr030 kothak gir | Rega kothak gear nmrv030 China | China reducer nmrv030 | Peralatan cacing nmrv030 China | Motor gir cacing panggantos China | Peredam kacepetan gir China cilik | China peralatan cacing cilik | China motor gir cacing cilik | China reducer gir cacing cilik | China kothak gir cacing cilik | China kothak gir cacing cilik nganggo motor | China gir gir reducer | Kacepetan reducer China ing gir | China nyuda kacepetan nmrv030 | Gir reducer kacepetan China | Roda cacing nyuda kacepetan China | Cacing roda China | Kothak roda cacing roda China | Kothak kothak cacing China | China cacing kanggo rodha | Kothak cacing cina | Rega kothak cacing China | China gir gir gir | Tukang golek cacing cina | Motor cacing cina | China motor cacing gir ac | Gir motor gir cacing China | Regane motor cacing cina China | Harga motor cacing cina China ing cina | Peredhot motor cacing cina | China cacing gir motor cilik | China nyuda kacepetan motor gir cacing | China bagean gir cacing | Peredhot cacing cina | China cacing gear reducer china | China gir gear reducer gir | Peredhot cacing cina ing | Motor pengurangan cacing gir cina | Bagean reduker cacing gir China | Rega peredam cacing gir China | Ganti cacing cina | Kacepetan cacing cina | China nyuda kacepetan gir cacing | Roda roda gigi cacing China | China cacing gir nganggo motor | Roda cacing gir cacing China | Kothak cacing China | China kothak cacing china | Kothak cacing China kanggo motor | China gir gir gir | Motor gir cacing China | Bagean-bagean kothak cacing China | China bagean bagean kothak cacing | Regane kothak cacing China | Peredhot kothak cacing China | Kothak cacing China cilik | China nyuda kacepetan kothak cacing | Kothak cacing China nganggo motor | China cacing gir gearbox | Motor cacing China | Gir motor cacing China | China reducer cacing motor | Pangurangan cacing China | China gir gear reducer cacing | Motor reducer cacing China | China nyuda kacepetan cacing | China gir gear reducer kacepetan cacing | Kacepetan cacing nyuda nmrv | Roda cacing China | Gir roda cacing China | Kothak roda roda cacing China | Motor roda gigi cacing China | Motor roda cacing China | Rega roda cacing China | Penggantian roda cacing China | Pengurangan kecepatan roda cacing China | China cacing wheel karo | China cacing roda cacing | Gear Motor | gir motor ac | rega motor gir gir motor | rega gir gir motor | rega bagean motor gir | rega motor gir | peredam motor gir | motor gir cilik | peredam kacepetan motor gir | rega rodha motor gir | motor gir kanthi rodha | gir nmrv030 | gear reducer | Gear reducer motor | peredam gir nganggo motor | gir motor gir cilik | reducer kacepetan gear | motor reducer kacepetan gir | peredhot gir cacing gir | motor cacing gir | rodha cacing gir | kothak gir kanggo motor ac | peredam motor gir gir | motor gir | rega motor gir | peredam motor gir | motor gir kanthi rodha | Reduksi Gearbox | peredam kacepetan kothak gir | rega pangurang kacepetan kothak gir | kothak motor motor nmrv | cacing kothak motor | motor nganggo kothak gir cacing | cacing motor | gir cacing motor | kothak gir motor cacing | NMRV | kothak gir nmrv | kothak gir cacing nmrv | Peredam kacepetan cacing nmrv | kothak gir cacing nmrv | nmrv030 | kothak gir nmrv030 | rega gearbox nmrv030 | reduksi nmrv030 | gir cacing nmrv030 | reducer kanggo motor | motor gir reduker | reducer ing motor | motor pengurangan | rega motor reduker | motor gir cacing ganti | motor gir ac cilik | mesin ac cilik | motor ac cilik | gir motor ac cilik | rega motor ac cilik | motor ac cilik nganggo girboks | motor gir cilik | bagean motor gir cilik | rega motor gir cilik | peredam kacepetan gir cilik | kothak gir cilik | motor gir cilik | kothak gir cilik nganggo motor | motor cilik kanggo ac | kothak motor cilik | motor cilik nganggo girboks | gir cacing cilik | motor gir cacing cilik | peredhot cacing cilik | kothak cacing cilik | kothak cacing cilik nganggo motor | motor gir peredam kecepetan | kacepetan reducer gearbox | motor gir gear reduker | kacepetan reducer ing gir | kacepetan motor reducer | kacepetan reducer nmrv030 | gir gear reducer kacepetan | kacepetan cacing reducer | cacing rodha | kothak gir cacing rodha | kothak gir Cacing | cacing kanggo rodha | GEAR Cacing | kothak gir cacing | rega kothak gir cacing | kothak gir gir cacing | panemu gir cacing | Gear Motor Guntur | cacing gir motor ac | gir gir gir motor | rega motor gir cacing | rega motor gir cacing ing China | peredam motor cacing | motor cacing motor cilik | mesin cacing kacepetan motor reducer | bagean gir cacing | rega gir cacing | Reducer Gir Cacing | cacing gear reducer china | gir gear reducer cacing | alat cacing reducer ing | motor reducer cacing gir | perangan gir cacing | regane gir cacing gir | gantian gir cacing | kacepetan gir cacing | Reducer kacepetan gear cacing | rega roda gir cacing | gir cacing nganggo motor | roda cacing gir cacing | Gearbox cacing | kothak cacing china | kothak cacing kanggo motor | gir gearbox cacing | motor gir cacing | bagean kothak gir Cacing | rega bagean kothak gir | rega kothak piranti cacing | reducer kothak gir cacing | kothak cacing cilik | reducer kacepetan kothak gir Cacing | kothak cacing nganggo motor | kothak cacing reducer cacing | motor cacing | gir motor cacing | peredhot motor cacing | pangurang cacing | kothak gir reducer cacing | motor nyuda cacing | nyuda kacepetan cacing | gir gear reducer kacepetan cacing | kecepetan cacing nmrv | setir cacing | gir roda cacing | kothak gir roda cacing | motor gir roda roda cacing | motor roda cacing | rega roda cacing | panggantos rodha cacing | kacepetan rodhan Cacing reducer | setir cacing karo | gir cacing rodha cacing

Pin Iku on Pinterest