0 Item

Pompa Gas Vorteks

 

The Pompa Gas Vortekss umume digunakake kanggo sandhangan, nyithak, nggawe kertas, budidaya, mbuwang limbah cair, nambah oksigen, foto-foto, nyerep industri, heliograf, bubuk lan panganan gandum, adegan kerja, lan liya-liyane. Pabrik kami ngliwati otentikasi CCC, lan lulus sertifikat Standar CE. Sing njamin kualitas keamanan produk. Teknologi pabrik kita wis maju. Kita ngimpor lan nggunakake teknologi canggih internasional kanggo ngetrapake kualitas. Saiki produk kita diekspor menyang negara-negara Eropa lan Amerika.

Digawe kanthi paduan Aluminium, Awak cilik, bobote sithik, tekanan dhuwur lan Bebas minyak

Blower dering (blower saluran, pompa gas, blower online) digawe saka paduan aluminium, sing nggawe awak samll lan bobote cilik.

Kauntungane: 

1. Nganggo bantalan berkualitas tinggi.
2. Use ADC12 aluminum alloy material.(same to BMW’s wheel hubs)
3. Random installation( vertical or horizontal)
4. Kelas jampel: F, Kelas perlindungan: IP55
5. 100% pangiriman udara gratis minyak (Impeller nyambung karo motor langsung, tanpa minyak pelumas)
6. No routine maintenance (whithout wheel gear and belt,don’t need to do maintenance towards those parts)
7. Quiet operation, low noise(adopt low noise motor, meanwhile inlay muffler is available if lower noise required)
8. Kontrol output sing beda-beda (tekanan utawa vakum)
9.Pulsation-free compression(use quakeproof footstand)
10.Kahanan tahan lama (24H mlaku)
11.Soba dites sadurunge metu saka pabrik

ep vortex gas pump

Nyuwun penawaran gratis 

Aplikasi: 

1. Akuakultur (lelang lan kolam udang)
2. Pangobatan banyu limbah, sistem perawatan limbah.
3. Sistem ngirimake pneumatik.
4. Angkat lan nyekeli bagean kanthi vakum.
5. Mesin kemasan.
6. Isi kanthong / botol / hoppers.
7. Pengambilan lemah
8. Pangolahan panganan.
9. Printers laser
10. Alat nyedhot dental.
11. Pangolahan kertas.
12. Anane gas.

Layanan kita:

 Layanan Pemasaran

100% tested CE certified blowers.Special customized blowers(ATEX blower,belt-driven blower) for special industry.Like gas transportation,Medical industry…Professional advice for model selection and further market development.

Sawise Layanan

Saran pengalaman kanggo nginstal lan nggunakake blower.

Garansi 12 wulan, dhukungan teknis jangka panjang.

ep vortex gas pump applications

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest