0 Item

Pompa Gas Vorteks

 

The Pompa Gas Vortekss umume digunakake kanggo sandhangan, nyithak, nggawe kertas, budidaya, mbuwang limbah cair, nambah oksigen, foto-foto, nyerep industri, heliograf, bubuk lan panganan gandum, adegan kerja, lan liya-liyane. Pabrik kami ngliwati otentikasi CCC, lan lulus sertifikat Standar CE. Sing njamin kualitas keamanan produk. Teknologi pabrik kita wis maju. Kita ngimpor lan nggunakake teknologi canggih internasional kanggo ngetrapake kualitas. Saiki produk kita diekspor menyang negara-negara Eropa lan Amerika.

Digawe kanthi paduan Aluminium, Awak cilik, bobote sithik, tekanan dhuwur lan Bebas minyak

Blower dering (blower saluran, pompa gas, blower online) digawe saka paduan aluminium, sing nggawe awak samll lan bobote cilik.

Kauntungane: 

1. Nganggo bantalan berkualitas tinggi.
2. Gunakake bahan paduan aluminium ADC12. (Padha karo hub roda BMW)
3. Instalasi acak (vertikal utawa horisontal)
4. Kelas jampel: F, Kelas perlindungan: IP55
5. 100% pangiriman udara gratis minyak (Impeller nyambung karo motor langsung, tanpa minyak pelumas)
6. Ora ana perawatan rutin (roda gigi lan sabuk, ora prelu ngopeni bagean-bagean kasebut)
7. Operasi sepi, swara sithik (nganggo motor swara sithik, sauntara muffler inlay kasedhiya yen dibutuhake swara luwih murah)
8. Kontrol output sing beda-beda (tekanan utawa vakum)
9. Kompresi tanpa polusi (gunakake sikil gempa)
10.Kahanan tahan lama (24H mlaku)
11.Soba dites sadurunge metu saka pabrik

pompa gas pusaran ep

Nyuwun penawaran gratis 

Aplikasi: 

1. Akuakultur (lelang lan kolam udang)
2. Pangobatan banyu limbah, sistem perawatan limbah.
3. Sistem ngirimake pneumatik.
4. Angkat lan nyekeli bagean kanthi vakum.
5. Mesin kemasan.
6. Isi kanthong / botol / hoppers.
7. Pengambilan lemah
8. Pangolahan panganan.
9. Printers laser
10. Alat nyedhot dental.
11. Pangolahan kertas.
12. Anane gas.

Layanan kita:

 Layanan Pemasaran

Blower bersertifikat CE 100% sing diuji. Blower khusus khusus (blower ATEX, blower nganggo sabuk) kanggo industri khusus. Kaya transportasi gas, industri Medis ... Saran profesional kanggo pilihan model lan pangembangan pasar luwih lanjut.

Sawise Layanan

Saran pengalaman kanggo nginstal lan nggunakake blower.

Garansi 12 wulan, dhukungan teknis jangka panjang.

aplikasi pompa gas vorteks ep

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest