0 Item

Pompa Vakum

Pompa vakum minangka piranti sing ngilangi molekul gas saka volume sing disegel supaya bisa ngilangi vakum parsial. Pompa vakum pisanan ditemokake ing 1650 dening Otto von Guericke, lan didhisiki pompa sedhot, sing wiwit jaman kuna.

Ora ana sing seneng kudu ngentekake sedina muput tanpa panas tanpa AC. Salah sawijining perkara sing gampang ditindakake kanggo nambah efisiensi sistem yaiku masang a Pompa vakum. Sajrone sajam, biasane mobil sampeyan bisa adhem kanthi suhu sing kepenak.

Pumps Vacuum nindakake rong tugas sing mbantu unit AC sampeyan mlaku kanthi efisien. Dheweke ngilangi banyu, udara, utawa gas saka unit kasebut, supaya ora diisi karo kulkas. Iki uga digunakake kanggo beku uap banyu ing sistem kanggo ngontrol tekanan ing unit kasebut. Nalika tekanan mudhun, banyu bakal umob ing suhu ruangan lan uwal saka sistem dadi uap.

Siji tandha yen sampeyan kudu nggunakake a Pompa vakum ing unit sampeyan ana koil internal sing beku utawa karat. Koil kasebut beku nalika tekanan ora cukup sithik kanggo nguap cairan. Sampeyan uga kudu nggunakake Pompa vakum yen wis digawe pendingin kanggo jinis layanan apa wae. Ayo pompa supaya bisa mlaku nganti sistem wis diresiki kabeh kontaminan lan tekan tekanan internal sing bener.

Penting, duwe ukuran sing cocog kanggo Pompa vakum kanggo proyek kasebut, amarga unit sampeyan ora bakal bisa entuk tekanan internal sing bener. Ever-power.net nawakake macem-macem pompa vakum. Sampeyan luwih bisa nemokake unit sing bakal cocog karo sistem AC sing luwih lawas tinimbang ing toko hardware lokal. Sampeyan uga bakal gampang golek model sing luwih anyar. Ing kasus paling umum, sampeyan bakal bisa tuku sajrone seminggu; yen penting supaya luwih cepet, sampeyan bisa milih pengiriman luwih cepet.

Aja nganti nandhang musim panas kanthi kondisioner sing larang regane, nanging ora nindakake tugas, gunakake a Pompa vakum kanggo mesthekake sistem kasebut resik saka cairan utawa udara. Yen sampeyan isih duwe literatur sing kasedhiya karo sistem sampeyan, mesthine kudu menehi informasi apa sing sampeyan butuhake nalika a Pompa vakum perlu.

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest