0 Item

Ndhuwur digawe ing China - bagean panggantos - ing Birmingham Inggris Mesin Mesin Bagian Rak lan Gir kanggo Tower Crane Elevator Konstruksi Elevator kanthi sertifikat ce paling murah

Ndhuwur digawe ing China - bagean panggantos - ing Birmingham Inggris Mesin Mesin Bagian Rak lan Gir kanggo Tower Crane Elevator Konstruksi Elevator kanthi sertifikat ce paling murah

Ndhuwur digawe ing China - bagean panggantos - ing Birmingham Inggris Mesin Mesin Bagian Rak lan Gir kanggo Tower Crane Elevator Konstruksi Elevator kanthi sertifikat ce paling murah

Kami - Grup EPG Rantai EPT bigge lan unit pabrik gir gear pertanian ing China kanthi 5 cabang sing beda-beda. Kanggo luwih lengkap: Selular / whatsapp / telegram / Kakao kita ing: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

Kabeh bagean bisa disesuaikan karo kita!
Product Description

Rak komponen peralatan mesin paling apik lan peralatan kanggo menara crane / lift / Desain Hoi EPT / elevator
Lift bangunan kita (munggah, angkat) uga diarani elevator bangunan ruangan, sing didhukung dening produk pinion & rak lan kandhang sing aman & kepenak. Bisa ngunggahake saben EPT materia desain lan wisatawan. Dhasar ing EPT ma dipasang ing lemah lan dipasang ing tembok, manawa keamanan dhasar kasebut

 

Karakteristik Sali rak komponen peralatan sing paling apik lan peralatan kanggo crane menara / lift / Development Hoi EPT / elevator

siji Segmen Ma EPT sing dipasang nganggo las Robotic njamin kualitas apik lan tampilan sing apik.

2. Kabeh konstruksi baja diproses kanthi teknik blasting kanggo ngilangi karat. Adhesi lukisan wilayah apik banget.

telu Papan penjaga kandhang suspensi nggunakake piring aluminium figur lan numerik ngatur piring aluminium sing doyo. Kandhang suspensi bobot entheng lan kreatif. 

4. Mekanisme transmisi sing disedhiyakake dening pabrikan profesional nduweni kinerja substansial, eksistensi dhukungan sing dawa lan keamanan fungsi.

5. Total produk keamanan sing kakehan, pilihan limiter lan gadget chain mekanik bisa dipercaya. Unit keamanan anti-ambruk, sing matesi gerakan mudhun kandhang banget, nglindhungi lan nyuda kacilakan.

6. Lift desain percakapan frekuensi aman, aman lan nyaman. Miwiti tenaga listrik ukurane luwih cilik tinimbang fungsi energi listrik, ngreksa vitalitas lan efektif banget.

 

Ambane item

1. Cara produksi:  Pilihan bahan sing ketat- inspeksi kosong- - inspeksi las- Blasting - inspeksi -Manggang rampung utawa inspeksi galvanis- Solusi Rampung
2. Produk kasebut bisa dipersonalisasi sesuai karo kebutuhan pelanggan (nggambar, syarat lan sapanunggalane).

A. Rincian Kandang

siji. Kandang kasebut dipasang karo kabeh sheet aluminium sing ditinju, Sidewall of Wire Mesh kanggo kandhang uga ditawakake. Ukurane bisa diatur kanggo kabutuhan sampeyan.
( Optional Dimension:3×1.5×2.1m, 3×1.3×2.1m, 3.2×1.5×2.1m, 3.2×1.3×2.1m, 3×1.5×2.4m, 3×1.3×2.4m, 3.2×1.5×2.4m, 3.2×1.3×2.4m)
loro. Komposisi utama kandhang digawe saka afterbending logam kanthi kualitas dhuwur. (Baja sing ditekuk tegas, apik vertikal, imbang. Salajengipun mesthekake stabil kabeh framework.)

B. Spesifikasi teknis babagan segmen ma EPT

Wilayah Ma EPT (warna kasebut beda-beda) diproduksi saka pipa las HF lan pipa mulus. (Pipa seamlesssteel berkualitas tinggi apik kanthi vertikal, anti-galur, anti tuwa, kekandelan lan sapanunggalane), nyedhiyakake rel sumur kanggo panjat kandhang.

 

650 * 650 * 1508mm yaiku setelan dimensi EP EP sing wiyar kanggo konsumen.

siji HF tabung & pipa Q345B kualitas apik vertikal.
loro. Plat baja Q235B kanthi kualitas substansial saka Baosteel Group, piring baja bentuke bentuk U kanggo stren-gegan segmen ma EPT
3. Segmen Ma EPT kanthi jas galvanis utawa jas semprotan anget bisa diputusake

papat. Bilah spherical steel Q235B kanthi kualitas tinggi lan ngiyatake bagean EPT ma
  Produk EPT bagean EP ma bisa milih:
450*450*1508mm, 650*900*1508mm,800*800*1508mm
Materia EPT babagan peralatan Rack
siji. Produk: 40 * 60 * 1508mm, utawa patang puluh * sewidak * 1483mm utawa OEM miturut gambar utawa sampel
loro. Bahan: baja rel unik CL60, baja karbon berkualitas tinggi 60 # (panggunaan umum) utawa EPT semacam C55, C50, C45 sesuai karo prasyarat sampeyan.

C. Langkah-langkah proteksi lengkap kanggo nglumpukake bangunan

siji Dilengkapi karo govenor Anti-slip 
2. Listrik lan mekanik interlock: Switch proteksi lawang, Swap tali pertukaran
3. Kaitan keamanan
papat. Saklar watesan sing luwih dhuwur lan dhasar, pangowahan watesan lawang mbujuk
lima. Pelindung kakehan
6. Base Buffer
7. Sistem Nelpon level lan gadget leveling mobil sing bakal dipilih.

 

D. Program sing beda-beda

Desain konservasi sing efektif & amp; kuat: 
siji Beban 2000kg kanggo saben kandhang bisa milih motor: 3 × 8.5kw, 2x11kw, 2x13kw kanthi karakter hemat energi. 3x11kw kanthi karakter umum. (Kanthi girboks luwih saka 90% rega panggunaan tenaga) jinis jangkah sing luwih murah
loro. Beban 1000kg kanggo saben kandhang bisa milih motor: 2 × 8.5kw, 2x11kw kanthi kothak gir luwih saka 90% tingkat panggunaan energi.) Urut kecepatan ngisor
3. Beban 1500kg saben kandhang bisa mutusake motor: 2x13kw, 2x15kw kanthi gearbox utawa reduksi cacing. Jinis kacepetan nyuda
4. Beban 2000kg kanthi jangkah tengah: 3x15kw, 2x23kw lan 2x26kw kanthi girboks sukses sing sukses.
Kabar: (SEW, Model EPT UTAWA KOREA MOTOR BISA PILIH)
Aspek positip item
A. Konfigurasi berkualitas tinggi

 

Ana teknik PLC ing desain EPT tanpa kudu nganggo inverter. Iki njaga EPT hoi sing bisa digunakake kanthi gampang nalika miwiti lan rusak.
Segmen ma EPT dilas karo robot, lan ora asring deformasi cara ma EPT
 

B. Ajeg luhur
Bahan baku rak nganggo sewidak # baja, lan kesalahan dhasar ing .3-.4mm luwih akurat tinimbang kesalahan standar

Segmen EPT ma EPT disetel karo kerangka bentuk U nuduhake teknologi Alimak Hek, lan bisa dadi luwih solid tinimbang jinis umum domestik

 

C. Proteksi dhuwur
Nalika EPT hoi uga obah kanthi cepet, utawa ngluwihi kacepetan matesi sing wis ditemtokake, piranti proteksi bakal wiwit bisa digunakake lan mandheg angkat.
Saklar mbatesi bakal nggawe EPT hoi mandheg nalika pindhah menyang sisih ndhuwur lan sisih ngisor bagean EPT.
Aparat weker darat.
EPT hoi tetep ndhukung lampu nalika mandheg mbukak lawang.

 

Pengepakan & Pengiriman

packing Sing

Shipping

Umume dikirim nganggo MAERSK / MSC / CMA / APL adhedhasar kebutuhan pembeli
Kanggo perkara normal, kiriman bakal diatur dina 7-10 dina sawise digawe
Jumlah B / L bakal diwenehake udakara 5 dina sawise momotan.

 FAQ

 

Kita minangka produsen trampil EPT. Kita nggunakake kabeh wawasan kanggo elevator jembatan pasar sing panas banget kanggo ngangkat wong lan konten kanggo desain desain lan nggawe gaya, pangopènan lan panyedhiya penghasilan sabanjure.

Sampeyan bisa entuk barang dagangan berkualitas apik lan layanan trampil saka kami.
 

Keprihatinan saka sampeyan diwenehake lan bakal entuk wangsulan sajrone 24 jam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Panganggone tokoh utawa merek dagang elemen pabrikan alat pertama (OEM), kayata CASE® lan John Deere® mung kanggo alasan referensi lan kanggo nuduhake panggunaan produk lan kompatibilitas. Organisasi lan bagean substitusi sing ana ing kene ora disponsori, diakreditasi, utawa diprodhuksi dening OEM.

Ndhuwur digawe ing China - bagean panggantos - ing Birmingham Inggris Mesin Mesin Bagian Rak lan Gir kanggo Tower Crane Elevator Konstruksi Elevator kanthi sertifikat ce paling murah

Ndhuwur digawe ing China - bagean panggantos - ing Birmingham Inggris Mesin Mesin Bagian Rak lan Gir kanggo Tower Crane Elevator Konstruksi Elevator kanthi sertifikat ce paling murah

Ndhuwur digawe ing China - bagean panggantos - ing Birmingham Inggris Mesin Mesin Bagian Rak lan Gir kanggo Tower Crane Elevator Konstruksi Elevator kanthi sertifikat ce paling murah

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


MATERI PENTING

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

TREATMENT SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

METODE PROSES

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

QC & CERTIFIKAT

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

PAKET & MASA LEAD

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Pin Iku on Pinterest

Share This