0 Item

Pulley Sabuk Wektu

Pulley wektu minangka jinis katrol khusus kanthi untu utawa kanthong ing sekitar diameter njaba awak katrol. Untu utawa kanthong iki digunakake kanggo wektu lan ora kanggo transmisi daya. Timing wektu pulley kanthi sabuk wektu sing padha ing drive sinkron. Pulley iki minangka komponen drive sing digunakake kanggo ngirim gerakan muter ing antarane poros paralel. Katrol sing diprodhuksi kanthi tenaga listrik nyedhiyakake kinerja sing bisa dipercaya kanthi pangopènan sing sithik. Kadhangkala, pangopènan sing dibutuhake mung yaiku imbuhan tension sabuk sacara periodik.

Ever-power nawakake katrol wektu lan sabuk sing cocog karo macem-macem profil amarga beda karo nada, ukuran lan bentuk untu.
We offer a wide range of timing pulley that is available in customized as well as standard design as per client’s requirement. We aim to offer a qualitative range of “timing pulley” that are fabricated and manufactured as per international standards and are extremely easy to install.

Apa sing diarani wektu katrol?

Timing pulleys are specialized pulleys that have either teeth or pockets around the outside diameter of the pulley body. Timing teeth engage holes in the metal belt, while timing pockets engage drive lugs on a belt’s inner circumference. These teeth or pockets are used only for timing, not for power transmission.

Kauntungan saka Pulley Wektu

– Eliminates slippage
– Less bearing load
– Fewer space requirements
– Smoother running
– Less maintenance
– Economical
– Minimum backlash
– Energy savings

Tenaga listrik ngasilake macem-macem jinis katrol standar kanggo memenuhi kebutuhan aplikasi sampeyan. Katrol wektu standar sing diprodhuksi dening kita kalebu:

1/5″ Pitch XL Series

Katrol seri XL kita cepet lan gampang dipasang lan diatur. Iki digunakake ing mesin panggilingan, pembentuk gir, mesin pengeboran, lan acara transmisi mesin liyane.

L Series, 3/8 Pitch Timing Pulley

Pulley Timing seri L duwe macem-macem jinis lan pilihan, supaya bisa cocog karo kabutuhan sampeyan. Kawicaksanan kita yaiku nggawe katrol wektu sing lengkap, ora mbutuhake karya sekunder saka para pelanggan.

5mm Pitch HTD Timing Pulley

Pulley kasebut dikuatake kanthi sisipan logam kanggo menehi keuntungan nilon sing entheng lan kaluwihan saka sambungan logam menyang logam ing hub. Kombinasi iki menehi rasio bobot-kanggo-bobot dhuwur lan inersia kurang.

8mm Pitch HTD Timing Pulley

8mm Pitch HTD Timing Pulley wis dicetak injeksi nganti standar kaku kanggo desain sing bener, menehi tliti sing sampeyan butuhake.

Genggeman daya GT2 Timing Pulley

Katrol iki cocog banget kanggo aplikasi sing nuntut kapasitas nggawa beban sing dhuwur, uga indeksasi utawa registrasi presisi.

kita kanthi antusias ngasilake produksi koleksi wektu sing akeh. Ahli ing Ever-power duwe ilmu lan pengalaman kanggo ngrancang lan ngasilake wektu kanggo sistem sampeyan sing bakal menehi asil produk sing akurat lan bisa diulangi. Pangerten sing jero babagan persyaratan desain kanggo katrol wektu bakal njamin sistem otomatis sampeyan bakal tahan nganti maksimal.

Pulley sabuk wektu kanthi bolong pilot
Gigi untu sing standar
Pulley sabuk wektu kanthi bores taper
Metric Pitch Timing belt pulleys kanthi pilot pilot
Bar standar nganggo gigi (Metric Pitch)
“AT” Metric Pitch Timing belt pulleys with pilot bores
Standard toothed bars ( Metric Pitch “AT”)
HTD Pulley belt wektu karo bolong pilot
HTD Standard bar untu
HTD Timing belt pulleys karo taper bores
Pulley Wektu (Standar Eropa)
Pulley Timing (Pilore Bore)
XL037, L050, L075, L100, H075, H100, H150, H200, H300, XH200, XH300, XH400
Flensa kanggo Pulley

Pulley Timing (Taper Bore)
Wangun pulley Timing
L050, L075,L100, H100,H150, H200,H300
Katalog Bar Toother Standar
HTD Timing Belt Pulleys
Wangun Pulley Timing HTD
3M-09, 3M-15, 5M-09, 5M-15, 5M-25, 8M-20, 8M-30, 8M-50, 8M-85, 14M-40, 14M-55, 14M-85, 14M-115, 14M-170
HTD Taper nglairake Timing Pulleys
Wangun HTD Taper ngukur wektu pulley
8M-20, 8M-30, 8M-50, 8M-85, 14M-40, 14M-55, 14M-85, 14M-115,
Pulley Timing Pitch Metric
T2.5, T5(1), T5(2), T10(1), T10(2),
Standar Gigi Gigi T2.5, T5, T10
Metric Pitch kanggo Sabuk
BAT5(1), BAT5(2), BAT10(1), BAT10(2), BAT10(3)
Standard Toother Bar BAT5, Bat10

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest