0 Item

Technical Support

Bahan sing kasedhiya

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

perawatan lumahing

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

QC & Sertifikat

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Cara Processing

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Kawruh Teknis

Kepiye cara silinder tanpa rod

Silinder tanpa rod asring dadi komponen pneumatik sing bisa mindhah momotan ing jalur linear kanthi hawa sing dikompres. Dene silinder pneumatik biasa nggunakake rod kanggo nyurung utawa narik beban saka piston, silinder tanpa rod mindhah beban ing jejere piston. Iki ...

Crita Jack Screw

Perusahaan kita bangga bisa digandhengake karo manufaktur lan pangembangan produk jack screw karo mitra Duff-Norton sajrone 60+ taun kepungkur. Sampeyan bisa uga kepéngin kepiye produk kasebut berkembang wiwit pirang-pirang abad kepungkur. Kautaman nggunakake sekrup minangka ...

Properti Desain Geometri Rantai Rol

Kualitas utama rantai semak utawa rol uga sprockets diterangake ing kene. Rantai nada ringkes uga minangka rantai nada dobel dianggep. Rantai kasebut bisa uga duwe untaian dhewekan utawa akeh. Kabeh properti ditemtokake ing perpustakaan rantai. Roller ...

kothak gir pertanian

kothak gir pertanian Pertanian fungsi angel saben dina ing kahanan sing nuntut. lan padha nggunakake alat kanggo ngasilake produktivitas paling gedhe ???? kabeh taun suwene. Napa OEM pertanian utamane ing saindenging planet iki percaya marang Teknik Weasler kanggo ...

Kopling Gigi

Gandheng GEAR COUPLING Gigi kaku banget lan diwenehake menyang rong jinis â ???? babar blas fleksibel lan adaptasi / kaku. Kopling sing serbaguna kalebu loro hub kanthi peralatan eksternal lan loro lengan njaba kanthi gir ing njero. Iki kopling umume ...

GEAR COUPLING

Kopling GEAR Kopling godhe kaku lan diwenehake menyang rong jinis â ???? rampung fleksibel lan adaptasi / kaku. Kopling sing fleksibel ngemot rong hub kanthi peralatan eksterior lan loro lengen klambi njaba kanthi peralatan njero. Umume ...

GEAR COUPLING

Kopling GEAR Kopling godhe kaku lan diwenehake kanggo rong jinis â ???? serba guna lan serbaguna / kaku. Kopling sing fleksibel ngemot rong hub kanthi peralatan eksternal lan loro lengan njaba kanthi peralatan internal. Pancen ...

GEAR COUPLING

GARING GAMPUNG Tujuan saka kopling peralatan yaiku nyambungake loro kreta poros sing didhukung kanthi independen lan mindhah torsi, menehi ganti rugi saka sudut, radial lan aksial poros sing ana ing operasi. Syarat GEAR ...

GEAR COUPLING

GEAR COUPLING hub kopling acc lengkap bosen lan keywayed. menyang DIN 6885Coupling hub sing ora diopeni utawa pilot bosenCoupling kanthi seimbang miturut ISO ISO Kualitas: G loro.five G enem.threeHubs kanthi proporsi khusus utawa materi khusus

Kopling cairan China

Yen sampeyan seneng karo transmisi kopling cairan yoxdiiz, welcome kanggo Grosir kualitas paling apik, peralatan sing aman lan awet karo pabrik. Kita uga olèh pesenan sing disesuaikan. Verifikasi cathetan rega lan kutipan karo ...

Kopling cairan China

Produk kopling cairan China Organisasi ndarbeni kopling cairan sing mbatesi terus-terusan, ngemot pembatasan kopling hidrolik medium banyu ngombe, kopling cairan jangkah variabel, kopling, koleksi kopling gesekan kabeh ...

Kopling cairan China

Poros input cocog karo roda motor lan pompa, lan poros output ana gandhengane karo peralatan performa lan gandeng turbin. Karakter kopling hidrolik padha karo campuran loro, pompa sentrifugal lan bagian turbin sing diwatesi langsung ...

Aplikasi Khas Produk

Kompresor udara kanggo nglereni Laser

Kompresor udara sekrup kanggo pemotongan Laser - revolusi perlindungan laser pemotongan laser Efisiensi mesin pemotong laser bakal tikel kaping pindho Tekanan tekan 1.8MPa: kacepetan pemotongan laser ditambah 50%, permukaan pemotongan bakal lancar tanpa burrs Stabil lan ...

Kompresor udara kanggo peralatan produksi ban

Industri Otomotif Kanggo ngasilake Ban sing berkualitas, sampeyan butuh peralatan sing berkualitas ... Apa sing nyemprotake mobil nganggo cat utawa dipasang nganggo alat udara, industri otomotif gumantung karo kompresor supaya bisa ngrampungake kualitas tinggi. Panganggone khas kompres ...

Kompresor udara kanggo industri medis

Industri Kedokteran Lingkungan sing steril penting banget ing industri farmasi. Dadi nalika nerangake hawa sing dikompres, mung tanpa minyak sing bakal bisa. Sembarang kontaminasi ing udara kompresi, kayata minyak, bisa nyebabake gangguan proses, shutdown produksi, lan produk larang ...

Kompresor udara kanggo mesin bijih besi

Industri Pertambangan Lingkungan kerja industri pertambangan menehi panjaluk banget marang kompresor udara. Sampeyan kudu mesthekake yen efisiensi kerja dhuwur lan pangopènan kurang. Udara sing dikompres minangka sumber energi penting, kanthi nganti 70% industri nggunakake ...

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest