0 Item

Gir gelombang saring

giric gearing / reducer harmonik / drive gir harmonik

Gir gelombang saring uga dikenal minangka giringan harmonis minangka jinis sistem gir mekanik sing bisa ningkatake ciri tartamtu dibandhingake karo sistem gir tradisional kayata gir heliks utawa gir planet.

lss seri harmonis-pindah

Seri LSS

Produk gabungan sing gampang dioperasikake. Saben model duwe bantalan salib sing kaku kanggo ndhukung beban eksternal.

lsd-series-harmonic-gearing

Seri LSD

Produk miniatur iki dikembangake miturut panjaluk pemasaran. Dibandhingake karo seri LSS sing kanthi kapasitas torsi sing padha, seri LSD luwih kompat lan tembok sing tipis, ukurane luwih cilik.

lfs-terintegrasi-seri-harmonik-gearing

Seri Integrasi LFS

Produk gabungan kanthi bobot entheng, ultra-flat. Nggunakake bantalan salib.

lht-series-harmonic-gearing

LHT Series

Produk gabungan sing duwe bolongan berongga diameter gedhe, bentuk sing rata, sing gampang dioperasikake.

lhd-series-harmonic-gearing

Seri LHD

Seri LHD fleksibel karo struktur tabung cendhak ultra flanging. Kang bisa digunakake nalika spline bunder tetep, lan flexspline minangka output pungkasan.

Nyuwun penawaran gratis 

aplikasi

robot

robot

Mesin sing digunakake ing logam

Mesin kerja logam

aviation

aviation

Komunikasi

Komunikasi

Alat Kesehatan

Peralatan Medis

Robot Humanoid

Robot Humanoid

Mesin Kertas

Mesin Mesin

Tenogo

Tenogo

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest