0 Item

Rantai Sprocket

Sprocket rantai utawa sprocket-wheel minangka roda profil kanthi untu, utawa cogs, sing bolong nganggo rantai, trek utawa bahan berlubang utawa inden liyane. Jeneng 'sprocket' ditrapake umume kanggo rodha sing ana prakiraan radial ngubungake rantai. Iki dibedakake karo gir sing sprockets ora nate direkrut langsung, lan beda karo katrol ing sprockets sing duwe untu lan katrol Gamelan.

Sprockets digunakake ing sepeda, motor, mobil, kendaraan sing dilacak, lan mesin liyane kanggo ngirim gerakan Rotary ing antarane rong batang sing gir ora cocog utawa menehi gerakan linear menyang trek, tape lan liya-liyane. Mungkin bentuk sprocket sing paling umum bisa ditemokake ing sepeda, ing endi batang pedal nggawa sprocket-wheel gedhe, sing nuwuhake rantai, sing banjur nyebabake sprocket cilik ing poros roda mburi. Mobil awal uga akeh sing didorong dening mekanisme sprocket lan chain, sawijining praktik sing disalin saka sepeda.

Produsen Sprocket, Sprocket Chain, rodha lan sprocket, sprocket drive, wheel sprocket, sprocket lock taper, sprocket gir, sprocket idle, sprocket motor lan sprocket stainless steel, bisa saling ganti lan ganti nganggo sprocket ukuran martin, sprocket ukuran jt, rantai ukuran sprocket lan liya-liyane.

Nyuwun penawaran gratis 

Platewheel sprockets standar Eropa1

Sprockets & platewheel standar Eropa

Bahan sing kasedhiya
Tahan Karat / Baja / Baja / Kuningan / Gangsa / Besi / Aluminium
OEM miturut panjaluk sampeyan

Sprockets standar Amerika2

Sprockets standar Amerika

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

Standar Eropa rampung Sprocket 3

Standar Eropa Wis rampung Sprocket

Aplikasi macem-macem lan beda-beda wiwit saka conveyor, transfer elevator menyang aplikasi khusus transmisi tenaga industri umume kanthi lampiran 

Standar Amerika rampung Sprocket4

Standar Amerika rampung Sprocket

Taper Lock Sprockets5

Taper Lock Sprockets

QD Sprockets6

Sprockets "QD"

European Standard Idler Sprockets Bantalan diinstal7

Sprockets Idler Standar Eropa

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest