0 Item

Kerah Batang

The iker-iker rasukan batang minangka komponen mesin sing gampang, nanging penting, sing ditemokake ing akeh aplikasi transmisi daya, utamane motor lan girboks. Krah digunakake kanggo mandheg mekanik, nemokake komponen, lan praupan prewangan. Desain sederhana nyedhiyakake gampang kanggo instalasi.

Kerah Poros Tugas Heavy
Kerah Batang karo Siji pamisah
inch Kerah Poros Solid
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho

Inci Series

Kerah Poros Solid
Kerah poros kanthi pamisah siji
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho (H)
Seri Metric

Kerah Poros Solid

Kerah poros kanthi pamisah siji
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho
Ac poros kerah nganti DIN705
Kerah Batang (Jenis H-AB)

Nyuwun penawaran gratis

Mesin Bagian Nyetir Kerah

Akeh bahan stainless steel digunakake minangka bahan konstruksi, yaiku 1Cr13, AISI 304, AISI 316, AISI 316L, Alloy C, lan liya-liyane. Bagéan umum sing ditawakake ngemot, - Kelenjar (digawe saka inventaris bar utawa casting investasi) - Lengan - Gawe ...

Poros Gigi Heliks Mesin

Adaptor Poros Ringkesan Produk - Adaptor poros Campuran Sistem karo chuck pneumatik lan mekanik, sing digawe kanggo program pencetakan, laminasi, lan jangkah kanthi cepet nalika ngaso spliker lelungan utawa nol ...

Transmisi Shaft Coupling Roller Chain Sprocket Chain Coupling

Katrangan Barang Ing sembarang wektu profesional tenaga listrik kanggo ngasilake kabeh jinis transmisi mekanik lan transmisi hidrolik kaya: gearbox planet, reducer cacing, pengurangan kecepatan peralatan heliks in-line, pengurangan peralatan heliks poros paralel,...

Tollok Tlk130

Ubet Keyless Locking Unit digunakake ing mesin puteran, ngasilake tenaga clamping ing antarane area permukaan sistem kunci lan poros kanggo nggawe link mekanik sing bisa disetel lan bisa dilepas, saengga bisa ngawat-ngawati gir, katrol lan unsur liyane menyang poros tanpa ...

Bar Baja tahan karat SUS304 Presisi Tinggi kanggo Mesin CNC

STAINLESS Metal BAR / ROD / SHAFT1. We nyedhiyakake stainless steel bar sing digulung panas banget, bar bunder sing adhem adhem, bar spherical grinding digawe adhem kanthi profesional miturut ...

Katup Kupu-kupu Bare utawa nganggo Gear Box

Katup Kupu-kupu Wafer kanthi Tongue lan Kursi Alur, PN10 / nembelas, 150LB ukuran: DN50-DN600Fange: DIN, BS, ISO, ANSI, AS, JISConfront to Face: API609, BS5155, DIN3202, ISO5752Benda Terbaik: ISO 5211Negangan normal: PN1./1.6 Mpa (satus seket / 200PSI) Awak: Wesi Padat / Saluran ...

Kustom Ukuran Poros Lengan Perunggu Flange Bushing

Ukuran Disesuaikan Lengan Lengan Perunggu Flange Bushing Densitas:8g/cm3Beban Dinamis Maks:120N/mm²Kacepetan Linier Maks (Grease):dua.5m/sMax PV Worth Grease:dua.8N/mm²·m/sForce Strength >460N/mm² Kekuwatan N/mm2>280N/mm2Kekerasan: 90-seratus...

Komponen Silinder Hidrolik Mesin Teknik, Komponen Peralatan Minyak, Komponen Presisi Tinggi sing Disesuaikan.  

Peralatan teknik Elemen silinder hidrolik, faktor peralatan minyak, elemen cadhangan presisi tinggi sing disesuaikan. Sugeng rawuh ing situs web kami: Material StreamRaw Production Milih Logam ingot tunggal, priksa unsur kimia, validasi ...

Pemasok Cina Traktor Pto Shaft Cardan Pto Drive Shaft kanggo Pertanian karo Ce

Poros PTO Pertanian ◊ Aplikasi1.Kanggo Traktor,Pembudidaya Rotary,Mesin Tanam,Peternakan lan liya-liyane.loro Sambungan Wide Angle, Pembatas Torsi Baut Gesek,Batas Torsi GesekanTelu.Ukuran Jurnal Salib: Seri 1# nganti Seri 8# papat.Splined Yokes: Push Pin, Ball Lampiran, Col...

Segel Mekanik kanggo Pompa Baja tahan karat Multiple Stage

Sawetara bahan stainless steel digunakake minangka konten konstruksi, kaya 1Cr13, AISI 304, AISI 316, AISI 316L, Alloy C, lan liya-liyane. Elemen normal sing disedhiyakake ngemot: · Kelenjar (diproduksi saka stok bar utawa casting investasi) · Lengan · Drive ...

Panjaluk Quotation