0 Item

Kerah Batang

The iker-iker rasukan batang minangka komponen mesin sing gampang, nanging penting, sing ditemokake ing akeh aplikasi transmisi daya, utamane motor lan girboks. Krah digunakake kanggo mandheg mekanik, nemokake komponen, lan praupan prewangan. Desain sederhana nyedhiyakake gampang kanggo instalasi.

Kerah Poros Tugas Heavy
Kerah Batang karo Siji pamisah
inch Kerah Poros Solid
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho

Inci Series

Kerah Poros Solid
Kerah poros kanthi pamisah siji
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho (H)
Seri Metric

Kerah Poros Solid

Kerah poros kanthi pamisah siji
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho
Ac poros kerah nganti DIN705
Kerah Batang (Jenis H-AB)

Nyuwun penawaran gratis 

Electric Submersed Long Axle Water Pump kanggo Irigasi

Koleksi VTP Listrik Pompa banyu poros (poros) terendam kanggo Irigasi√ Kapasitas gedhe lan nomer impeller opsional, cukup apik kanggo piring irigasi.√ Desain sing luar biasa kanggo Efektivitas substansial mbantu ngirit daya kanggo sampeyan.√ Strategi nyetel serbaguna...

Kolar Bor Baja Non-Magnetik kanggo Minyak

Jeneng: Peralatan produksi peralatan emas emas Jangyin utamane ngemot Cast Roller, Bar palsu yaiku ...

Mesin Pellet Spare Parts Ring Die

                             Mesin komponen pelet ring die TF yaiku pabrik sing duwe 2 pabrik sing ana ing Provinsi Jiangsu, Tiongkok, ing lokasi pengiriman piranti kayu / pakan cincin / pabrik pelet & area cadhangan. Napa kita kudu milih: ...

Batang Batang Batang Logam

Akeh bahan stainless steel digunakake minangka bahan pangembangan, kaya 1Cr13, AISI 304, AISI 316, AISI 316L, Alloy C, lsp. Bagean umum sing ditawakake sampeyan ngemot, - Kelenjar (diprodhuksi saka inventaris utawa investasi bar casting) - Lengan- Lelungan ...

China Profesional Roll CNC Bubut

Peralatan Lathe Roll Horizontal Ahli Kanggo Mesin Roller & koma Flange & koma Silinder & koma Mesin Cetakan & Plais Area Railway & komaWanel Hub Turbin & komaetcone & periode wektu Kualitase Luar Biasa & usus Kabeh bagean ...

Sockets Lengan Lengan Kustom Custom Flanged Bushes Bronze

Lengan Bushing Bronze Composite karo Piranti Lunak Kerah: angkat, mesin pertambangan, peralatan alas, mesin pertanian lan sapanunggalane. Intine: CuSn8P Kapadhetan: wolung 8g / cm3 Beban Dinamis Max: 100N / mm M Kecepatan Linear Max (Grease): 2m / sMax PV Value Grease: 2.8N / mm² · m / sStress ...

Produsen OEM Ngatur Super Electrical Conductive Silicone Strip Karet Bar

Fokus ing Layanan OEM saka karet silikon padhet lan cair lan barang sing gegandhengan sajrone 26 taun, kita duwe spesialisasi ing R&D lan nggawe saben produk adhedhasar desain utawa pamikiran klien. Deskripsi Bagian OEM Judul BagianOEM Maker...

Kerah Batang Utas Utas utawa Kerah Fixing

custom made Threaded Shaft Collar or Repairing CollarFloor&colon As your needMaterial&colon Metal &sol aluminum &sol brass &sol iron &sol zinc &sol alloyAny other content and dimension relies upon on customers' demand from...

Kerah Batang, 5 8 Zinc Plated

Kerah poros, kerah poros keluli seng / lima Zinc Plated Stainless steel, Aluminium, Kuningan, Tembaga, baja karbon, titanium, POM, PEEK, lan liya-liyane. Lengkap, Sandblasting, passivation, electroplating, anodizing, nutupi bubuk, lan liya-ukuran 8mm, non- normal ing ...

Seng dilapisi Steel Double Split Shaft Clamping Collar

Kerah poros Kerah poros Ubet minangka elemen piranti sing langsung nanging penting. Dienggo kanthi wiyar ing akeh aplikasi transmisi daya, iki minangka motor lan kothak gir. Utbet nawakake macem-macem kerah poros: l Screw Typel Threaded shaft ...

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest