0 Item

Kerah Batang

The iker-iker rasukan batang minangka komponen mesin sing gampang, nanging penting, sing ditemokake ing akeh aplikasi transmisi daya, utamane motor lan girboks. Krah digunakake kanggo mandheg mekanik, nemokake komponen, lan praupan prewangan. Desain sederhana nyedhiyakake gampang kanggo instalasi.

Kerah Poros Tugas Heavy
Kerah Batang karo Siji pamisah
inch Kerah Poros Solid
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho

Inci Series

Kerah Poros Solid
Kerah poros kanthi pamisah siji
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho (H)
Seri Metric

Kerah Poros Solid

Kerah poros kanthi pamisah siji
Kerah poros kanthi pamisah kaping pindho
Ac poros kerah nganti DIN705
Kerah Batang (Jenis H-AB)

Nyuwun penawaran gratis 

Cincin Clamping Ekspansi

Produk Pengunci Tanpa Kunci Ubet digunakake kanggo muter peralatan, nggawe galur clamping ing antarane area sistem kunci lan poros kanggo nggawe link mekanik sing bisa disetel lan bisa diluncurake, kanggo ngawat-ngawati gir, katrol lan komponen liyane menyang poros sing ora ana utas ...

Kerah Poros Benang Stainless Steel Precision

Deskripsi Barang Kerah poros minangka bagean mekanik sing gampang nanging penting. Iki digunakake kanthi akeh ing aplikasi Transmisi Listrik, kaya motor lan girboks. Kerah poros digunakake kanggo mandheg mekanik, nemokake elemen, lan praupan prewangan. Desain dhasar ...

Tugas Standar Heavey Tugas Kld-14 Nyusut Disc

Ubet Keyless Locking Unit digunakake ing mesin puteran, ngasilake tenaga clamping ing antarane jubin kunci lan poros kunci kanggo nggawe hubungan mekanik sing bisa disetel lan bisa dilepas, saengga bisa ngawat-ngawati gir, katrol lan komponen liyane menyang poros tanpa ...

Basis Penjepit Kerah Chuck Machining

Bagian Mesin / Chuck / Basis penjepit / Komponen mobil / Kolar / Komponen hubungan / konektor Keterangan: 1. Biasa: GB, JIS, DIN, ASTM, BS lan non-regulartwo. Modul: umum lan ora biasa, miturut spesifikasi pelanggan. Bahan: AISI 4140, ...

Single Collar Collar of One-Piece Poros Collar 3 4

Deskripsi barang kerah poros minangka bahan mekanik sing sederhana nanging kritis. Iki digunakake kanthi akeh kanggo tujuan Transmisi Daya, kayata motor lan girboks. Kerah poros digunakake minangka mandheg mekanik, nemokake bagean, lan praupan ....

Shaft Mount TXT Reducer American Style Gearbox Reducer

Spesifikasi SMRY Reducer 1 Hub Output Tapered Kembar bolongan tapered ing loro-lorone hub output reducer dipasang ing taper sing cocog ing permukaan njaba bushing. Sekrup soyo tambah bushing liwat flange bushing menyang ...

Kerah Debu Aplikasi kanggo Komponen Crusher Cone Sandvik H4800

Debu Collar Use to Sandvik H4800 Cone Crusher ElemenHyton nyedhiyakake siji panyedhiya khusus kanggo meh kabeh cadhangan lan busana ing bagean, utamane kalebu: Badan Utama, Cincin Penyesuaian, Kepala Asy, Bowl, Alat Travel, Counterweight assy, ​​Shaft ...

Rolling Shutter Door Parts Clamping Shaft Pipe Collar

1. Kothak spring digunakake kanggo Rolling Shutter Door, kaya Garage Door. 2. Digawe saka piring baja Q235 standar kanggo kualitas lan daya tahan. 3. Area alvanisasi ing silvery, sing nggawe rodhane tahan kanthi perjuangan kanggo oposisi karat. papat. Kita uga ...

Inci Ukuran Kerah Pisah Ganda ing Baja Pelapis Seng

Kerah poros Kerah poros Ubet minangka elemen dhasar nanging penting. Umume digunakake ing akeh aplikasi transmisi daya, iki minangka motor lan kothak gir. Ubet nawakake macem-macem kerah poros: l Screw Kindl Threaded shaft collarl 1-piece ...

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest