0 Item

Sekrup Jack

Worm Screw Jack utawa angkat angkat sekrup sing akeh digunakake ing bangunan mesin, metalurgi, konstruksi, peralatan irigasi lan industri liyane, lagi diwiwiti, lan diluncurake liwat aksesoris sadurunge, pangowahan posisi lan penyesuaian posisi lan fungsi liyane ing macem-macem ketinggian. SWL minangka pondasi komponen crane lift-worm kanthi struktur kompak, ukuran cilik lan bobot entheng. Sumber ekstensif, ora ana swara, gampang dipasang, panggunaan fleksibel, multi-fungsi, formulir dhukungan, linuwih, umur dawa lan akeh kaluwihan liyane. Bisa dadi siji utawa kombinasi, bisa dikontrol kanthi akurat miturut prosedur tartamtu kanggo nambah utawa ningkatake penyesuaian ketinggian tenaga Motor bisa digunakake kanthi langsung utawa bisa uga dioperasikake kanthi manual. Minangka wujud struktur lan perakitan, lan dhuwure bisa disesuaikan karo sarat pangguna.

Apa jinis jack sekrup utama?

Ana 3 jinis kunci sekrup utama: jack sekrup gir mesin / cacing, jack sekrup bola, lan jack gir bevel. Ing antarane, ana 3 subkategori sing ana gandhengane karo mode operasi: Nerjemahake, Keyed, lan Rotating / Traveling nut.

Kita misuwur amarga jaket sekrup gir cacing.

Apa prinsip sekrup?

Jack sekrup minangka conto sekrup listrik sing digunakake pasukan cilik ing bidang horisontal kanggo nambah utawa nyuda beban gedhe. Prinsip sing digunakake meh padha karo bidang sing cenderung. Kauntungan mekanik jack sekrup yaiku rasio beban sing ditrapake kanggo upaya sing diterapake.

Sekrup Jack 1

Sekrup Jack 

Bahan sing kasedhiya
Tahan Karat / Baja / Baja / Kuningan / Gangsa / Besi / Aluminium
OEM miturut panjaluk sampeyan

Sekrup Jack 2

Jack Sekrup Cacing 

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

Sekrup Jack 3

Jack gir cacing

Aplikasi macem-macem lan beda-beda wiwit saka conveyor, transfer elevator menyang aplikasi khusus transmisi tenaga industri umume kanthi lampiran 

Sekrup Jack 4

Jack cacing Screw Jack 

Perawatan lumahing
Anilisasi, anodisasi alami, perawatan panas, polesan, pelapis nikel, pelapis znik, permukaan ireng dicet lsp.

Sekrup Jack 5

Sekrup Jack 

Kualitas layanan sing luwih unggul, peralatan canggih, buruh sing duwe pengalaman, peralatan uji coba sing sampurna

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest