0 Item

Sheave Pulleys

Produsen katrol Sheave, katrol sabuk V, katrol sabuk wektu

Gunting utawa katrol yaiku roda ing poros utawa poros sing dirancang kanggo ndhukung gerakan lan pangowahan arah kabel utawa sabuk taut, utawa transfer kekuwatan antarane poros lan kabel utawa sabuk. Ing kasus katrol sing didhukung dening bingkai utawa cangkang sing ora mindhahake listrik menyang poros, nanging digunakake kanggo nuntun kabel utawa menehi kekuwatan, cangkang sing ndukung diarani blok, lan katrol bisa uga diarani sheave.

Rambut utawa katrol bisa uga duwe alur utawa alur ing antarane flensa ing sekitar kurungan kanggo nemokake kabel utawa sabuk. Elemen drive sistem katrol bisa dadi tali, kabel, sabuk, utawa rantai.

Pahlawan Alexandria ngidentifikasi katrol kasebut minangka salah siji saka enem mesin sederhana sing digunakake kanggo ngukur bobot. Pulley dipasang kanggo mbentuk blok lan tackle supaya bisa nyedhiyakake kaunggulan mekanik kanggo ngetrapake kekuwatan gedhe. Pulley uga dipasang minangka bagean sabuk lan rantai supaya bisa ngirim tenaga saka siji poros menyang poros liyane.

Pulley sabuk V

Paduan seng die-cast lan sheaves sabuk V wesi saka Ever-power nduweni konstruksi padhet kanggo kinerja tahan lama.
Temokake pulley tali pinggang V sing bisa disetel lan tetep. Daun paduan seng presisi nampilake alur lan bolongan mesin kanthi konsentrasi tinggi lan nawakake pilihan konstruksi spok lan padhet.
Sampeyan bakal nemokake macem-macem pilihan katrol V-belt lan ukuran sheave lan diameter pitch ing Ever-power.
Toko dina iki!

Pulley sabuk wektu

Opsi katrol sabuk wektu saka Ever-power bisa menehi tumindak drive sing positif tanpa kesusu, mbantu nggawe aplikasi sing cocog kanggo wektu.
Katrol sabuk gir, sing ana ing njero mesin pembakaran internal, bisa nyebarake tenaga puter. Katrol wektu wesi besi mbantu nyegah variasi kecepatan, lan bebarengan karo katrol baja, bisa digunakake kanggo aplikasi tugas abot.
Gunakake katrol sabuk aluminium sing entheng kanggo aplikasi sing mbutuhake nganti 1/4 HP.
Tuku Ever-power kanggo katrol sabuk wektu saiki.

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest