0 Item

PTO drive shafts kita Pabrik kalebu komponen saka kualitas paling, kang diatur ing kuwi cara sing padha ketemu kabeh syarat sampurna. Poros PTO kita cocok kanggo macem-macem aplikasi tetanèn, saka solusi cilik lan ekonomi sing digunakake ing aplikasi standar kanggo kombinasi kinerja dhuwur sing dirancang kanggo nggunakake terus-terusan lan kudu nyedhiyani daya drive paling dhuwur. We offer seri beda kanggo macem-macem aplikasi.

Apa itu PTO Drive Shaft?

Poros penggerak PTO minangka komponen mekanik sing digunakake ing mesin pertanian. PTO biasane digunakake karo kotak gear pertanian kanggo nyopir piranti kayata pemotong rotary, plows, blower salju, lan seeder. Poros penggerak PTO minangka poros sing ngirimake daya saka lepas landas daya (PTO) menyang piranti. Poros drive PTO biasane ana ing antarane mesin lan peralatan, lan bisa uga dadi poros siji utawa kaping pindho. Poros penggerak PTO mbantu ngirim daya saka mesin menyang peralatan, supaya peralatan bisa digunakake.

Ing shafts duwe flange ing siji mburi sing nempel ing PTO, lan batang splined utawa Utas ing mburi liyane kanggo masang kanggo ngleksanakake. Padha asring digawe saka baja utawa aluminium lan kadhangkala ditutupi karo sarung protèktif kanggo nyegah karusakan ing poros.

PTO drive shafts tundhuk gedhe saka nyandhang lan luh lan kudu bisa kanggo tahan kacepetan dhuwur lan torsi gadhah PTOs. Dheweke uga kudu bisa nyerep guncangan lan getaran, uga tahan korosi. Kanggo nyukupi syarat kasebut, biasane digawe saka bahan bermutu tinggi lan digawe mesin nganti toleransi sing ketat.

Power Takeoff Shaft

PTO Shafts for Sale

Poros penggerak PTO berkinerja tinggi Ever-power minangka solusi poros penggerak utama ing industri pertanian lan pekarangan & gambut. Driveshaft PTO kita minangka rakitan lengkap saka traktor kanggo dileksanakake. Padha dirancang kanggo terus-terusan heavy-tugas kabeh-tujuan nggunakake lan nyukupi syarat farms gedhe lan kontraktor. Penawaran baris produk metrik saka poros penggerak PTO cocog lan / utawa ngluwihi kualitas produk sing saiki ditawakake pesaing kita ing pirang-pirang industri.

 Prinsip kerja PTO Shaft

Poros lepas landas daya utawa poros PTO minangka poros sing nransfer daya saka traktor utawa kendaraan liyane menyang piranti utawa piranti liyane. Poros PTO disambungake menyang powertrain kendaraan, biasane liwat kopling, lan kanggo ngleksanakake utawa piranti liwat poros utawa sambungan liyane. Nalika mesin kendaraan mlaku, daya ditransfer saka mesin menyang poros PTO, sing banjur ngirim daya menyang piranti utawa piranti. Iki ngidini kendaraan bisa nglakokake utawa piranti tanpa kudu nyopir langsung.

Kaluwihan saka poros PTO

  • Tambah daya output
    Poros PTO bisa ngirim daya luwih akeh tinimbang poros biasa amarga luwih amba. Iki amarga daya disebarake ing wilayah sing luwih gedhe.
  • Tambah efisiensi
    PTO shafts ngidini daya kanggo ditransfer luwih irit antarane loro mesin, asil ing tambah produktivitas sakabèhé.
  • Tambah versatility
    PTO shafts bisa digunakake karo macem-macem mesin, nggawe alat Versatile kanggo macem-macem aplikasi.
  • Tambah daya tahan
    Poros PTO digawe saka bahan berkualitas tinggi lan dirancang kanggo tahan panggunaan abot, dadi solusi sing tahan suwe.
  • Tambah safety
    Poros PTO dirancang kanthi safety, njamin operator dilindhungi saka potensial cedera.
  • Tambah linuwih
    A batang PTO kurang kamungkinan kanggo gagal saka sabuk utawa chain drive amarga wis ora bagean obah.
  • Kuwasa tambah
    Poros PTO bisa ngirim daya luwih saka sabuk utawa chain drive.
  • Tambah efisiensi
    A poros PTO luwih efisien tinimbang sabuk utawa chain drive amarga ora kelangan daya liwat gesekan.

Poros PTO

Aplikasi saka PTO Shaft

Poros PTO minangka komponen kritis ing piranti apa wae sing nggunakake daya saka traktor. Iku tanggung jawab kanggo transfer daya saka engine kanggo ngleksanakake utawa mesin. Poros PTO kudu ukuran sing bener lan pas kanggo peralatan sing digunakake. Ana macem-macem jinis poros PTO sing kasedhiya, mula penting kanggo milih sing cocog kanggo aplikasi kasebut.

Poros PTO digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu:

  • Traktor
  • Gabungan
  • Hay balers
  • Penggali bolongan kirim
  • Lawnmowers
  • Snowblowers

Poros PTO minangka peralatan penting kanggo mindhah daya saka mesin menyang piranti utawa mesin. Iku penting kanggo milih batang tengen kanggo aplikasi, kanggo mesthekake yen iku ukuran bener lan pas.

Apa milih kita?

Kita minangka produsen profesional poros PTO kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing bidang manufaktur lan pasokan mesin pertanian. Kekuwatan nawakake peralatan tetanèn lan industri kualitas dhuwur ing rega terjangkau. Kajaba iku, kita bisa nyedhiyani layanan OEM. Kita duwe tim R&D sing kuwat, supaya bisa ngembangake produk anyar miturut syarat sampeyan. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap yen kasengsem. 

Bagian Poros PTO

Carane ngluwihi PTO Shaft

Sampeyan bisa uga kepingin weruh carane ngluwihi poros PTO. Inggih, ana sawetara cara kanggo nindakake iki. Sampeyan bisa uga bisa nindakake dhewe! Kene sawetara tips. Priksa manawa sampeyan ngetutake pedoman sing diwenehake dening pabrikan PTO traktor sampeyan. Sampeyan uga kudu mriksa spek sing kasedhiya. Kanggo entuk dawa sing bener, miwiti kanthi mriksa nomer bagean. Biasane, sampeyan bisa nemokake nomer bagean ing label ing batang. Contone, batang PTO lengkap ditandhani karo nomer part 14006127. Nomer serial siji. Sampeyan kudu ngerti nomer iki amarga dibutuhake kanggo njaluk ekstensi sing bener.

Salah siji cara kanggo nambah diameter batang PTO tuku adaptor PTO extension. Gumantung ing diameteripun poros PTO Panjenengan, sampeyan bisa njaluk siji sing bisa pas. Kajaba iku, sing awet dianjurake kanggo nambah dawa batang PTO. Sampeyan uga bisa milih adaptor PTO berkualitas sing pas karo ujung rakit traktor. Plating seng kuning mesthekake yen bakal cukup kuat kanggo nahan pasukan njaba. Iku bakal njaga sambungan aman lan nyegah masalah sing ora dikarepake.

Cara liya kanggo ngluwihi poros PTO yaiku nggunakake bahan bakar diesel. Iki migunani yen setengah batang sampeyan macet. Bahan bakar diesel bakal ngeculake tegangan longitudinal poros. Yen sampeyan ora bisa metu dhewe, sampeyan bisa nyoba nggunakake palu. Ing sawetara kasus, iku uga njupuk sethitik luwih saka iku, nanging dijamin bisa. Sampeyan kudu tansah nglebokake pelumas sakwise, mung kanggo mesthekake yen sampeyan nindakake kanthi bener.

Poros PTO

Apa bedane antarane 540 lan 1000 PTO Shaft?

Nalika poros PTO nguripake 540, rasio kasebut kudu diatur (diarahake munggah utawa mudhun) kanggo nyukupi kabutuhane implementasine, sing biasane RPM luwih dhuwur tinimbang sing kasebut. Amarga 1000 RPM meh dobel saka 540, ana kurang "" Gearing Up "" sing dirancang kanggo ngetrapake tugas sing dibutuhake. "

Ever-power uga minangka salah sawijining pemasok tutup poros PTO sing diwasa ing China. Ora mung kita duwe PTO shafts for sale, nanging kita nyedhiyani macem-macem bagean PTO shafts, lan aksesoris, kalebu clutches, tabung, lan rakit kanggo traktor lan ngleksanakake, kalebu sawetara ekstensif PTO driveline. Nyuwun produk poros PTO kanthi tarif paling apik.

PTO Shaft lan Gearbox Pertanian

poros PTO lan kothak gir pertanian muter peran penting ing operasi tetanèn lan kudu dipriksa sak tenane sadurunge digunakake.

Peralatan tetanèn, utamané traktor lan piranti, pungkasanipun bakal nyandhang. Sudut sing gedhe banget ing poros PTO bisa nyebabake rakit rusak. Pelumasan sing ora cukup uga bisa nyebabake nyandhang gedhe banget ing pipa telescoping lan bantalan tameng. Sampeyan uga penting kanggo lubricate kabeh bagean kasebut paling sethithik sapisan saben wolung jam. Kanggo nyegah nyandhang lan luh ing kothak gear tetanèn sampeyan, coba golek sing anyar.

Poros PTO lan kotak gear pertanian digawe saka rong jinis bahan. Poros PTO domestik biasane digawe saka logam, dene jinis metrik digawe saka plastik lan karet. Poros PTO domestik bisa teka ing macem-macem wujud, kalebu bunder, persegi panjang, lan lintang. Sing metrik, ing tangan liyane, teka ing wangun bal-balan utawa wangun lonceng. Padha dirancang kanggo nyegah nyandhang lan luh sing gedhe banget lan uga bisa nahan tekanan, impact, lan tension.

Poros PTO minangka komponen kritis traktor pertanian. Dheweke tanggung jawab kanggo ngowahi energi mesin dadi tekanan hidrolik. Proses iki ndadekake traktor bisa narik beban sing abot. Yen ora dijaga kanthi bener, poros PTO bisa rusak utawa ora bisa digunakake. Rong jinis poros PTO sing umum ditemokake ing traktor: transmisi PTO. Transmisi PTO iku sambungan langsung karo transmisi, kang tegese iku ora bisa mimpin nalika kopling wis melu.

PTO Shaft lan Gearbox Pertanian                                 PTO Shaft lan Gearbox Pertanian

Suku Pertanian

 

Nyuwun penawaran gratis

Keamanan lan kahanan kerja

Kekuwatan tetep nganggep keamanan minangka salah sawijining parameter desain lan konstruksi sing paling penting kanggo produke sing kabeh dibangun kanthi tundhuk karo standar ISO internasional lan peraturan keamanan EU. Informasi babagan keamanan lan aplikasi pangguna pungkasan poros drive PTO sing bener diwenehake ing label keamanan lan ing Manual “Gunakake lan Maintenance” sing disedhiyakake karo kabeh batang drive PTO. Tanggung jawab pelanggan kanggo menehi informasi babagan Ever-power. babagan Negara sing bakal dikirim poros drive PTO, supaya bisa menehi Manual lan Label sing cocog.

Kondisi keamanan lan kerja 1

Priksa manawa kabeh driveline, traktor lan ngleksanakake tameng fungsional lan siyap sadurunge operasi. Bagian sing rusak utawa ilang kudu diganti karo bagean asli, dipasang kanthi bener, sadurunge nggunakake garis drive.

Kondisi keamanan lan kerja 2

Gabungan poros drive PTO ora bisa dioperasikake kanthi sudut sing cedhak karo 80 °, nanging mung kanggo sawetara wektu (kemudi).

Kondisi keamanan lan kerja 3

BAHAYA! Kontak driveline muter bisa nyebabake pati. Tetep adoh! Aja nganggo sandhangan, perhiasan, utawa rambut sing longgar sing bisa terjeret karo garis drive.

Kondisi keamanan lan kerja 4

Aja nggunakake rantai keamanan kanggo ndhukung jalur panyimpenan. Tansah nggunakake dhukungan nalika ngetrapake.

Kondisi keamanan lan kerja 5

Kopling gesekan bisa uga digunakake dring panas. Aja ndemek! Jaga area sekitar genggaman gesekan sing jelas saka bahan sing bisa diobong lan aja nganti tergelep dawa.

Panjaluk Quotation