0 Item

Power Take Off Shafts kanggo kabeh aplikasi

Pemunduran listrik utawa lepas landas (PTO) minangka salah sawijining cara kanggo njupuk tenaga saka sumber listrik, kayata mesin sing mlaku, lan ngirim menyang aplikasi kayata mesin implementasi utawa mesin sing kapisah.

Umume, iki batang drive spline sing dipasang ing traktor utawa truk sing ngidini alat karo fittings kawin didhukung langsung dening mesin.

Jupuk tenaga sing dipasang kanthi semi-permanen uga bisa ditemokake ing mesin industri lan laut. Aplikasi kasebut biasane nggunakake poros drive lan sambungan bolt kanggo ngirim tenaga menyang implementasi utawa aksesoris sekunder. Ing babagan aplikasi laut, poros kasebut bisa digunakake kanggo ngompa pompa kebakaran.

Kita nawakake komponen lan aksesoris poros PTO berkualitas tinggi, kalebu kopling, tabung, lan kuk kanggo traktor lan alat sampeyan, kalebu macem-macem garis pto. Nyuwun produk poros pto paling cepet.

Apa sing ditindakake tenaga listrik?

Power take-off (PTO) is a device that transfers an engine’s mechanical power to another piece of equipment. A PTO allows the hosting energy source to transmit power to additional equipment that does not have its own engine or motor. For example, a PTO helps to run a jackhammer using a tractor engine.

What’s the difference between 540 and 1000 PTO?

When a PTO shaft is turning 540, the ratio must be adjusted (geared up or down) to meet the needs of the implement, which is usually higher RPM’s than that. Since 1000 RPM’s is almost double that of 540, there is less “”Gearing Up”” designed in the implement to do the job required.”

Yen sampeyan are looking for a Pangurangan kacepetan PTO ngunjungi kene 

Suku Pertanian

 

Nyuwun penawaran gratis 

Keamanan lan kahanan kerja

Ever-power has always considered safety to be one of the most important design and construction parameters for its products which are all built in full compliance with the international ISO standard and EU safety regulations. Information on safety and on correct final user’ s application of the PTO drive shaft are supplied in safety labels and in the “Use and Maintenance” Manual provided with all PTO drive shafts. It is the customer responsibility to inform Ever-power. about the Country to which the PTO drive shafts will be delivered,in order to provide them with the suitable Manuals and Labels.

Kondisi keamanan lan kerja 1

Priksa manawa kabeh driveline, traktor lan ngleksanakake tameng fungsional lan siyap sadurunge operasi. Bagian sing rusak utawa ilang kudu diganti karo bagean asli, dipasang kanthi bener, sadurunge nggunakake garis drive.

Kondisi keamanan lan kerja 2

The PTO drive shaft joint does not operate continuously with an angle close to 80°, but only for brief periods (steering).

Kondisi keamanan lan kerja 3

BAHAYA! Kontak driveline muter bisa nyebabake pati. Tetep adoh! Aja nganggo sandhangan, perhiasan, utawa rambut sing longgar sing bisa terjeret karo garis drive.

Kondisi keamanan lan kerja 4

Aja nggunakake rantai keamanan kanggo ndhukung jalur panyimpenan. Tansah nggunakake dhukungan nalika ngetrapake.

Kondisi keamanan lan kerja 5

Kopling gesekan bisa uga digunakake dring panas. Aja ndemek! Jaga area sekitar genggaman gesekan sing jelas saka bahan sing bisa diobong lan aja nganti tergelep dawa.

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest