0 Item

Power Take Off Shafts kanggo kabeh aplikasi

Pemunduran listrik utawa lepas landas (PTO) minangka salah sawijining cara kanggo njupuk tenaga saka sumber listrik, kayata mesin sing mlaku, lan ngirim menyang aplikasi kayata mesin implementasi utawa mesin sing kapisah.

Umume, iki batang drive spline sing dipasang ing traktor utawa truk sing ngidini alat karo fittings kawin didhukung langsung dening mesin.

Jupuk tenaga sing dipasang kanthi semi-permanen uga bisa ditemokake ing mesin industri lan laut. Aplikasi kasebut biasane nggunakake poros drive lan sambungan bolt kanggo ngirim tenaga menyang implementasi utawa aksesoris sekunder. Ing babagan aplikasi laut, poros kasebut bisa digunakake kanggo ngompa pompa kebakaran.

Kita nawakake komponen lan aksesoris poros PTO berkualitas tinggi, kalebu kopling, tabung, lan kuk kanggo traktor lan alat sampeyan, kalebu macem-macem garis pto. Nyuwun produk poros pto paling cepet.

Apa sing ditindakake tenaga listrik?

Power take-off (PTO) minangka piranti sing mindhah tenaga mekanik mesin menyang peralatan liyane. PTO ngidini sumber energi hosting kanggo ngirim tenaga menyang peralatan tambahan sing ora duwe mesin utawa motor dhewe. Contone, PTO mbantu mbukak jackhammer nggunakake mesin traktor.

Apa bedane antara 540 lan 1000 PTO?

Nalika poros PTO nguripake 540, rasio kasebut kudu diatur (diarahake munggah utawa mudhun) kanggo nyukupi kabutuhane implementasine, sing biasane RPM luwih dhuwur tinimbang sing kasebut. Amarga 1000 RPM meh dobel saka 540, ana kurang "" Gearing Up "" sing dirancang kanggo ngetrapake tugas sing dibutuhake. "

Yen sampeyan are looking for a Pangurangan kacepetan PTO ngunjungi kene 

Suku Pertanian

 

Nyuwun penawaran gratis 

Keamanan lan kahanan kerja

Kekuwatan tetep nganggep keamanan minangka salah sawijining parameter desain lan konstruksi sing paling penting kanggo produke sing kabeh dibangun kanthi tundhuk karo standar ISO internasional lan peraturan keamanan EU. Informasi babagan keamanan lan aplikasi pangguna pungkasan poros drive PTO sing bener diwenehake ing label keamanan lan ing Manual “Gunakake lan Maintenance” sing disedhiyakake karo kabeh batang drive PTO. Tanggung jawab pelanggan kanggo menehi informasi babagan Ever-power. babagan Negara sing bakal dikirim poros drive PTO, supaya bisa menehi Manual lan Label sing cocog.

Kondisi keamanan lan kerja 1

Priksa manawa kabeh driveline, traktor lan ngleksanakake tameng fungsional lan siyap sadurunge operasi. Bagian sing rusak utawa ilang kudu diganti karo bagean asli, dipasang kanthi bener, sadurunge nggunakake garis drive.

Kondisi keamanan lan kerja 2

Gabungan poros drive PTO ora bisa dioperasikake kanthi sudut sing cedhak karo 80 °, nanging mung kanggo sawetara wektu (kemudi).

Kondisi keamanan lan kerja 3

BAHAYA! Kontak driveline muter bisa nyebabake pati. Tetep adoh! Aja nganggo sandhangan, perhiasan, utawa rambut sing longgar sing bisa terjeret karo garis drive.

Kondisi keamanan lan kerja 4

Aja nggunakake rantai keamanan kanggo ndhukung jalur panyimpenan. Tansah nggunakake dhukungan nalika ngetrapake.

Kondisi keamanan lan kerja 5

Kopling gesekan bisa uga digunakake dring panas. Aja ndemek! Jaga area sekitar genggaman gesekan sing jelas saka bahan sing bisa diobong lan aja nganti tergelep dawa.

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest