0 Item

Sinkronisasi motor

Motor listrik sinkron yaiku motor AC, nalika keadaan stabil, rotasi batang disinkronake karo frekuensi arus pasokan; periode rotasi persis padha karo nomer integral saka siklus AC.

Sinkronisasi motor
Mlaku ing jaringan tenaga utama (telung fase, 380v, 50HZ) Tanpa inverter.

Kinerja dhuwur: Rotor nggunakake bahan PM bumi langka. Tenaga medan magnetik sing dhuwur, torsi wiwitan amba, arus wiwitan cilik, lan jangkauan kacepetan sudhut;

Ukuran cilik lan bobot entheng: Ukuran bingkai ukurane siji nganti rong bingkai luwih cilik tinimbang motor asinkron AC ing HP sing padha;
Faktor daya sing efisien lan dhuwur, efektif ngirit energi: iku 5% nganti 12% luwih efisien tinimbang motor bedo karo HP sing padha. Amarga motor ora butuh arus sing nyenengake, faktor daya cedhak karo1; Ngirit luwih kurang 10% Energi tinimbang motor asinkron.

Daya tahan dawa: Minangka asil nyuda saiki lan kurang dadi panas motor;

Kompatibilitas: Nduweni struktur bingkai sing padha karo motor asinkron AC lan bisa digunakake kanggo ngganti motor asinkron AC;

Penerapan sing jembar: Bisa digunakake ing macem-macem kahanan sing angel.

Detail Produk Cepet:

  • Kasedhiya standar lan non-standar
  • Kanthi kualitas dhuwur lan rega kompetitif
  • Pangiriman prompt
  • Paket minangka panjaluk pelanggan.

Kita janji bakal menehi rega paling apik kanthi kualitas tinggi ing china! Kita uga nampa pesanan khusus babagan produk. Yen sampeyan kasengsem karo produk. Aja ragu-ragu ngandhani. We seneng menehi katrangan lengkap. Kita janji manawa produk bakal aman lan regane berkualitas tinggi lan cukup. Yen sampeyan kasengsem karo produk, hubungi kita kanthi cepet. Kita kanthi tulus golek kerjasama.

Umume produk kita diekspor menyang Eropa utawa Amerika, kasedhiya produk standar lan non standar. Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan. Materi bisa dadi standar utawa miturut panjaluk khusus sampeyan. Yen sampeyan milih kita, sampeyan bakal bisa dipercaya.

laporan kualitas pruduct

Bahan sing kasedhiya

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan
bahan produk kasedhiya

Perawatan lumahing

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

Cara Processing

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling
produk rampung

QC & Sertifikat

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo
paket produk

FAQ

T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Klompok kita kalebu ing 3 pabrik lan 2 perusahaan adol ing luar negeri.

T: Apa sampeyan menehi conto? Iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa kurban sampel kanggo daya free nanging ora mbayar biaya barang.

P: Suwene kiriman sampeyan? Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Umume 40-45 dina. Wektu bisa beda-beda gumantung karo produk lan level kustomisasi. Kanggo produk standar, bayarane yaiku: 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

P: Apa MOQ utawa rega sing tepat kanggo produk sampeyan?
A: Minangka perusahaan OEM, kita bisa nyedhiyakake lan adaptasi produk kanthi macem-macem kebutuhan. Mangkono, MOQ lan rega bisa beda-beda kanthi ukuran, bahan lan spesifikasi liyane; Contone, produk larang utawa produk standar biasane duwe MOQ sing luwih murah. Hubungi kita kanthi rincian sing relevan kanggo njaluk kuotasi sing paling akurat.

Pin Iku on Pinterest

Share This