0 Item

Gir Spiral Bevel

Produk Spiral Bevel Gear 1Produk Spiral Bevel Gear 2

Ukuran Gir Spiral Bevel

Gir Bevel Spiral Kasedhiya Ing Jarak Antarane 1. 5 MOD Lan 5 MOD Lan Kasedhiya Ing Rasio 2: 1 Minangka Standar. Ukuran Non-Standar Bisa Diproduksi Khusus On Request.

Kita Gawe Gir Spiral Bevel Mung Kanggo Aplikasi Industri.

Yen Sampeyan Nduwe Aplikasi Kacepetan Dhuwur sing Mbutuhake Torsi Akeh, Banjur Gir Bevel Spiral minangka Pilihan sing Apik. Gir Mlaku Ing 90 ° Kanggo Saben Liyane Lan Nduwe Utu Bentuk "Spiral" Sing Nyedhiyakake Kontak Lumahing Waos Maksimal Nalika Muter. Kanthi Kontak Panyebaran Ing Sakabehe Waos, Spiral Bevel Gear Bisa Dilakokake Luwih Cepet Tinimbang Gir Bevel Gigi Lurus Lan Nangani Wiwitan lan Macet Luwih Keras.

Gir Spiral Bevel Biasane Digawe Saka Baja atos. Untu Gigi Iki Biasane Lemah Kanggo Rampung sing luwih Tepat Supaya Bisa Nggawe Swara Sithik Nalika Cepet. Sampeyan Bisa Nemtokake Tangan Kiwa Utawa Tangan Kanan Gumantung Ing Pandhuan Sampeyan kudu Nganggo Gir

Produk Spiral Bevel Gear 3Produk Spiral Bevel Gear 4

Gaya sing tumindak ing gear bevel spiral

Keuntungan saka gear bevel spiral tinimbang sing lurus dadi luwih jelas ing macem-macem aplikasi. Gir bevel spiral njamin distribusi beban untu sing rata, nyebabake kapasitas beban tambah tanpa kesel permukaan. Kajaba iku, sudut heliks njamin bisa nggawa luwih akeh tanpa nyebabake nyandhang permukaan sing durung wayahe. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan keuntungan saka spiral bevel gears, terus maca! Artikel iki bakal nyakup apa sing tumindak ing gear bevel spiral lan cara sing digunakake kanggo nggawe.

Gaya sing tumindak ing gear bevel spiral

Gaya sing tumindak ing gear bevel spiral padha karo gaya tangensial dikalikan karo jumlah repetisi siklus. Sudut tekanan n yaiku 20 derajat lan sudut heliks m yaiku 35 derajat. Iki nyebabake gaya tangensial 100 N ditrapake ing bagian tengah flank. Saliyane gaya tangensial, gear ngalami gaya radial lan aksial. Gaya tumindak ing gear bevel spiral bisa decomposed dadi rong subkomponèn: F1 lan F2, mungguh.

Gaya sing tumindak ing gear bevel spiral adhedhasar telung unsur dhasar: pinion lan gear. Telung komponen kasebut ana ing hubungan torsional. Mulane, rong badan gear duwe gaya radial lan gaya aksial. Mangkene carane mengaruhi meshing gear. Gaya aksial ing gear drive padha karo gaya radial ing gear sing didorong.

Gir bevel digunakake ing pirang-pirang aplikasi, kalebu otomotif, lokomotif, aplikasi laut, lan pembangkit listrik. Padha uga bisa digunakake ing pesawat minangka peralatan tambahan. Padha bisa dadi bagéan saka drive diferensial. Saliyane panggunaan otomotif, gear bevel digunakake ing akeh industri liyane, kalebu industri konstruksi, alat berat, lan aerospace. Yen sampeyan kepingin weruh yen mobil sampeyan duwe gear bevel, coba nglamar.

Gir Spiral BevelProduk Spiral Bevel Gear 5

Metode produksi spiral bevel gear

Ana macem-macem cara nggawe gear bevel spiral, sing saben unik lan duwe regane. Sajrone manufaktur, kothong gear diukur lan diverifikasi. Geometri kothong gear kudu cocog karo sing dibangun, kalebu komponen tangensial, radial, lan aksial. Jari-jari, pitch rata-rata, lan diameter oyot kudu padha kanggo gear bevel spiral tangan tengen lan kiwa. Sudut pitch, pasuryan, lan oyod saka gear internal lan eksternal kudu cocog.

Gir bevel spiral diprodhuksi nggunakake pusat panggilingan limang sumbu, saéngga manufaktur bisa nggawe kabeh jinis profil. Teknologi iki ngidini mesin-mesin kasebut bisa ngasilake gear bevel berkualitas tinggi ing negara sing atos. Kertas pisanan ing seri iki nylidiki mesin panggilingan CNC kanggo nggawe gear bevel spiral. Iki uga menehi ringkesan babagan cara manufaktur peralatan tradisional.

Profil waos saka workpiece dibentuk kanthi proses casting utawa proses penempaan mati panas sing ditutup. Proses penempaan presisi dingin minangka alternatif. Forging presisi kadhemen njamin akurasi dimensi lan kualitas permukaan. Untu gear bisa uga ora perlu dimesin, nanging profil waos bisa uga kudu digiling kanggo pangukuran sing akurat. Yen gear wis bolongan Utas, iki bisa uga kudu machined.

Produk Spiral Bevel Gear 5Produk Spiral Bevel Gear 6

Aplikasi Spiral Bevel Gear

Gir miring spiral yaiku gigi miring lurus. Gir bevel spiral luwih tenang lan ngasilake getaran sing kurang saka model linear tradisional. Nanging, sawetara industri nemokake manawa kacepetan lan torsi sing luwih murah saka gear bevel spiral nggawe dheweke ora cocog kanggo aplikasi. Kanggo tepat, aplikasi gear bevel spiral sing paling penting yaiku sudut drive sing beda - 90 derajat.

Karakteristik meshing gear bevel spiral gumantung ing pirang-pirang faktor. Kesalahan bisa padha karo rong dislokasi spasial: deviasi pamindahan aksial lan kesalahan offset aksial. Sing terakhir bisa diowahi dadi busur saka conthong kanthi jembar penengah padha karo sisihan sudut poros. Faktor kasebut bisa digabungake kanggo ngasilake pangukuran kesalahan instalasi sing akurat. Gir bevel spiral dirancang kanggo umur dawa lan digawe saka omah aloi aluminium sing tahan lama. Padha bisa diprodhuksi saka macem-macem bahan beda.

Gir bevel spiral bisa diklasifikasikake miturut proses manufaktur. Sawetara digawe nggunakake metode Gleason, sing nduweni kecenderungan nol saka busur lan titik tengah. Gir bevel spiral luwih efisien tinimbang jinis gear sudut tengen liyane. Kualitas gear bevel spiral cocog utawa ngluwihi American Gear Manufacturers Association (AGMA). Gir spiral bevel kualitas dhuwur bisa entuk efisiensi 99%.

7. Produk Bevel Gear8. Produk Bevel Gear

Apa Spiral Bevel Gear?

Gear Bevel Spiral minangka jinis gear bevel sing paling rumit. Beda karo konfigurasi untu gear bevel lurus, untu gear spiral mlengkung lan miring. Iki nyebabake tumpang tindih untu, sing ndadekake aktivasi progresif lan disosiasi nalika kontak waos. Amarga kelancaran sing luwih apik, kurang geter lan swara sing digawe sajrone operasi. Gir bevel spiral uga duwe kabisan beban sing luwih gedhe amarga tambah akeh beban bareng saka luwih akeh untu sing kontak. Akibaté, bisa dadi luwih cilik tinimbang gear bevel lurus kanthi kapasitas sing padha.

Fitur Spiral Bevel Gears:

  • Pengurangan Swara ing Drive Gear Sudut Tengen
  • Drive karo Bevels Spiral kanggo High-Torsi lan High-Speed ​​Solutions
  • Gear drive tetep kelangan kanthi fungsi lancar.
  • Ndandani lan panggantos dikurangi nggunakake gear bevel spiral.

Gear Bevel 9Gear Bevel 10

Aplikasi Spiral Bevel Gears:

Ing ngisor iki sawetara aplikasi industri gear bevel spiral -

  • Aerospace
  • Mills kanggo Semen
  • Mixer Pasir & Cone Crusher
  • Tower of Cooling
  • Pangolahan Pangan & Kemasan Laut

Detail Produk Cepet:

  • Kasedhiya standar lan non-standar
  • Kanthi kualitas dhuwur lan rega kompetitif
  • Pangiriman prompt
  • Paket minangka panjaluk pelanggan.

Kita janji bakal menehi rega paling apik kanthi kualitas tinggi ing china! Kita uga nampa pesanan khusus babagan produk. Yen sampeyan kasengsem karo produk. Aja ragu-ragu ngandhani. We seneng menehi katrangan lengkap. Kita janji manawa produk bakal aman lan regane berkualitas tinggi lan cukup. Yen sampeyan kasengsem karo produk, hubungi kita kanthi cepet. Kita kanthi tulus golek kerjasama.

Umume produk kita diekspor menyang Eropa utawa Amerika, kasedhiya produk standar lan non standar. Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan. Materi bisa dadi standar utawa miturut panjaluk khusus sampeyan. Yen sampeyan milih kita, sampeyan bakal bisa dipercaya.

laporan kualitas pruduct

Bahan sing kasedhiya

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan
bahan produk kasedhiya

Perawatan lumahing

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

Cara Processing

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling
produk rampung

QC & Sertifikat

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo
paket produk

FAQ

T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Klompok kita kalebu ing 3 pabrik lan 2 perusahaan adol ing luar negeri.

T: Apa sampeyan menehi conto? Iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa kurban sampel kanggo daya free nanging ora mbayar biaya barang.

P: Suwene kiriman sampeyan? Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Umume 40-45 dina. Wektu bisa beda-beda gumantung karo produk lan level kustomisasi. Kanggo produk standar, bayarane yaiku: 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

P: Apa MOQ utawa rega sing tepat kanggo produk sampeyan?
A: Minangka perusahaan OEM, kita bisa nyedhiyakake lan adaptasi produk kanthi macem-macem kebutuhan. Mangkono, MOQ lan rega bisa beda-beda kanthi ukuran, bahan lan spesifikasi liyane; Contone, produk larang utawa produk standar biasane duwe MOQ sing luwih murah. Hubungi kita kanthi rincian sing relevan kanggo njaluk kuotasi sing paling akurat.

Pin Iku on Pinterest

Share This