0 Item

Gir Spiral Bevel

Gir Spiral Bevel Kasedhiya Ing Jarak Antarane 1. 5 MOD Lan 5 MOD, Lan Kasedhiya Kanthi Rasio 2: 1 Minangka Standar. Ukuran Non-Standard Bisa Diproduksi Kanthi Panjaluk.

Kategori: Tag:

Ukuran Gir Spiral Bevel

Gir Spiral Bevel Kasedhiya Ing Jarak Antarane 1. 5 MOD Lan 5 MOD, Lan Kasedhiya Kanthi Rasio 2: 1 Minangka Standar. Ukuran Non-Standard Bisa Diproduksi Kanthi Panjaluk.

Kita Gawe Gir Spiral Bevel Mung Kanggo Aplikasi Industri.

Yen Sampeyan Nduwe Aplikasi Kacepetan Dhuwur sing Mbutuhake Torsi Akeh, banjur Gir Spiral Bevel minangka Pilihan sing Apik. Gir Nganggo 90 ° Saben Liyane Lan Gigi Wujudan "Spiral" Sing Nyedhiyakake Kontak Lumahing Gigi Maksimum Nalika Diputer Kanthi Nyebarake Gigi ing Gigi Gigi Spiral Bevel Bisa Mlaku luwih Cepet tinimbang Gigi Gigi Gigi Lurus lan Ngatasi Wiwitan lan Mandheg sing luwih Hard.

Gir Spiral Bevel Biasane Digawe Saka Baja atos. Untu Gigi Iki Biasane Lemah Kanggo Rampung sing luwih Tepat Supaya Bisa Nggawe Swara Sithik Nalika Cepet. Sampeyan Bisa Nemtokake Tangan Kiwa Utawa Tangan Kanan Gumantung Ing Pandhuan Sampeyan kudu Nganggo Gir

Gir Spiral Bevel

Gir Spiral Bevel

Gir Spiral Bevel

Gir Spiral Bevel

Gir Spiral Bevel

Gir Spiral Bevel

Detail Produk Cepet:

  • Kasedhiya standar lan non-standar
  • Kanthi kualitas dhuwur lan rega kompetitif
  • Pangiriman prompt
  • Paket minangka panjaluk pelanggan.

Kita janji bakal menehi rega paling apik kanthi kualitas tinggi ing china! Kita uga nampa pesanan khusus babagan produk. Yen sampeyan kasengsem karo produk. Aja ragu-ragu ngandhani. We seneng menehi katrangan lengkap. Kita janji manawa produk bakal aman lan regane berkualitas tinggi lan cukup. Yen sampeyan kasengsem karo produk, hubungi kita kanthi cepet. Kita kanthi tulus golek kerjasama.

Umume produk kita diekspor menyang Eropa utawa Amerika, kasedhiya produk standar lan non standar. Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan. Materi bisa dadi standar utawa miturut panjaluk khusus sampeyan. Yen sampeyan milih kita, sampeyan bakal bisa dipercaya.

laporan kualitas pruduct

Bahan sing kasedhiya

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan
bahan produk kasedhiya

perawatan lumahing

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

Cara Processing

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling
produk rampung

QC & Sertifikat

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo
paket produk

FAQ

T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Klompok kita kalebu ing 3 pabrik lan 2 perusahaan adol ing luar negeri.

T: Apa sampeyan menehi conto? Iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa kurban sampel kanggo daya free nanging ora mbayar biaya barang.

P: Suwene kiriman sampeyan? Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Umume 40-45 dina. Wektu bisa beda-beda gumantung karo produk lan level kustomisasi. Kanggo produk standar, bayarane yaiku: 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

P: Apa MOQ utawa rega sing tepat kanggo produk sampeyan?
A: Minangka perusahaan OEM, kita bisa nyedhiyakake lan adaptasi produk kanthi macem-macem kebutuhan. Mangkono, MOQ lan rega bisa beda-beda kanthi ukuran, bahan lan spesifikasi liyane; Contone, produk larang utawa produk standar biasane duwe MOQ sing luwih murah. Hubungi kita kanthi rincian sing relevan kanggo njaluk kuotasi sing paling akurat.

Pin Iku on Pinterest

Share This