0 Item

Penggali bolongan kirim

Seri Digger hole hole gampang dioperasikake, aman lan andal, efisien, lan gampang dirawat.
Dheweke cocog kanggo kahanan sing beda-beda, kayata pasir, bantala, lsp.
Iki minangka mesin sing cocog kanggo tanduran tropis. Kerja nggali lemah, operasi sederhana, ambane pengeboran wajar, seragam sing digali, efisiensi dhuwur, cocog kanggo proyek penghijauan skala gedhe

Penggali bolongan pos minangka alat sing digunakake kanggo nggali bolongan cilik ing lemah. Piranti kasebut ngemot rong pinggiran kaya shovel sing dipasang ing ujung pipa bujur. Awak kasebut minangka set rong glathi logam sing bentuke V sing saben sisih duwe bagean pinggir sing diuripake ing sisih lempengan (glathi), agul-agul logam duwe flens tikungan mlebu ing sisih tengen sing bentuke silinder bolong. Bisa nganti 36 inci nganti dawane sikil lan ambane sawetara inci, loro gagang (pipa) bisa mbukak lan nutup kanggo nyopot lemah. 

Umume digunakake kanggo nggali plang, pager, lanskap, lan ngali bolongan cilik. 

Alat kasebut ditusuk ing lemah nggawe tusukan nganggo agul-agul ing posisi sing mbukak (sejajar). Pipa utawa gagang kasebut banjur digawa luwih cedhak kanggo nggawe bentuk V sing posisi cedhak, mula agul-agul njupuk lemah ing antarane lan pungkasane, alat kasebut ditarik metu uga lemah sing didepetake sisihane. 

Jinis tukang gali bolongan pos

Kita entuk limang jinis utama tukang gali bolongan. Lan dina iki kita menehi rega khusus kanggo kabeh para penggali. Ayo kerja kanthi gampang, didol digger bolongan kirim kanggo proyek lanskap sabanjure. 

Ayo cepet ndeleng macem-macem jinis penggali bolongan.

Penggali bolongan pos tradisional

Penggali bolongan pos tradisional minangka desain paling sederhana, yaiku alat mekanik asli, kalebu rong bilah baja sing adhep-adhepan, afiliasi ing titik poros. Struktur baja banjur dipasang menyang gagang. Iki cocog kanggo fungsi cilik sing gampang.

Pangsi kaping pindho 

Penggali iki padha karo tukang gali tradisional, nanging ora ana siji titik pangsi, duwe loro. Siji poros ekstra ngowahi mekanisme kerjane, tinimbang narik waja waja, dheweke didorong kanggo njepit lemah ing lemah. 

Iki digunakake kanggo nggali bolongan sing sempit lan jero, poros ekstra mbatesi agul-agul kanggo mbukak sudhut banget sing ngilangi watesan gagang sajrone proses kasebut. 

Digger tumindak gunting 

Kaya jenenge, desaine padha karo gunting. Ing jinis iki, desain duwe kekuwatan ekstra amarga agul-agul dipasang ing tabung baja tinimbang gagang kayu, iku nahan pungkasan gagang lan nyebabake penguatan lan nggawe penggali bolongan paling apik. Dheweke cocog banget kanggo digunakake ing lemah sing watu, amarga vitalitas ekstra, ora ana résiko agul-agul las sing bisa mati utawa rusak. 

Digger bolongan kirim offset

Nduwe desain paling unik ing antarane kabeh jinis, amarga duwe gagang lurus sing dipasang cedhak sing nutup ing sisih ndhuwur. 

Struktur khas ngidini kita nggali bolongan sing luwih jero lan luwih sempit, uga mbutuhake kekuwatan sing kurang nalika nutup agul-agul. 

Penggali bolongan kirim universal

Penggali iki nduweni tampilan sing beda banget dibandhingake karo jinis liyane, nganti saiki kabeh penggali duwe

gagang kanthi ukuran sing padha nanging, duwe loro gagang kanthi ukuran lan bentuk sing beda. Siji cekak lan mlengkung, dene liyane luwih dawa lan lurus. Kaya desaine, fungsine uga beda; siji agul-agul nusuk lemah lan dislokasi lemah sadurunge agul-agul nomer loro mudhun nganggo gagang kanggo nglumpukake lan mbusak lemah kasebut. 

Priksa macem-macem penggali lan auger sing diukir saka bahan baku Agung, hubungi kita kanggo pesen, hubungi 86-571-88220653 utawa bukak ing [email dilindhungi] 

Detail Produk Cepet:

  • Kasedhiya standar lan non-standar
  • Kanthi kualitas dhuwur lan rega kompetitif
  • Pangiriman prompt
  • Paket minangka panjaluk pelanggan.

Kita janji bakal menehi rega paling apik kanthi kualitas tinggi ing china! Kita uga nampa pesanan khusus babagan produk. Yen sampeyan kasengsem karo produk. Aja ragu-ragu ngandhani. We seneng menehi katrangan lengkap. Kita janji manawa produk bakal aman lan regane berkualitas tinggi lan cukup. Yen sampeyan kasengsem karo produk, hubungi kita kanthi cepet. Kita kanthi tulus golek kerjasama.

Umume produk kita diekspor menyang Eropa utawa Amerika, kasedhiya produk standar lan non standar. Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan. Materi bisa dadi standar utawa miturut panjaluk khusus sampeyan. Yen sampeyan milih kita, sampeyan bakal bisa dipercaya.

laporan kualitas pruduct

Bahan sing kasedhiya

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan
bahan produk kasedhiya

Perawatan lumahing

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

Cara Processing

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling
produk rampung

QC & Sertifikat

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo
paket produk

FAQ

T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Klompok kita kalebu ing 3 pabrik lan 2 perusahaan adol ing luar negeri.

T: Apa sampeyan menehi conto? Iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa kurban sampel kanggo daya free nanging ora mbayar biaya barang.

P: Suwene kiriman sampeyan? Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Umume 40-45 dina. Wektu bisa beda-beda gumantung karo produk lan level kustomisasi. Kanggo produk standar, bayarane yaiku: 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

P: Apa MOQ utawa rega sing tepat kanggo produk sampeyan?
A: Minangka perusahaan OEM, kita bisa nyedhiyakake lan adaptasi produk kanthi macem-macem kebutuhan. Mangkono, MOQ lan rega bisa beda-beda kanthi ukuran, bahan lan spesifikasi liyane; Contone, produk larang utawa produk standar biasane duwe MOQ sing luwih murah. Hubungi kita kanthi rincian sing relevan kanggo njaluk kuotasi sing paling akurat.

Pin Iku on Pinterest

Share This