0 Item

Penggali bolongan kirim

Seri Digger hole hole gampang dioperasikake, aman lan andal, efisien, lan gampang dirawat.
Dheweke cocog kanggo kahanan sing beda-beda, kayata pasir, bantala, lsp.
Iki minangka mesin sing cocog kanggo tanduran tropis. Kerja nggali lemah, operasi sederhana, ambane pengeboran wajar, seragam sing digali, efisiensi dhuwur, cocog kanggo proyek penghijauan skala gedhe

Digger Pos Lubang Pertanian sing akeh digunakake

Seri Digger hole hole gampang dioperasikake, aman lan andal, efisien, lan gampang dirawat.
Dheweke cocog kanggo kahanan sing beda-beda, kayata pasir, bantala, lsp.
Iki minangka mesin sing cocog kanggo tanduran tropis. Kerja nggali lemah, operasi sederhana, ambane pengeboran wajar, seragam sing digali, efisiensi dhuwur, cocog kanggo proyek penghijauan skala gedhe

model Model 400 Kompak Model 650 Tugas Standar Model 1000 Tugas abot Model 1500 Tugas abot liyane
Kategori 0 & 1 1 1 1 & 2
Dawane Lom 56 " 60 " 72 " 72 "
Diameter Tubing 2-7 / 8 " 2-7 / 8 " 2-7 / 8 " 3-1 / 4 "
Gambar Lebar Pin 20 " 27 " 27 " 32-1 / 2
Lowongan Kerja Seri 1 Seri 1 Seri 4 Seri 4
gearbox 2.9: 1 2.9: 1 2.9: 1 3.18: 1
Auger Diameter 6 ", 9", 12 "(3 'dawane) 6 ", 9", 12 " 6 ", 9", 12 ", 18", 24 " 6 ", 9", 12 ", 18", 24 "
bobot lbs 150 lbs 160 lbs 200 lbs 235
SKU DIGT400 DIGT650 DIGT1000 DIGT1500
fitur Posisi 4 Posisi 3 Posisi 4 Posisi 4
Boom sing dikuatake Boom sing dikuatake
  3/4 "x 1" Toplink Ball 3/4 "x 1" Toplink Ball
Cast Ceuli ing Gearbox

Torsi kanggo aplikasi penggalian.
Unit Drive Hydro Earth Hydrauler EVER-POWER dirancang kanggo nggunakake tenaga mesin host kanthi paling irit, dadi mesin pengeboran kinerja tinggi. Tanpa ninggalake kursi kendaraan, operator peralatan bisa nggali bolongan atusan saben dinane ing kahanan penggalian paling angel kanggo tiang pager, tiang tandha, bangunan pos, dhasar pondasi, tanduran wit, tiang cahya lan utilitas lan akeh aplikasi liyane sing mbutuhake vertikal utawa sudhut. bolongan ing lemah.

Baris lengkap Unit Drive, Bit Auger, Adaptor, Ekstensi, Gigi, lan Aksesoris.
Lampiran EVER-POWER Earth Attirement gampang dicocogake karo loader kemudi, roda, traktor, mini-skid, backhoes, excavator, forklift, crane, derger, digger, mini-digger, lan mesin hidrolik liyane.

Timah paling apik ing industri.
Ora preduli sepira unik aplikasi penggalian sampeyan, tugas kita menehi solusi nalika sampeyan butuh.

Kita ngadeg ing mburi pernyataan kualitas.
Auger-POWER Auger bangga banget karo kualitas lan keandalan produk. Kanggo njamin manawa sampeyan mesthi tuku sing paling apik, kita menehi jaminan sing paling apik ing industri kasebut lan kita bakal mundur ing saben pratelan kualitas.

Detail Produk Cepet:

  • Kasedhiya standar lan non-standar
  • Kanthi kualitas dhuwur lan rega kompetitif
  • Pangiriman prompt
  • Paket minangka panjaluk pelanggan.

Kita janji bakal menehi rega paling apik kanthi kualitas tinggi ing china! Kita uga nampa pesanan khusus babagan produk. Yen sampeyan kasengsem karo produk. Aja ragu-ragu ngandhani. We seneng menehi katrangan lengkap. Kita janji manawa produk bakal aman lan regane berkualitas tinggi lan cukup. Yen sampeyan kasengsem karo produk, hubungi kita kanthi cepet. Kita kanthi tulus golek kerjasama.

Umume produk kita diekspor menyang Eropa utawa Amerika, kasedhiya produk standar lan non standar. Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan. Materi bisa dadi standar utawa miturut panjaluk khusus sampeyan. Yen sampeyan milih kita, sampeyan bakal bisa dipercaya.

laporan kualitas pruduct

Bahan sing kasedhiya

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan
bahan produk kasedhiya

perawatan lumahing

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

Cara Processing

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling
produk rampung

QC & Sertifikat

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo
paket produk

FAQ

T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Klompok kita kalebu ing 3 pabrik lan 2 perusahaan adol ing luar negeri.

T: Apa sampeyan menehi conto? Iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa kurban sampel kanggo daya free nanging ora mbayar biaya barang.

P: Suwene kiriman sampeyan? Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Umume 40-45 dina. Wektu bisa beda-beda gumantung karo produk lan level kustomisasi. Kanggo produk standar, bayarane yaiku: 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

P: Apa MOQ utawa rega sing tepat kanggo produk sampeyan?
A: Minangka perusahaan OEM, kita bisa nyedhiyakake lan adaptasi produk kanthi macem-macem kebutuhan. Mangkono, MOQ lan rega bisa beda-beda kanthi ukuran, bahan lan spesifikasi liyane; Contone, produk larang utawa produk standar biasane duwe MOQ sing luwih murah. Hubungi kita kanthi rincian sing relevan kanggo njaluk kuotasi sing paling akurat.

Pin Iku on Pinterest

Share This