0 Item

Sistem Hidrolik

Gambaran umum sistem hidrolik

Cukup ditetepake, sistem hidraulik kanthi nggunakake cairan bertekanan kanggo mlaku, lan nindakake tugas. Cara liya yaiku cairan bertekanan supaya bisa digunakake.

Bahan bakar cair ing sistem hidrolik daya gedhe banget, mula, tekanan hidrolik biasane digunakake kanggo peralatan abot. Ing sistem hidrolik, sawayah-wayah tekanan cairan bakal liwati. Saben bagean saka cairan bertekanan ACTS ing bagean wadhah ngasilake kekuwatan utawa kekuwatan. Amarga nggunakake pasukan iki, lan gumantung ing cara, operator bisa nambah bobot, lan bisa gampang ngrampungake tugas bola-bali akurat.

Nuduhake kabeh asil 7

Pin Iku on Pinterest