0 Item

Gear Spur

Gir spur minangka gir umum sing paling gampang digambarake sing ngirim gerakan ing antarane rong poros paralel. Amarga bentuke, mula diklasifikasikake minangka jinis gir silinder. Amarga permukaan gigi ing gir padha karo sumbu poros sing dipasang, mula ora ana gaya meksa sing digawe ing arah aksial. Uga, amarga gampang produksi, gir kasebut bisa digawe kanthi presisi sing luwih dhuwur. Saliyane, gir spur duwe kerugian amarga gampang nggawe swara. Umume, nalika rong gir spur ana ing bolong, gir sing duwe untu luwih akeh diarani "gir" lan sing duwe untu sing luwih sithik diarani "pinion".

Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok peralatan spur paling profesional ing China, kita nampani sampeyan tuku utawa Grosir spur gir sing digawe ing China ing kene saka pabrik.

Nuduhake kabeh asil 4

Pin Iku on Pinterest