0 Item

Bushings & Hubs

Bushing ngunci taper, uga dikenal minangka bushing taper utawa bushing taper fit, minangka mekanisme ngunci sing biasane digunakake ing drive transmisi daya kanggo nemokake pulleys, sprockets, lan couplings menyang shafts. Bushings ngunci tapered wis dibor lan keyed kanggo cocog poros dikarepake lan diameteripun keyway. Ing njaba bushing wis tapered kanggo cocog bolongan unsur, kang bakal dumunung ing poros.

Bushing ngunci tapered diprodhuksi saka wesi cor presisi lan mesin kanggo Rampung kualitas dhuwur. Iku etched komputer kanggo identifikasi ukuran gampang lan bisa diprodhuksi ing baja utawa stainless steel ing request. Bushing tapered kasedhiya ing ukuran poros imperial lan metrik saka 0.375″ nganti 5″ lan saka 9mm nganti 125mm. Kita uga menehi instruksi instalasi kanggo bushings.

Tapered bushings karo sudhut sakcara nggunakake sekrup internal kanggo bantuan drive bushing menyang poros, nalika pamisah tapered bushings duwe flange lan tombol kanggo nyedhiyani drive liyane.

Nuduhake asil 1-32 saka 116