0 Item

Kebijakan Privasi

Effective Date: August 1, 2017

This privacy notice discloses the privacy practices for EVER-POWER GROUP CO., LTD. and our website: https://www.ever-power.net. This privacy notice applies solely to information collected by this website, except where stated otherwise. It will notify you of the following:

  • Informasi apa sing dikoleksi;
  • Karo sing dituduhake;
  • How it can be corrected;
  • Kepiye cara ngamanake;
  • Kepiye cara ngganti kabijakan bakal disampekake;
  • Cara ngatasi masalah babagan nyalahi panggunaan data pribadi.

Koleksi Informasi, langkung, lan Sharing

Kita minangka pamilik informasi sing diklumpukake ing situs iki. Kita mung entuk akses / ngumpulake informasi sing sampeyan kanthi sukarela menehi liwat email utawa kontak langsung liyane saka sampeyan. Kita ora bakal adol utawa nyewa informasi kasebut marang sapa wae.

We will use your information to respond to you, regarding the reason you contacted us. We will not share your information with any third party outside of our organization, other than as necessary to fulfill your request, e.g., to ship an order.

Kajaba sing takon ora kanggo, kita bisa ngubungi panjenengan liwat email ing mangsa kanggo pitutur marang kowe bab istimewa, produk utawa layanan anyar, utawa owah-owahan kanggo kabijakan privasi iki.

Akses Sampeyan lan Ngontrol Informasi

You may opt out of any future contacts from us at any time. You can do the following at any time by contacting us via the email address or phone number provided on our website:

  • Deleng data apa wae sing ana kanggo sampeyan, yen ana.
  • Ngganti / mbenerake data apa wae babagan sampeyan.
  • Duwe kita mbusak data sing ana ing awak.
  • Nyatakake kuwatir babagan panggunaan data sampeyan

Registration

Kanggo nggunakake situs web iki, pangguna kudu ngrampungake formulir registrasi. Sajrone registrasi pangguna pangguna kudu menehi informasi tartamtu (kayata jeneng lan alamat email). Informasi iki digunakake kanggo ngubungi sampeyan babagan produk / layanan ing situs iki sing wis digawe kapentingan. Sampeyan bisa uga menehi informasi demografi (kayata jinis utawa umur) babagan awake dhewe, nanging ora dibutuhake.

pesenan

Kita njaluk informasi saka sampeyan babagan formulir pesen. Kanggo tuku saka kita, sampeyan kudu menehi informasi kontak (kaya jeneng lan alamat pengiriman) lan informasi finansial (kaya nomer kertu kredit, tanggal kedaluwarsa). Informasi iki digunakake kanggo tujuan tagihan lan kanggo ngisi pesenan sampeyan. Yen kita nemoni masalah ngolah pesenan, informasi iki bakal digunakake kanggo ngubungi sampeyan.

Andum

Kita nuduhake informasi demografi sing dikumpulke karo mitra lan pariwara. Iki ora ana hubungane karo informasi pribadi sing bisa ngenali sapa wae.

Lan / utawa:

Kita nggunakake perusahaan pengiriman njaba kanggo ngirim pesenan, lan perusahaan pangolahan kertu kredit kanggo menehi tagihan pangguna kanggo barang lan layanan. Perusahaan iki ora makaryakke, nuduhake, nyimpen utawa nggunakake informasi sing bisa dingerteni pribadi kanggo tujuan sekunder sing ngluwihi pesenan sampeyan.

Lan / utawa:

Kita kerja sama karo pihak liyane kanggo nyedhiyakake layanan khusus. Nalika pangguna ndhaptar layanan kasebut, kita bakal nuduhake jeneng, utawa informasi kontak liyane sing perlu kanggo pihak katelu nyedhiyakake layanan kasebut. Partai iki ora diidini nggunakake informasi sing bisa dingerteni pribadi kajaba kanggo nyedhiyani layanan iki.

keamanan

Kita pancegahan kanggo nglindhungi informasi sampeyan. Nalika ngirim informasi sensitif liwat situs web, informasi sampeyan dilindhungi ing online lan offline.

Wherever we collect sensitive information (such as credit card data), that information is encrypted and transmitted to us in a secure way. You can verify this by looking for a closed lock icon at the bottom of your web browser, or looking for “https” at the beginning of the address of the web page.

While we use encryption to protect sensitive information transmitted online, we also protect your information offline. Only employees who need the information to perform a specific job (e.g. billing or customer service) are granted access to personally identifiable information. The computers/servers on which we store personally identifiable information are kept in a secure environment.

Cookies

We use “cookies” on this site. A cookie is a piece of data stored on a site visitor’s hard drive to help us improve your access to our site and identify repeat visitors to our site. For instance, when we use a cookie to identify you, you would not have to log in a password more than once, thereby saving time while on our site. Cookies can also enable us to track and target the interests of our users to enhance their experience on our site. Usage of a cookie is in no way linked to any personally identifiable information on our site.

Some of our business partners may use cookies on our site (e.g., advertisers). However, we have no access to or control over these cookies.

Links

This web site contains links to other sites. Please be aware that we are not responsible for the content or privacy practices of such other sites. We encourage our users to be aware when they leave our site and to read the privacy statements of any other site that collects personally identifiable information.

Survei & Kontes

Saka wektu-wektu situs kita njaluk informasi liwat survey utawa kontes. Partisipasi ing panaliten utawa kontes iki pancen sukarela lan sampeyan bisa milih manawa ora melu lan mula bakal ngumumake informasi iki. Informasi sing dijaluk bisa kalebu informasi kontak (kayata jeneng lan alamat kirim), lan informasi demografi (kayata kode pos, tingkat umur). Informasi kontak bakal digunakake kanggo ngabari pemenang lan hadiah penghargaan. Informasi survey bakal digunakake kanggo tujuan ngawasi utawa nambah panggunaan lan kepuasan situs iki.

Kabar Pangowahan

Whenever material changes are made to the privacy notice specify how you will notify consumers.

Other Provisions as Required by Law

Akeh prekara lan / utawa praktik liyane sing dibutuhake minangka asil saka undang-undang, perjanjian internasional, utawa praktik industri. Sampeyan kudu nemtokake praktik tambahan apa sing kudu ditindakake lan / utawa pambocoran tambahan sing dibutuhake. Elingi kabar khusus babagan Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online California (CalOPPA), sing asring diowahi lan saiki kalebu sarat pambocoran kanggo sinyal "Aja Lacak".

If you feel that we are not abiding by this privacy policy, you should contact us immediately via email at [email protected] .

Pin Iku on Pinterest