0 Item

Kebijakan Privasi

Tanggal Efektif: 1 Agustus 2017

Pemberitahuan privasi iki nyritakake babagan praktik privasi kanggo EVER-POWER GROUP CO., LTD. lan situs web kita: https://www.ever-power.net. Pemberitahuan privasi iki mung ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake dening situs web iki, kajaba sing ora kasebut. Bakal ngabari babagan iki:

  • Informasi apa sing dikoleksi;
  • Karo sing dituduhake;
  • Kepiye cara bisa didandani;
  • Kepiye cara ngamanake;
  • Kepiye cara ngganti kabijakan bakal disampekake;
  • Cara ngatasi masalah babagan nyalahi panggunaan data pribadi.

Koleksi Informasi, langkung, lan Sharing

Kita minangka pamilik informasi sing diklumpukake ing situs iki. Kita mung entuk akses / ngumpulake informasi sing sampeyan kanthi sukarela menehi liwat email utawa kontak langsung liyane saka sampeyan. Kita ora bakal adol utawa nyewa informasi kasebut marang sapa wae.

Kita bakal nggunakake informasi kanggo nanggapi sampeyan, babagan sebab sampeyan ngubungi. Kita ora bakal nuduhake informasi sampeyan karo pihak katelu ing sanjabane organisasi kita, kajaba prelu kanggo njaluk panjaluk, kayata ngirim pesen.

Kajaba sing takon ora kanggo, kita bisa ngubungi panjenengan liwat email ing mangsa kanggo pitutur marang kowe bab istimewa, produk utawa layanan anyar, utawa owah-owahan kanggo kabijakan privasi iki.

Akses Sampeyan lan Ngontrol Informasi

Sampeyan bisa milih metu saka kontak mbesuk saka kapan wae. Sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki kapan wae kanthi ngubungi liwat alamat email utawa nomer telpon sing diwenehake ing situs web:

  • Deleng data apa wae sing ana kanggo sampeyan, yen ana.
  • Ngganti / mbenerake data apa wae babagan sampeyan.
  • Duwe kita mbusak data sing ana ing awak.
  • Nyatakake kuwatir babagan panggunaan data sampeyan

Registration

Kanggo nggunakake situs web iki, pangguna kudu ngrampungake formulir registrasi. Sajrone registrasi pangguna pangguna kudu menehi informasi tartamtu (kayata jeneng lan alamat email). Informasi iki digunakake kanggo ngubungi sampeyan babagan produk / layanan ing situs iki sing wis digawe kapentingan. Sampeyan bisa uga menehi informasi demografi (kayata jinis utawa umur) babagan awake dhewe, nanging ora dibutuhake.

pesenan

Kita njaluk informasi saka sampeyan babagan formulir pesen. Kanggo tuku saka kita, sampeyan kudu menehi informasi kontak (kaya jeneng lan alamat pengiriman) lan informasi finansial (kaya nomer kertu kredit, tanggal kedaluwarsa). Informasi iki digunakake kanggo tujuan tagihan lan kanggo ngisi pesenan sampeyan. Yen kita nemoni masalah ngolah pesenan, informasi iki bakal digunakake kanggo ngubungi sampeyan.

Andum

Kita nuduhake informasi demografi sing dikumpulke karo mitra lan pariwara. Iki ora ana hubungane karo informasi pribadi sing bisa ngenali sapa wae.

Lan / utawa:

Kita nggunakake perusahaan pengiriman njaba kanggo ngirim pesenan, lan perusahaan pangolahan kertu kredit kanggo menehi tagihan pangguna kanggo barang lan layanan. Perusahaan iki ora makaryakke, nuduhake, nyimpen utawa nggunakake informasi sing bisa dingerteni pribadi kanggo tujuan sekunder sing ngluwihi pesenan sampeyan.

Lan / utawa:

Kita kerja sama karo pihak liyane kanggo nyedhiyakake layanan khusus. Nalika pangguna ndhaptar layanan kasebut, kita bakal nuduhake jeneng, utawa informasi kontak liyane sing perlu kanggo pihak katelu nyedhiyakake layanan kasebut. Partai iki ora diidini nggunakake informasi sing bisa dingerteni pribadi kajaba kanggo nyedhiyani layanan iki.

keamanan

Kita pancegahan kanggo nglindhungi informasi sampeyan. Nalika ngirim informasi sensitif liwat situs web, informasi sampeyan dilindhungi ing online lan offline.

Ing endi wae kita nglumpukake informasi sensitif (kayata data kertu kredit), informasi kasebut dienkripsi lan dikirim menyang kita kanthi cara sing aman. Sampeyan bisa verifikasi kanthi nggoleki lambang kunci sing ditutup ing sisih ngisor browser web, utawa nggoleki "https" ing wiwitan alamat kaca web kasebut.

Nalika nggunakake enkripsi kanggo nglindhungi informasi sensitif sing dikirim online, uga nglindhungi informasi sampeyan kanthi offline. Mung karyawan sing butuh informasi kanggo nindakake tugas tartamtu (kayata tagihan utawa layanan pelanggan) sing entuk akses menyang informasi sing bisa dingerteni pribadi. Komputer / server sing nyimpen informasi sing bisa dingerteni pribadi disimpen ing lingkungan sing aman.

Cookies

Kita nggunakake "cookie" ing situs iki. Cookie minangka bagean data sing disimpen ing hard drive pengunjung kanggo mbantu nambah akses menyang situs lan ngenali pengunjung sing mbaleni menyang situs iki. Contone, nalika nggunakake cookie kanggo ngenali sampeyan, sampeyan ora kudu log sandhi luwih saka sepisan, mula ngirit wektu nalika ana ing situs iki. Cookie uga bisa nggawe kita nglacak lan target kapentingan para pangguna kanggo nambah pengalaman ing situs iki. Panganggone cookie ora ana gandhengane karo informasi sing dingerteni pribadi ing situs iki.

Sawetara mitra bisnis bisa nggunakake cookie ing situs iki (kayata, pengiklan). Nanging, kita ora duwe akses utawa ngontrol cookie kasebut.

Links

Situs web iki ngemot link menyang situs liyane. Elinga yen kita ora tanggung jawab kanggo konten utawa praktik privasi situs liya. Kita ngajak para pangguna supaya waspada nalika ninggalake situs kita lan maca laporan privasi situs liyane sing nglumpukake informasi sing bisa dingerteni pribadi.

Survei & Kontes

Saka wektu-wektu situs kita njaluk informasi liwat survey utawa kontes. Partisipasi ing panaliten utawa kontes iki pancen sukarela lan sampeyan bisa milih manawa ora melu lan mula bakal ngumumake informasi iki. Informasi sing dijaluk bisa kalebu informasi kontak (kayata jeneng lan alamat kirim), lan informasi demografi (kayata kode pos, tingkat umur). Informasi kontak bakal digunakake kanggo ngabari pemenang lan hadiah penghargaan. Informasi survey bakal digunakake kanggo tujuan ngawasi utawa nambah panggunaan lan kepuasan situs iki.

Kabar Pangowahan

Kapan wae ana pangowahan material ing bewara privasi nemtokake cara sampeyan bakal menehi kabar marang konsumen.

Pranata liyane sing dibutuhake miturut ukum

Akeh prekara lan / utawa praktik liyane sing dibutuhake minangka asil saka undang-undang, perjanjian internasional, utawa praktik industri. Sampeyan kudu nemtokake praktik tambahan apa sing kudu ditindakake lan / utawa pambocoran tambahan sing dibutuhake. Elingi kabar khusus babagan Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online California (CalOPPA), sing asring diowahi lan saiki kalebu sarat pambocoran kanggo sinyal "Aja Lacak".

Yen sampeyan rumangsa ora netepi kabijakan privasi iki, sampeyan kudu langsung ngubungi liwat email ing [email dilindhungi] .

Pin Iku on Pinterest