0 Item

Gearbox Planét

Planet Gearboxes minangka dhasar mekanika lawas sing isih digunakake kanggo teknologi inovatif anyar kayata pencetakan 3D, lan metode transportasi anyar. Kothak gir planet minangka salah sawijining output lan batang input didadekake siji. Fungsi dhasar yaiku mindhah torsi maksimum kanthi ruang paling sithik. Sistem gir kalebu negara nyuda, mode akselerasi, lan kopling. Ora ana sing ngerti sapa sing nggawe kothak gir planet iki, nanging wis digunakake wiwit abad kaping 15. Piranti planet kasebut diwenehi jeneng saka tampilan nalika fungsine. Ana gir srengenge ing tengah sing dipasang ing gir ring. Nalika gir srengenge muter, gerakane gir uga dipasang. Gir srengenge diarani poros input, dene gir sing nggawa lan cincin diarani output.

Kothak gir planet bisa digunakake kanthi perbandingan wiwit 1.5: 1 nganti 12000: 1. Ing sistem 3: 1, ana telung gir cincin lan siji gir srengenge lan diarani girboks planet siji tahap. Ing rasio ndhuwur 5: 1, kothak gir planet loro digunakake. Ing sistem 3: 1, gir srengenge amba banget, dibandhingake karo gir dering, lan ing sistem 10: 1, gir srengenge luwih cilik tinimbang gir dering. Rasio ana ing bilangan bulat. Sistem girboks planet kanthi tepat dipasang, nanging isih nggawe gesekan amarga bagean-bagean sing obah ing njero - gir srengenge lan gir ring. Iki butuh pelumasan saka wektu kanggo minyak, gel, utawa pelumas. Syarat iki kasedhiya ing mesin mekanik sing paling akeh obah.

Kanggo ngerti apa kothak gear planet? Lan mupangate? Priksa blog kita ing kene - https://www.ever-power.net/what-does-a-planetary-gearbox-do-and-its-advantages/

Tampilan Produk Gearbox Planét

Ana akeh mupangat sing ditampilake nggunakake gir gir - torsi telung tikel dibandhingake karo girboks normal, rasio absolut, inersia rendah, efisiensi dhuwur, sistem tertutup, lsp. Kotak gir planet duwe aplikasi ing pirang-pirang panggonan. Bisa digunakake kanggo nambah torsi ing robot, kanggo nyuda kacepetan nyithak mesin cetak, kanggo posisi, lan ing mesin kemasan kanggo sawetara.
Tuku kothak gir gumantung saka gearbox sing wis direncanakake. Ana sawetara perkara sing kudu dielingi - torsi, reaksi mundur, rasio, korosi, resistensi, level swara, wektu pangiriman, rega, lan kasedhiyan. Bisa uga ana sarat liyane sing beda kanggo saben panuku.
Kothak gir planet minangka alat abad pertengahan sing reinkarnasi kanthi bentuk modern. Iku dhewe ujar akeh babagan migunani lan aplikasi piranti kasebut. Piranti sing efisien kanggo pakaryan sing ditindakake lan wis nyoba wektu, tanpa musna.

Pabrikan Gearbox Planét, peredam gir Planét, motor gir Planét, gir Epicyclic, gir Planét, Gearboxes, bisa silih ganti lan diganti nganggo girboks brevini, gir gir coklat lan liya-liyane.

Ever-Power wis pengalaman suwene pirang-pirang taun ing Boxing Planet, kita ngasilake girboks planet kanthi kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif. Gearbox Planet wis dirancang kanggo transmisi sing beda.
Tenaga ditularake dadi motor menyang gir gir srengenge. Kothak sunar srengenge nyurung telung Kothak Gear Planet, sing ana ing kothak gir dering sing duwe gigi internal. Gearbox Planet wis dipasang ing operator planet. Operator planet minangka poros output. Dadi, yen girboks srengenge muter, drive telung Kothak Planet ing njero gir gir.
Nalika Gearbox Planet muter kanthi nggawa lan kanthi otomatis torsi paling dhuwur lan kaku kanggo amplop sing diwenehake. Keuntungan penting liyane yaiku pelumasan sing gampang lan efisien lan sistem imbang kanthi kecepatan dhuwur. Kinematika planet sing seimbang lan enggo bareng beban sing ana gandhengane nggawe kothak gir tipe planet sing cocog banget kanggo aplikasi servo.
Konsep modular, ngidini kita entuk wektu pangiriman cendhak kanggo girboks kanthi standar kualitas sing terus-terusan, apa aplikasi sampeyan mbutuhake reduksi motor, Ayo dadi istilah insinyur sing cocog kanggo sampeyan.

Ana telung komponen utama ing girboks planet: gir srengenge, gir planet lan gir ring. Gir dipasang ing operator planet sing duwe untu ing njero, yaiku gir cincin.

Kotak gir planet bisa ngasilake macem-macem rasio pangurangan amarga macem-macem gir planet sing muter ing gir matahari. Kotak gir planet digawe saka logam tugas abot kayata baja lan bisa ngatasi beban kejut kanthi gedhe. Nanging, girboks planet sing beda-beda dirancang kanggo kapasitas kacepetan, beban lan torsi tartamtu. Panggunaan utama kanggo girboks planet yaiku ing kendharaan bermotor kanthi transmisi otomatis. Beda karo transmisi manual, sing operator tanggung jawab kanggo ngalih gir, mobil sing duwe transmisi otomatis nggunakake kopling, pita rem lan girboks planet kanggo ngganti input lan output, mula nyetel kacepetan sing cocog.

Transmisi otomatis ngemot rong giret planet lengkap sing dipasang dadi siji komponen. Kotak gir planet uga digunakake ing obeng listrik, alat penyiram lan aplikasi sing mbutuhake pengirangan gedhe utawa pirang-pirang saka mekanisme kompak. Kotak gir planet minangka salah sawijining variasi reduksi kacepetan lan penting kanggo nggunakake mekanisme sing bener. Gearbox malah bisa dikombinasikake kanggo ngasilake asil sing dikarepake lan jinis sing paling umum yaiku reduksi gir heliks, reducer gir cacing lan reduksi gir inline.

Kothak gear planet entuk kaluwihan liwat desaine. Posisi tengah gir srengenge ngidini gir planet bisa muter ing arah sing padha lan gir gir (pinggiran operator planet) bisa muter kanthi cara sing padha karo gir srengenge. Ing sawetara pengaturan, gir srengenge bisa muter kabeh planet kanthi bebarengan amarga uga nganggo gir ring. Salah siji saka telung komponen kasebut bisa uga minangka input, output utawa piranti nulis, sing nyebabake akeh kemungkinan rasio pangurangan sing beda.

Ing pirang-pirang gir gir planet, salah sawijining komponen ditahan kanthi komponen liyane sing dadi input lan liyane minangka output. Rasio pengirangan kanggo girboks planet gumantung karo jumlah untu ing gir lan komponen apa sing ditindakake. Umume, kemampuan mbukak lan torsi mundhak kanthi pirang-pirang planet ing sistem amarga beban kasebut disebar ing antarane roda gigi lan limbah energi kurang; girboks planet sing efisien banget, rata-rata antara 96 ​​nganti 98%. Desaine rumit, nanging angel diakses kanggo ndandani utawa perawatan.

Aplikasi Gearbox Planet Kita

agv-gearbox-1

Planet Gearbox kanggo sistem AGV

AGV Reducer, AGV Gearbox

 

Mesin Konstruksi

Gearbox minangka bagean mekanik sing penting kanggo mesin konstruksi. Dibangun karo standar kualitas paling dhuwur, gearhead planet kita wis entuk pangenalan lan kepercayaan saka para pelanggan. Alat gir kita bisa digunakake ing macem-macem mesin konstruksi, kayata crane menara, crane crawler, operator balok, excavator, grader, tanduran campuran beton, aspal aspal, mesin jembatan, mesin penggilingan lan peralatan liyane. Iki minangka komponen transmisi penting kanggo jembatan lan mesin konstruksi dalan lan kabeh jinis mesin pertambangan.

Kepala Planet Planet kanggo platform kerja udara

Kepala Planet Planet kanggo platform kerja udara

Kepala gir Planét kanggo mesin tameng

Kepala gir Planét kanggo mesin tameng

Turbin Angin

Unit gir planet kita dipasang ing turbin angin ing saindenging jagad kalebu China, Eropa, Amerika Serikat, lan India. Produk kami tahan tahan adhem, panas, dhuwure, iklim segara lan lingkungan lingkungan liyane sing angel, sing penting banget kanggo aplikasi turbin pembangkit listrik. Disaranake nggunakake reducer kacepetan gir NB700L4 kanggo turbin angin.

Planet kanggo platform karya udara

Planet kanggo platform karya udara

Planhead Gearhead kanggo platform kerja udara

Kepala Planet Planet kanggo platform kerja udara

Mesin Pertambangan Metalurgi

Ing industri metalurgi, kothak gir sing stabil lan bisa dipercaya bisa nemtokake manawa kabeh lini produksi bisa mlaku kanthi bener. Gagal set gir bisa nyebabake akibat serius. Biasane, gearhead bisa digunakake sanajan tugas abot, beban kejut dhuwur, kacepetan dhuwur utawa kurang, suhu dhuwur, polusi dhuwur, lan lingkungan operasi liyane sing angel.

Dilengkapi karo bantalan performa tinggi, peredam gir kita bisa nyukupi kebutuhan industri metalurgi. Kothak gigi bisa digunakake ing mesin ngremuk, mesin grinding, pengering, mesin nggawe pasir, feeder kedher, mesin baja, loader crawler, lan mesin metalurgi lan pertambangan liyane.

Planet Gearbox kanggo loader rock dump sisih hidrolik

Planet Gearbox kanggo loader rock dump sisih hidrolik

Gearbox Planet kanggo mekanisme traksi

Gearbox Planet kanggo mekanisme traksi

Mesin Laut

Mesin kelautan biasane bisa digunakake ing suhu -20â „ƒ ~ + 45â„ ƒ, lan kothak gir kasebut mbutuhake sifat material tartamtu kanggo nindakake fungsi mekanik kanthi bener. Saliyane crane laut, unit gir kita uga bisa digunakake ing crane jembatan, crane ban, crane gantry, konektor sabuk, mesin pembongkar, mesin paletet, kaca angin laut, jembatan asrama, crane lepas pantai, lan peralatan kapal liyane.

Unit Gir kanggo crane dek

Unit Gir kanggo crane dek

Unit Gear kanggo dek crane 1

Unit Gir kanggo crane dek

Peralatan Pembangkit Tenaga Surya

Ana entuk manfaat lingkungan sing signifikan kanggo panggunaan energi surya. Umume reduker planet kita bisa digunakake kanggo peralatan sing digunakake ing pembangkit listrik tenaga surya, kayata pelacak surya, drive pembunuh surya, lan panel batere surya. Disaranake nggunakake girbox NB300L4, NB301L4, NB303L4, lan NB305L4 kanggo pembangkit listrik tenaga surya.

Peralatan Pembangkit Tenaga Surya 1

Generasi Daya Surya

Peralatan Pembangkit Tenaga Surya 2

Generasi Daya Surya

Mesin Pertanian

Saiki, tani umume dadi mekanisasi lan ing sawetara kasus kanthi otomatis. Traktor gedhe, kelas motor, gabungan, mesin gulung, lan mesin irigasi umume melu kerja tani. Macem-macem drive gir kita cocog kanggo dipasang ing mesin gedhe kasebut.

Kita bisa nyedhiyakake gir gir bermutu kanggo mesin pertanian sing gedhe. Produk transmisi tenaga listrik wis distandardisasi, serialisasi, kanthi kinerja sing bisa dipercaya. Kita duwe macem-macem model sing bisa dipilih para pelanggan. Yen sampeyan kudu ngatur unit gir tartamtu, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan karo spesifikasi sampeyan.

planet kanggo Mesin Pertanian

kanggo Mesin Agrikultur

Peralatan Pabrik Minyak

Eksploitasi minyak bumi nggunakake panggunaan rig minyak, unit pompa, winches penebangan sumur minyak lan peralatan liyane. Saliyane iklim moderat kanggo ngebur minyak lan gas, mesin iki uga digunakake ing lingkungan sing angel kayata gurun, wilayah sing akeh, rawa, shoals, samodra lan papan kanthi suhu sing adhem banget. Kondisi lingkungan kasebut mbutuhake reducer kacepetan gir supaya bisa operasi abot. Kothak gir kita wis bisa digunakake kanggo eksploitasi minyak bumi apa wae kahanane.

Kothak planet kanggo Peralatan Pabrik Minyak

Kothak planet kanggo Peralatan Pabrik Minyak

Kothak planet kanggo Peralatan Pabrik Minyak 1

kanggo Peralatan Minyak

Mesin Simen

Kemajuan teknologi kanggo nggawe unit gir kudu fokus ing efisiensi dhuwur, konsumsi energi sing kurang, polusi kurang lan luwih bisa nambah reliabilitas operasional lan umur. Kothak gear planet kita dilengkapi bantalan kanthi kapasitas muatan sing dhuwur, kanggo nyukupi kebutuhan khusus sampeyan kanggo aplikasi ing industri semen.

Gearbox Planet kanggo

Planet Gearbox kanggo mixer

Planet Gearbox kanggo truk pompa beton

Planet Gearbox kanggo truk pompa beton

Mesin Lingkungan

Peredam kacepetan gir digunakake kanthi akeh ing sentrifuger, mixer, kompak sampah, lan mesin liyane sing digunakake kanggo tujuan lingkungan. Kotak gir bermutu bisa nambah stabilitas operasional mesin lan tetep mlaku ing kahanan sing apik. Mesin lingkungan umume dianggep bisa operasi jangka panjang. Gigi gir kinerja tinggi kita memenuhi persyaratan kasebut lan nyedhiyakake macem-macem kaluwihan uga kanthi kekuatan lan kemampuan ngirit energi.

Reducer Kacepetan Gir kanggo centrifuge

Reducer Kacepetan Gir kanggo centrifuge

Reduksi Speed ​​Gear kanggo kompak sampah

Reduksi Speed ​​Gear kanggo kompak sampah

Mesin Kemasan

Pereduksi gir tenaga listrik pancen penting banget kanggo nggunakake peralatan kemasan. Aspek mesin kemasan sing beda-beda, kayata conveyor lan lift, nggunakne reduksi gir kanggo operasi. Toko roti, pengisian, kemasan khusus, lan paletizing minangka kabeh aspek mesin kemasan sing ana gandhengane karo reducer roda gigi

Botol kemasan

Botol kemasan

Packaging

Kothak Kemasan

Peralatan Campuran

Pereditor gir kita digunakake kanggo nyampur peralatan sing digunakake kanggo produk konsumen lan produksi pangolahan panganan. Pereditor gir daya saiki diproduksi kanthi efisien lan lancar kanggo digunakake ing kahanan ekstrem, cocog kanggo digunakake ing industri produk panganan lan konsumen.

Peralatan Campuran

Peralatan Campuran

Konveyor Ember

Peredam gir kita uga digunakake kanggo ngoperasikake macem-macem peralatan ing industri pamrosesan panganan, kalebu konveyor ember. Perusahaan gumantung karo produk kanggo operasi mesin sing aman lan efektif.

Konveyor Ember

Konveyor Ember

Angkat Prau

Kita dununge ing Florida sing cerah lan duwe akeh Kapal Angkat Kapal sing gumantung karo kita kanggo ngangkat prau. Nalika prau dijupuk lan metu saka banyu, peredha gir kita mbantu mindhah prau metu lan metu kaya prelu

Angkat Prau

Angkat prau

Gymnasium / Bioskop

Sampeyan bisa uga kaget ngerti yen reduksi kacepetan gir kita digunakake ing persiyapan teater lan gymnasium sing bisa ditarik. Sistem kursi, gorden, lan gelang basket nggunakake produk kanggo efisiensin fungsi lan nyedhiyakake panggunaan kanthi gampang. Saliyane macem-macem panggunaan sing kasebut ing ndhuwur, produk kami digunakake ing gerbang kontrol lalu lintas, mesin sing pour, shrink wrappers, crane, hoists, elevator, lan silo gandum. Kaya sing sampeyan ngerteni, peredam kacepetan gir kita penting banget kanggo sukses ing macem-macem industri. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan cara reduker gigi bisa nguntungake bisnis sampeyan, hubungi kene.

Gymnasium

Gymnasiums

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest