0 Item

Panel digawe ing China - bagean panggantos - ing Coimbatore India Machine Woodworking Machine CNC Router kanthi 12PCS Auto Tool Changer kanthi sertifikat ce paling murah

Panel digawe ing China - bagean panggantos - ing Coimbatore India Machine Woodworking Machine CNC Router kanthi 12PCS Auto Tool Changer kanthi sertifikat ce paling murah

Panel digawe ing China - bagean panggantos - ing Coimbatore India Machine Woodworking Machine CNC Router kanthi 12PCS Auto Tool Changer kanthi sertifikat ce paling murah

Kita - Tim EPG Rantai EPT bigge lan pabrik gir gir pertanian ing China kanthi 5 cabang liyane. Kanggo rincian liyane: Sel / whatsapp / telegram / Kakao kita ing: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

Sadurunge ngliwati spesifikasi lan biaya peralatan cnc iki, sampeyan kudu menehi katrangan marang sampeyan kanca, biaya sing diterbitake, iku FOB HangZhou. Iku dudu rega rega EXW. Nilai EXW mung tag rega rega peralatan. Rega FOB HangZhou = Nilai EXW + kahanan paket kahanan lapis + biaya pengiriman saka kita menyang port HangZhou + biaya port HangZhou. Matur nuwun! Elinga, tliti kanthi tliti kanthi tliti!

Perabot Panel Woodworking Machine CNC Router kanthi Changer instrumen otomatis 12PCS

Atribut Router CNC 4 × 8 sing Terjangkau kanthi Multi-spindles:
siji Jeneng Perdana Jeneng Sq. Linear Rail, akurasi dhuwur, burhen gedhe.
loro. Strategi liburan Rack Rail presisi sing luwih dhuwur kanthi kecepatan sing luwih dhuwur.
3. Kasur bubut nggunakake tabung baja gandheng sing kuat kanggo ngarahake distorsi.
4. Vakum teknologi inovatif ing saindenging jagad kanthi rongga kaping pindho.
5. Sumbu Y nganggo motor dobel supaya bisa ditransfer kanthi aman.
6. Fabel mbela fungsi sing difabel.
7. Xihu (We EPT Lake) Dis.nisasi gaya vakum amben bubut lan gampang dioperasikake.
wolu. Loro, 3 utawa 4 spindel ganti kanthi cepet kanthi kinerja luwih akeh.

-9kw Spindle pendingin udara EPT Italia kanthi 24000rpm      

-Java Yaskawa 850w servo motor lan sopir kanthi redhuksi SHIMPO

-Teknik kontrol ZheJiang SYNTEC6MB

-11kw Delta inverter

-4.0kw du kolektor EPT

Spesifikasi kompleks router cnc:

Standard CE lan ISO
Product 1325,1530, 2030
Area operasi (sumbu x, y, z) 1300x2500mm,1500x3000mm,2000x3000mm
Spindle 9kw Italia EPT spindle pendingin udara kanthi 24000rpm
Nangani program Cara manajemen ZheJiang SYNTEC6MB
Motor Jepang motor servo Yaskawa 850w lan supir kanthi redhuksi SHIMPO
inverter Inverter Delta 11kw
Sumbu XY Z   EPT ZheJiang Hiwin sq. Rai EPT selawe lima
Transmission Sumbu XY yaiku transmisi rak gir, sumbu Z minangka transmisi ballscrew ZheJiang TBI
Yen duwe pompa vakum Mesthi wae isine 7.5kw (Tulung priksa iki)
Tabel Tabel adsorpsi vakum
struktur Tabung logam kandel gedhe gandheng
lubrication Sistem Pelumasan Otomatis
Yen duwe du EPT kolektor Mesthi, kalebu jinis tikel 4.0kw
Tool Box  Kabeh standar uga kasedhiya EPT
ngalih diwatesi  Jepang Omron ngalih sensitivitas substansial
faktor Elemen elektronik Prancis Schneider
Unsur EPT Sensor instrumen, peralatan, lan liya-liyane…
Sumbu Rotary kaping 4 Count ing Klien
EPT router cnc 400x400mm,600x900mm,1200x1200mm,1200X1800mm,
900x1500mm,1200x2400mm,9500x2000mm,1300x2500mm,1500x3000mm,
2000x3000mm, ATC1325, ATC1218, ATC6090, Multi kepala cnc router
lemak 2800kgs
dimensi Piranti: 3800 * 2200 * 18000mm  
Wektu pangiriman (dina) siji-1set 2-3 set 4-5 set> 6 set
25 40 50 Kanggo negosiasi

Perabot Kayu Kayu Panel Meja Router CNC kanthi Changer piranti kendaraan 12PCS

Detai EPT router cnc:

Bisnis Aplikasi lan Materia EPT router cnc:

Bisnis Kayu:Router Cnc bisa digunakake kanggo mebel omah kayu solid, mebel omah mahoni, lawang cat MDF, lawang kayu solid, lawang komposit,
lawang kabinet lan windows ngarep, ing jejere lemari, layar lipat lan liya-liyane. pemotong kayu cnc

Pasar sing promosi:Cnc router bisa ngukir kabeh jinis signage, produk logo, logo, papan nama, lencana, ornamental saiki, embossed 
medali, sertifikat, souvenir, bingkai foto, dekorasi mebel omah, piring PVC, papan PCB (pengeboran lan ukiran), Papan shade ganda, akrilik lan sapanunggalane.

Sektor Karya Seni: ing kayu, pring, papan organik, piring warna kaping pindho, kristal lan EPT materia EPT kanthi macem-macem gaya sing apik lan ngukir teks.

Pasar Pameran: Pameran, lan liya-liyane.

——- Pengepakan lan pengiriman ——- 

Kita duwe paket 3 tingkat.
utawa njaba, kita nindakake kanthi gratis kasus kerajinan kayu fumigasi.
Ing tengah, mesin ditutupi busa, kanggo njaga mesin supaya ora goyang.
Kanggo lapisan ing njero, peralatan kasebut dilapisi kanthong plastik sing kenthel nganti watertight.

Perabot Rumah Tangga Panel Woodworking Machine CNC Router kanthi Changer alat kendaraan 12PCS

Router cnc Organisasi kita:

HangZhou Starma EPT Products Co., Ltd. ngasilake cnc router dununge ing metropolis HangZhou, provinsi ZheJiang. Kita minangka produsen reputasi CNC sing profesional lan apik banget, router cnc kayu, router cnc watu, peralatan laser engraving, pemotong plasma CNC, peralatan laser chopping, peralatan laser marking ing China kanggo para pembeli anyar lan saiki sing disebarake sajrone Kidul kita, Center East, Southea EPT Asia, Afrika, Eropa lan EPT kabupaten lan piranti kasebut wis menehi sertifikasi CE EU. Tujuane HangZhou STARMA CNC Router yaiku kanggo terus ningkatake teknik kasebut, kanggo mbantu para konsumen nggawe EPT kualitas lan gedhe cnc router lan piranti cnc.

Layanan kita:

Sakdurunge didol:
Kita bakal ing ngisor iki bakal menehi info sing dikarepake ing wektu EPT, lan menehi ide spesialis miturut syarat asli sampeyan kanthi gratis
Suwene adol:
Kita bakal ngatasi kabeh urusan produksi lan pengiriman lan pangiriman, sawise kabeh wis siyap, bakal dikandhani meh kabeh bisa mlaku ing kene piranti cnc 4 × 8 ft
Ora suwe sawise didol:
Kita bakal menehi pandhuan kerja Variasi Inggris.
Yen sampeyan duwe pitakon suwene nggunakake lan ngrawat, insinyur kami sing bisa ngobrol kanthi apik banget bakal menehi solusi online utawa telpon.
Garansi peralatan 2 taun. Dadi yen mesin sampeyan ora sengaja disengaja, kita bakal nyedhiyani area kanthi gratis.
Yen piranti sampeyan nemoni masalah gedhe, kemungkinan insinyur kita bakal teka ing kono kanggo debug lan ndandani.
kru dhukungan sawise sales sing trampil sing dipilih kanthi ujian sing ketat banget, bakal mbayar wektu lan tenaga satus% kanggo ngatasi kesulitan sampeyan!

FAQ:

1. Kepiye suwene babagan jaminan mesin kasebut?

2 suwene

loro. Kepiye babagan layanan sampeyan ing ngisor iki?

Bantuan khusus liwat telpon, WhatApp, Skype, e-mail utawa QQ babagan jam.

telu. Kepiye cara nyiyapake mesin kasebut? 

Manual variasi variasi Inggris lan operasi disk CD video online.

4. Kepiye babagan kahanan pembayaran?

telung puluh% T / T kanggo celengan, 70% T / T mbayar sadurunge pengiriman lan pangiriman. T / T, We EPT Union, Paypal

lima. Apa Sampeyan Ngatur Pengiriman Kanggo Piranti?

Ya, pembeli sing larang, kanthi rega FOB utawa CIF, kita bakal nyiyapake kargo kanggo sampeyan. 

Kanggo biaya EXW, pelanggan kudu ngatur barang kanthi dhewe utawa agen.

Mebel Panel Home Woodworking Machine CNC Router kanthi Changer alat mobil 12PCS

 
HangZhou Starma EPT Products Co., Ltd.
No 10-5.Fujia Industrial Park, Xihu (We EPT Lake) Dis. Distrik, HangZhou, China
 "Pabrikan Peralatan Plancongan Umum ing Seluruh Dunia" --STARMAcnc Team
Yen sampeyan pengin sinau babagan luwih akeh babagan kita, mangga lebokake situs web:

Luwih akeh informasi, elinga karo Sampeyan uga bisa riset babagan "STARMACNC" ing youtube, facebook, linkdin, pin, google, twitter, Tumblr, lan liya-liyane…

Panggunaan nomer elemen utawa merek dagang pabrikan peralatan khusus (OEM), kayata CASE® lan John Deere® mung kanggo fungsi referensi lan kanggo nggunakake panggunaan lan kompatibilitas. Perusahaan lan wilayah pengganti sing ana ing kene ora disponsori, diakreditasi, utawa diproduksi dening OEM.

Panel digawe ing China - bagean panggantos - ing Coimbatore India Machine Woodworking Machine CNC Router kanthi 12PCS Auto Tool Changer kanthi sertifikat ce paling murah

Panel digawe ing China - bagean panggantos - ing Coimbatore India Machine Woodworking Machine CNC Router kanthi 12PCS Auto Tool Changer kanthi sertifikat ce paling murah

Panel digawe ing China - bagean panggantos - ing Coimbatore India Machine Woodworking Machine CNC Router kanthi 12PCS Auto Tool Changer kanthi sertifikat ce paling murah

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


MATERI PENTING

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

TREATMENT SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

METODE PROSES

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

QC & CERTIFIKAT

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

PAKET & MASA LEAD

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Pin Iku on Pinterest

Share This