0 Item

Warta & Blog

Majelis Ngunci kanggo Piranti Komputasi

Rakitan ngunci digunakake kanggo ngamanake piranti komputasi kanthi ngunci. Déwan ngunci bisa kalebu spring 12 ditempelake ing anggota tampilan lan anggota Magnetik pisanan 14. spring bisa diatur ing kontak karo wheel 16 sing nggulung ing anggota basa. kapan...

Gearbox Siklon minangka Reducer Kacepetan sing Efisien

Kotak gear cycloidal duwe profil toothed sing beda karo bentuk gear involute. Contone, beda karo peralatan involute jam mekanik. Profil gear cycloidal digunakake ing akeh jam mekanik. Kajaba iku, gear cycloidal duweni ...

Kaluwihan saka Gearmotor Helical

Kotak gear heliks minangka jinis transmisi sing duwe rong kaluwihan utama tinimbang gear spur. Umume luwih tenang kanggo mbukak lan nduweni kapasitas kacepetan sing luwih dhuwur. Nanging, iku duwe sawetara drawbacks. Nalika iku jinis transmisi sing luwih dipercaya, gear heliks ora ...

Tuku Conveyor Chain - Pandhuan Ultimate!

Ngangkut macem-macem produk utawa sumber daya minangka fase kritis ing kabeh bisnis. Tanpa mangu, iki dudu proses sing prasaja. Mulane, sistem chain conveyor saiki digunakake digunakake ing akeh sektor. Gerakan macem-macem produk lan ...

Roller Chain Sprocket - Apa iku? Carane Njaga?

Conveyors asring dipindhah dening sprockets chain roller, uga disebut sprockets untaian siji. Rantai roller digunakake kanggo mindhah mesin lan conveyor kanthi efektif. Untu iki dipanggonke cedhak karo bolongan tengah. Sprockets iku umum lan terjangkau ...

Screw Jack lan Worm Screw Jack

Jack sekrup, kadhangkala disebut jackscrew, minangka piranti angkat sing bisa diatur sing bisa digunakake kanthi ngowahi leadscrew kanggo ngunggahake utawa nyuda bobot sing diangkat. Jacks iki umume digunakake kanggo mundhakaken bobot Moderate utawa abot. Dheweke uga bisa digunakake kanggo ngunggahake horisontal ...

Jinis Gir lan Panganggone

Macem-macem jinis gear digunakake kanggo macem-macem aplikasi mekanik. Milih peralatan sing tepat kanggo desain tartamtu mbutuhake pertimbangan sing ati-ati saka sawetara faktor. Iki kalebu torsi sing diidini, tingkat presisi, lan efisiensi. Saben jinis duwe dhewe ...

Milih Gearbox Pertanian

Nalika tuku kothak gear pertanian, penting kanggo nimbang sawetara faktor. Iki kalebu mekanisme, bahan, lan daya tahan. Investasi ing kothak gear pertanian sing bermutu bakal mesthekake yen tahan nganti pirang-pirang taun, ngirit dhuwit kanggo ngganti ...

Carane Pilih Pulley a

Katrol minangka piranti mekanik sing mbantu mindhah utawa ngangkat barang sing abot. Mesin prasaja iki digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu panjat tebing, prau layar, lan rana garasi. Dheweke uga nggawe proses mindhah barang gedhe luwih gampang. Dheweke minangka ...

Produs