0 Item

Warta & Blog

Advantages and Disadvantages of AC and DC Motors

The magnetic field of an electric motor determines the direction of rotation. There are two poles: the north and the south. The magnetic field that a motor produces depends on the amount of power applied. In an electric motor, the direction of rotation is set by...

Pump vakum

Pompa vakum minangka piranti mekanik sing digunakake kanggo nggawe vakum parsial ing volume sing disegel. Pompa vakum beroperasi miturut prinsip entrapment, transfer gas, lan prinsip Bernoulli, sing nyatakake yen hubungan terbalik antarane energi kinetik lan ...

Milih Sprocket Chain Transmisi

Sprocket minangka mesin kaya roda sing digunakake ing sepedha, mobil, lan peralatan gedhe liyane. Untune interlock karo chain kanggo ngirim gerakan rotary antarane loro shafts. Untu sprocket uga menehi gerakan linear menyang trek. Asring, sprockets ...

Kepiye bedane kothak gear Helical lan kothak gear Spur?

Kothak gear spur minangka jinis teknologi gear sing paling umum; wujude njalari diarani gear silinder ing aspek pasinaon. Kotak gear heliks minangka jinis gear bevel spiral ing endi sumbu kasebut nyabrang. Sudut sumbu biasane 90 ...

Apa Post-Hole Diggers?

Penggali bolongan pos minangka alat sing trep kanggo nggali bolongan cilik nganti medium kanthi cepet lan efektif kanggo ngolah kebon, tani, lan panggunaan praktis liyane. Penggali post-hole apik banget kanggo ngeduk akeh bolongan, kayata kanggo pager, uga bolongan ing ngendi peralatan uga ...

Ringfeder(r) Ngunci Piranti

Desain dhasar perakitan ngunci kalebu poros lan kunci. Poros dibuwang ing posisi simetris radial, nalika sepatu ngunci dipanggonke ing bagean eksentrik poros. Sepatu ngunci melu poros liwat interfitting ...

Helical Gear Motors lan Helical Gear Reducer

Kotak gear heliks minangka jinis peralatan industri sing nggunakake untu khusus kanggo nyuda gesekan ing antarane. Amarga desaine, gear heliks luwih awet lan bisa nahan beban sing luwih dhuwur tinimbang gear spur. Gir iki uga cenderung mlaku luwih tenang lan luwih lancar tinimbang ...

Keuntungan saka Rantai Stainless Steel

Rantai stainless steel banget populer kanggo nggawe perhiasan. Saliyane tahan karat lan awet, uga kuwat. Sampeyan bisa nemokake ewu opsi ing pasar. Yen sampeyan mikir tuku potongan, sampeyan kudu maca. Kita duwe sawetara keuntungan saka stainless ...

Kategori produk

Pin Iku on Pinterest