0 Item

Warta & Blog

Crita Jack Screw

Perusahaan kita bangga bisa digandhengake karo manufaktur lan pangembangan produk jack screw karo mitra Duff-Norton sajrone 60+ taun kepungkur. Sampeyan bisa uga kepéngin kepiye produk kasebut berkembang wiwit pirang-pirang abad kepungkur. Kautaman nggunakake sekrup minangka ...

Properti Desain Geometri Rantai Rol

Kualitas utama rantai semak utawa rol uga sprockets diterangake ing kene. Rantai nada ringkes uga minangka rantai nada dobel dianggep. Rantai kasebut bisa uga duwe untaian dhewekan utawa akeh. Kabeh properti ditemtokake ing perpustakaan rantai. Roller ...

Apa rantai pertanian?

Pertanian minangka tulang punggung urip Amerika. Ing jaman saiki, umume wong ora mikir babagan macem-macem bagean sing dibutuhake kanggo njupuk panganan ing meja. Kabeh padha sibuk karo duweke dhewe lan seneng banget bisa entuk panganan kaping pindho ...

Apa klasifikasi gl kanggo kothak gir pertanian lawas?

Kaping pisanan, ayo njawab - Apa tegese klasifikasi GL? Kode kelas tanggung jawab umum yaiku klompok nomer sing digunakake perusahaan asuransi kanggo nggolongake bisnis kanthi risiko, kanggo mbantu menehi tarif, tutup, lan pengecualian sing cocog kanggo asuransi GL ....

Where, What & How to buy an agriculture gearbox?

Where can you find agricultural gearboxes for sale? & What are the available agricultural gearboxes in the market? We have over 75+ products which are required for the agricultural industry. They are all listed here -...

What does a planetary gearbox do? And it’s advantages?

Ing postingan blog iki, kita nyoba nutupi dhasar kothak gir planet, kaluwihan lan kepiye carane bisa nate nambah torsi, aplikasi utamane. Apa sing nggawe kothak gir planet? Kotak gir planet minangka sistem gir sing kalebu poros ...

Coupling

Apa sing diarani Kopling? Kepiye carane nginstal? Sadurunge entuk kopel (bisa dadi pengganti kopel Lovejoy), luwih dhisik kudu ngerti babagan dhasar-dhasar kasebut. Ayo padha dideleng ing urutan ing ngisor iki: Apa sing diarani kopling? Apa jinis kopling? Kepiye ukuran kopling ...

Reducer Gear Cacing: Kaluwihan lan Aplikasi

Peredhot cacing kaya kabeh reducer digunakake kanggo nambah torsi lan sekaligus nyuda kacepetan output. Sing nggawe unik yaiku sekrup sing dipasang ing sangang puluh derajat nganti roda cacing. Iki mbantu nyuda rasio gir. Iki minangka piranti cilik dibandhingake gir liyane ...

Bahan sing kasedhiya

Bahan sing kasedhiya 1. Baja tahan karat: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420 2. Baja: C45 (K1045), C46 (K1046), C20 3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58 ), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40) 4. Gangsa: C51000, C52100, C54400, lsp 5. Wesi: 1213, ...

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


Pin Iku on Pinterest