0 Item

Warta & Blog

Mekanisme Konstruksi lan Pakaryan Kopling Cairan

Kopling cairan (kopling hidrolik) minangka piranti hidrodinamika sing mindhah tenaga puteran saka siji poros menyang poros liyane kanthi nyepetake lan nyuda cairan hidrolik. Mekanisme umume digunakake ing papan sing dibutuhake transfer daya sing efisien: ...

Jinis Poros PTO

Jinis PTO poros PTO minangka piranti sing njupuk tenaga saka siji sumber lan pindhah menyang alat liyane supaya bisa ditrapake - sing ora bisa ngasilake kekuwatane, kayata gunting kayu, garu, lan rotary. Justru Power Take-Off (PTO) tegese njupuk tenaga saka ...

Jinis Reducer Gear

Kotak gir minangka piranti transmisi mekanik sing ngubungake output menyang input. Iki ngowahi torsi lan kacepetan sembarang beban sing didhukung motor kanthi nggunakake seri gir, sing dikenal minangka rakitan pangurangan. Persis, nuduhake rong set kanthi siji puteran ing ...

Apa perlengkapan balung herringbone? Kepiye cara kerjane?

Gigi herringbone yaiku kombinasi gir helix dobel, loro heliks ditata ing sisih liyane karo tangan sing ngelawan. Untu ditata kanthi sudut sing diarani sudut helix tanpa celah ing antarane helix sisih tengen lan kiwa sing katon ana ing bentuk huruf ...

Crita Jack Screw

Perusahaan kita bangga bisa digandhengake karo manufaktur lan pangembangan produk jack screw karo mitra Duff-Norton sajrone 60+ taun kepungkur. Sampeyan bisa uga kepéngin kepiye produk kasebut berkembang wiwit pirang-pirang abad kepungkur. Kautaman nggunakake sekrup minangka ...

Properti Desain Geometri Rantai Rol

Kualitas utama rantai semak utawa rol uga sprockets diterangake ing kene. Rantai nada ringkes uga minangka rantai nada dobel dianggep. Rantai kasebut bisa uga duwe untaian dhewekan utawa akeh. Kabeh properti ditemtokake ing perpustakaan rantai. Roller ...

Apa rantai pertanian?

Pertanian minangka tulang punggung urip Amerika. Ing jaman saiki, umume wong ora mikir babagan macem-macem bagean sing dibutuhake kanggo njupuk panganan ing meja. Kabeh padha sibuk karo duweke dhewe lan seneng banget bisa entuk panganan kaping pindho ...

Apa klasifikasi gl kanggo kothak gir pertanian lawas?

Kaping pisanan, ayo njawab - Apa tegese klasifikasi GL? Kode kelas tanggung jawab umum yaiku klompok nomer sing digunakake perusahaan asuransi kanggo nggolongake bisnis kanthi risiko, kanggo mbantu menehi tarif, tutup, lan pengecualian sing cocog kanggo asuransi GL ....

Endi, Apa & Cara tuku kothak gir pertanian?

Ing endi sampeyan bisa golek kothak gir pertanian kanggo didol? & Apa kothak gir pertanian sing kasedhiya ing pasar? Kita duwe luwih saka 75+ produk sing dibutuhake kanggo industri pertanian. Kabeh mau kacathet ing kene -...

Apa sing nggawe kothak gir planet? Lan mupangate?

Ing postingan blog iki, kita nyoba nutupi dhasar kothak gir planet, kaluwihan lan kepiye carane bisa nate nambah torsi, aplikasi utamane. Apa sing nggawe kothak gir planet? Kotak gir planet minangka sistem gir sing kalebu poros ...

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


Pin Iku on Pinterest