0 Item

Kopling Jaw

A kopling rahang minangka jinis kopling transmisi listrik tujuan umum sing uga bisa digunakake ing aplikasi kontrol gerakan (servo). Iki dirancang kanggo ngirim torsi (kanthi nyambungake rong batang) nalika geter sistem damping lan nampung misalignment, sing nglindhungi komponen liyane saka kerusakan. Kopling rahang kasusun saka telung bagean: rong hub logam lan sisipan elastomer diarani unsur, nanging umume diarani "laba-laba". Telung bagean kasebut cocog karo rahang saka saben hub sing dipasang kanthi bolong laba-laba. Torsi kopling rahang ditularake liwat cuping elastomer ing kompresi.

kopling rahang
Kopling Jaw-1
Kincir angin Koleksi A B C D E Metrik bore Inci bolong
min Max min Max
L035 1 16 20.6 7.5 6.6 .. 3 8 3 / 16 " 5 / 16 "
L0S0 1 27.5 43.2 12.2 15.5 .. 6 16 1 / 4 " 5 / 8 "
L070 1 35 49.2 12.2 18.5 .. 9 20 1 / 4 " 3 / 4 "
L075 1 44.5 54.4 12.4 21.0 .. 9 26 5 / 16 " 1 "
L090 1 54 55.0 13.0 21.0 .. 9 28 3 / 8 " 1 1/8 ″
L095 1 54 61.0 13.0 24.0 .. 9 28 3 / 8 " 1 1/8 ″
L099 1 65 73.0 18.0 30.0 .. 12 36 1 / 2 " 1 3/8 ″
L100 1 65 88.0 18.0 36.0 .. 12 36 1 / 2 " 1 3/8 ″
L110 1 85 110.0 22.0 44.0 .. 15 48 1 / 2 " 1 7/8 ″
L150 1 96 118.5 26.6 46.0 .. 15 48 5 / 8 " 1 7/8 ″
L190 2 1 15 138.5 28.6 68.0 114.3 19 58 5 / 8 " 2 1/4 ″
L225 2 127 152.5 28.6 83.5 127.0 19 60 3 / 4 " 23 / 8 "
papan kopling rahang
detail ruang kopling rahang
Kopling Jaw 4

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest