0 Item

Sistem Jacking

Rencana utawa konfigurasi sistem jacking bisa dibangun ing pirang-pirang format kanthi nggunakake kothak gir, motor, kothak gir pengurangan, poros drive, kopling, blok plummer lan piranti kontrol gerakan.

Four of the largest system configurations would be the ‘H’, ‘U’, ‘T’ and ‘I’ configured jacking systems. Observe that multiple screw jacks could be linked together robotically or electrically. The second is helpful if there’s no space for linking drive shafts.

 
sistem h-jacking

Sistem Jacking Konfigurasi H

i-Konfigurasi jacking-system

Sistem Jacking I-Konfigurasi

Sistem Jacking Konfigurasi T

Sistem Jacking Konfigurasi T

Sistem Jacking Konfigurasi U

Sistem Jacking Konfigurasi U

Cara Kerja Jacking System

A screw jack product is where several screw jack is operated in symphony to attain a straight line movement. The screw jack system arrangement can also be generally known as “jacking system”.

Jacking Sistem Bisa

Kesempatan kanggo nggabungake pirang-pirang jack sekrup kanthi robot supaya bisa ngalihake simfoni kalebu kauntungan sing paling apik. Rencana umum kalebu jack sekrup, kothak gir bevel, motor, kothak gir pengurangan, poros drive, kopling lan blok plummer.

Jacking Systems duwe 2 fitur utama:

  1. Dheweke ngidini gerakan beban gedhe sing didhukung nganggo motor siji, kayata jack sekrup 4 x ME18100 sing disusun ing njero sistem jack sekrup bisa mindhah 400 Te (4000kN).
  2. Beban dhukungan luwih akeh tinimbang area sing cukup amba, kayata 20Te mbukak luwih saka area 24m2 nggunakake papat jack sekrup kanthi jarak tengah 6m x 4m.
Sistem Jacking Bisa 1

Biasane sistem jacking dihubungake kanthi robot ing antarane saben barang sing ana ing njero sistem kasebut. Nanging sistem sing gegandhengan kanthi digital uga bisa ditemokake. Sajrone sistem kasebut, jack sekrup kanthi motor lan disinkronake kanthi sistem kontrol elektronik lan loop umpan balik tertutup. Iki bisa uga ditambahi kanggo mesthekake manawa pirang-pirang sistem jacking sing gegandhengan robot diselarasake / dikontrol kanthi digital, saéngga cara gerakan garis lurus bisa nawakake tawaran kanthi skala gedhe.

Wis ngidini Power Jacks kanggo menehi solusi sistem jacking menyang sektor paling akeh. Lingkungan jinis produksi yaiku ing logam, sipil, otomotif, kertas utawa energi dadi pangguna utama sistem jacking nanging aplikasi kayata stadion, komunikasi lan riset uga nggunakake sistem jacking kanthi desain gedhe lan cilik.

Ora preduli saka aplikasi Power Jacks duwe pangerten lan pengalaman sing njamin para pembeli bakal entuk solusi sistem jacking paling apik.

Pin Iku on Pinterest