0 Item

Panas Murah digawe ing China bagean panggantos ing West Yorkshire Inggris Dijual Wpa Gearbox Shaft Design Worm Gear Speed ​​Reducer kanthi kualitas tinggi

Panas Murah digawe ing China bagean panggantos ing West Yorkshire Inggris Dijual Wpa Gearbox Shaft Design Worm Gear Speed ​​Reducer kanthi kualitas tinggi

Kita - Tim EPG girboks & motor paling gedhe, fasilitas manufaktur kopling lan gir ing China kanthi 5 cabang liyane. Kanggo luwih lengkap: Sel / whatsapp / telegram / Kakao kita ing: 0086 ~ 13083988828 13858117778083988828

Nggoleki:

mirsani instalasi

(1) Pelat dasar kudu pesawat lan gagah lan plat dhasar kudu dikenceng lan bukti kejut.

(2) Poros penghubung penggerak utama, pengurangan lan unit operasi kudu disiyapake coaxial.

(3) Zona toleransi diameter poros enter lan output yaiku H6, bolongan fittings (jinis iki kaya kopling, sabuk-sabuk, roda sprocket lan sapanunggalane) kudu dipasang kanthi bener, sing bisa nyegah rusak amarga mung rusak jodoh sing wis ora kuwat.

(4) Pengendara kaya roda sprocker lan peralatan kasebut kudu dipasang cedhak bantalan kanggo tuku nyuda rasa kuwatir gantung gantung.

(5) Nalika nggabungake motor reducer WPD, penting manawa volume butter sing ditrapake kanggo poros anget mlebu kesenjangan lan dalan kunci, supaya ora bisa dipasang kanthi kenceng banget lan karat sawise digunakake sajrone wektu sing suwe.

(6) Nalika nindakake utawa nggunakake kabeh jinis macem-macem WPD, yen bobote motor luwih gedhe tinimbang nyebar, dibutuhake set dhukungan.

 

 kabar panggunaan

(1) Sadurunge digunakake, priksa manawa sampeyan mriksa kanthi tliti apa utawa ora model reducer, jarak, rasio, ketik teknik sambung, struktur poros output, mlebu lan rute poros output lan puteran sing cocog karo sing penting.

(2) Miturut sarat panentu minyak pelumas ing manual item. Sampeyan kudu ngisi klasifikasi sing bener lan pelumas model. Banjur sekrup ing colokan bolongan, bukak colokan bolongan cilik. Mung sawise nindakake iki, reducer saiki lagi diwiwiti. Pabrik lan minyak pelumas sing cukup penting, penting kanggo ngganti minyak sing cocog karo panjaluk manual produk, utamane sawise nggunakake 100jam kaping pisanan, mula dibutuhake ngisi minyak anyar.

(3) Yen ana kahanan sing ora normal, sampeyan kudu mandheg lan mriksa reduker kanggo saben obat lan nyebabake kesalahan reduser (suhu minyak paling dhuwur sing diidini yaiku 95, ing sangisore watesan suhu iki, yen suhu minyak ora luwih akeh, sampeyan kudu ngidini reducer tetep bisa digunakake). 

  Energi Input (KW)

Rasio Produk 10 limalas 20 selawe Telung puluh 40 50 60
patang puluh . papat .33 .26 .24 .22 .16 .14 o.telu
50 .widak suwidak lima .52 .40 .37 .34 .27 .24 .wolu
Sewidak 1.00 .wolung puluh loro .65 .59 .54 .penak limang .piye .32
70 siji.60 1.35 1.tenane .puluh puluh enem .82 .kaping pitu .sepuluh siji .ing seket loro
wolung puluh loro.20 1. pitung puluh wolu 1.36 siji.28 siji.wolu .90 .80 .75
satus telu.60 3.tenane 2.60 2.35 loro.ten siji.68 siji.30 1.00
satus rongpuluh 5.20 papat.35 telu.50 3. puluh lima 3.00 loro.20 1.90 siji.fty
satus telung puluh lima sanga.75 pitu.85 enem.00 lima. Lima Puluh limang.00 3.69 loro.89 loro.30
147 10.71 wolung.43 6.18 5. pitung puluh siji 5.23 telu.84 telu.09 2.52
satus seket lima 12.80 9.kapuluh pitu.00 6.53 6.00 papat.40 telu.61 3.00
175 pitulas.30 13. sewidak sepuluh.00 9. telulas 8. telung puluh 6.18 papat.wolung puluh lima 4.07
rong atus 22.60 18.wolu telulas.86 12. pitung puluh lima sewelas.puluh pitu wolung.78 enem.71 5.58
250 33.wolu 27. nyenengake 21. sewidak rongpuluh.00 wolulas.loro telu 14.00 sepuluh.pisan telu wolung puluh enem

 

FAQ:
1. Sumber daya item
Kabeh barang sing ditawakake ing toko iki yaiku pabrikan ZhenYu, adol pabrik langsung, ora ana cabang

pandhuan Linear bakal terus nganggo motor, driver lan kontroler dadi teknik manajemen lengkap sing bisa diwenehake 

loro. Ragam produk
Sadurunge tuku, priksa manawa sampeyan wis kontak karo kita kanggo verifikasi no desain lan syarat-syarat supaya ora salah paham.

telu.Pembayaran
Biaya sampel kudu dibayar sadurunge manufaktur, kanggo pesanan akeh, 50% ept dibutuhake lan keseimbangan sadurunge dikirim.

Paypal diakoni.

4.Penggalih
Sampel inventaris bakal dikirim sajrone 7 dina lan conto sing digawe khusus bakal dikirim kaping 30.

Tanggal pengiriman lan pangiriman kanggo tuku akeh gumantung saka jumlah pesanan.

 

Panggunaan nomer utawa merek dagang saka produsen peralatan unik (OEM), kayata CASE® lan John Deere® mung kanggo alasan referensi lan kanggo nuduhake panggunaan produk lan kompatibilitas. Perusahaan lan bagean pengganti sing wis kasebut ing ngisor iki ora disponsori, ditampa, utawa diprodhuksi dening OEM.

Panas Murah digawe ing China bagean panggantos ing West Yorkshire Inggris Dijual Wpa Gearbox Shaft Design Worm Gear Speed ​​Reducer kanthi kualitas tinggi

Panas Murah digawe ing China bagean panggantos ing West Yorkshire Inggris Dijual Wpa Gearbox Shaft Design Worm Gear Speed ​​Reducer kanthi kualitas tinggi

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


MATERI PENTING

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

TREATMENT SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

METODE PROSES

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

QC & CERTIFIKAT

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

PAKET & MASA LEAD

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Nggoleki sing gegandhengan:

Pengurangan gir China | Peredam kacepetan gir China | Peredhot gir cacing gir China | Pengurangan kothak gir China | Pangurangan kacepetan kothak gir China | Poros cacing panggantos China | Cacing garan China | Desain roda gigi reducer kacepetan China | China gir gir reducer | Kacepetan reducer China ing gir | Gir reducer kacepetan China | China gir gir gir | China bagean gir cacing | Peredhot cacing cina | China cacing gear reducer china | Desain reduker cacing gir cina | China gir gear reducer gir | Peredhot cacing cina ing | Bagean reduker cacing gir China | China reducer cacing wpa | Ganti cacing cina | Poros gir cacing China | Desain poros gir cacing China | Kacepetan cacing cina | China nyuda kacepetan gir cacing | China cacing gir nganggo poros | Poros cacing gir cacing China | Kothak cacing China | China kothak cacing china | Desain gir cacing China | China gir gir gir | Bagean-bagean kothak cacing China | Peredhot kothak cacing China | China nyuda kacepetan kothak cacing | Kothak cacing China nganggo poros | China cacing gir gearbox | Pangurangan cacing China | China gir gear reducer cacing | Poros cacing China | Desain poros cacing China | Gir poros cacing China | China gir gir poros | China nyuda kacepetan cacing | China gir gear reducer kacepetan cacing | Desain cacing cacing cina | gear reducer | reducer kacepetan gear | peredhot gir cacing gir | Reduksi Gearbox | peredam kacepetan kothak gir | poros cacing ganti | cacing batang | desain gir reducer kacepetan | kacepetan reducer gearbox | kacepetan reducer ing gir | gir gear reducer kacepetan | GEAR Cacing | kothak gir gir cacing | bagean gir cacing | Reducer Gir Cacing | cacing gear reducer china | desain reducer gir cacing | gir gear reducer cacing | alat cacing reducer ing | perangan gir cacing | peredam cacing wpa | gantian gir cacing | poros gir cacing | desain poros gir cacing | kacepetan gir cacing | Reducer kacepetan gear cacing | gir cacing nganggo poros | poros cacing gir cacing | Gearbox cacing | kothak cacing china | desain kothak gir cacing | gir gearbox cacing | bagean kothak gir Cacing | reducer kothak gir cacing | reducer kacepetan kothak gir Cacing | kothak cacing nganggo poros | kothak cacing reducer cacing | pangurang cacing | kothak gir reducer cacing | poros cacing | desain batang cacing | gir poros cacing | kothak gir cacing | nyuda kacepetan cacing | gir gear reducer kacepetan cacing | desain gir cacing cacing

Pin Iku on Pinterest

Share This