0 Item

Gearbox Helical

Gear helical lan gearbox helical luwih akeh digunakake tinimbang gear spur utawa gear worm amarga untu ing gear helical dipotong kanthi sudut menyang pasuryan gear, mula bisa mlaku kanthi lancar lan tenang. 

Gir heliks kanthi efisiensi sing luwih dhuwur mbantu ngirit energi lan uga mbutuhake perawatan sing kurang. Mula, kothak gear heliks mbantu produsen dadi ijo ngganti gear spur lan cacing. Titik plus paling penting saka gear heliks yaiku kapasitas torsi. Beban kasebut disebarake kanthi merata ing gear helical. 

Peredam gir Helical macem-macem wujud, ukuran lan konfigurasi supaya desainer mesin ngilangi bagean perawatan sing dhuwur kayata sabuk, katrol, rantai lan sprockets. Gir helical ngasilake swara luwih sithik lan kurang panas. 

Kotak gear heliks nyedhiyakake macem-macem industri skala cilik lan gedhe kanggo macem-macem aplikasi. Kothak gear heliks minangka salah sawijining kothak gear sing paling akeh digunakake lan efisien. Desain kothak gear helical nggampangake akeh operasi. 

Kothak gear heliks awet banget lan luwih disenengi lan dianjurake kanggo aplikasi beban dhuwur. Helical Gearboxes nduweni kapasitas kanggo ngirim gerakan lan daya antarane poros podo utawa tengen. Kothak gear heliks nindakake efisiensi sing luwih gedhe sawise kotak gear planet. Aplikasi kothak gear heliks sing nyebar ditemokake ing Industri Pupuk, Industri Baja, Industri Tekstil, Industri Pangan, Industri Pelabuhan, Rolling Mills, Konverter, Elevator lan aplikasi kurang daya liyane.

Kekuwatan minangka salah sawijining produsen kothak gear heliks sing njamin kualitas dhuwur ing saben tahapan proses manufaktur kanggo nyukupi standar industri sing paling apik. Ana akeh jinis gearbox helical sing diwenehake dening perusahaan kita. Yen sampeyan pengin ngerti babagan rega gearbox helical, hubungi kita sanalika bisa.

Jinis Gearbox Helical

Produsen Helical Gearbox

Ever-Power minangka produsen profesional pengurangan gear heliks, kotak gear heliks, motor gear heliks. Motor gear helical minangka solusi sing paling konvensional lan biaya-efektif kanggo akeh aplikasi drive. Unit gear heliks yaiku coaxial, ing endi poros output unit gear sejajar karo poros motor. Poros padhet tansah digunakake minangka poros output. Komponen tambahan - contone roda pindah utawa roda rantai - kanggo mindhah daya menyang beban sing didorong dibutuhake. Solusi sing nggunakake motor geared helical bisa duwe sawetara kacepetan sing beda banget.

 

Fitur saka Helical Gearboxes

  • Integrasi karo drive lan otomatis Siemens
  • Efisiensi energi (Efisiensi mekanik nganti 96%)
  • Motor NEMA
  • Konstruksi 2 utawa 3 tahap
  • Sikil, soyo tambah
  • Poros padhet, poros berongga, lan sistem kunci kunci poros tanpa kunci SIMOLOC

 

Klasifikasi Helical Gearboxes

Miturut syarat ing macem-macem industri, ana macem-macem klasifikasi Helical Gearboxes

  • Gir Helical Tunggal: Iki digunakake kanggo kapasitas nggawa
  • Gear Helical Ganda: Dheweke mbantu nyingkirake beban tikaman lan nawakake operasi sing lancar.

 

Fungsi Helical Gearboxes

  • Output daya saka mesin ditransfer menyang roda nyopir liwat gearbox helical lan drive utama;
  • Gearbox Helical bisa ngganti arah output gerakan rotasi dening engine longitudinally diatur, supaya gembong nyopir bisa njupuk gerakan rotasi konsisten karo arah nyopir kendaraan;
  • Helical Gearbox bisa nyuda kacepetan rotasi saka output engine lan nambah torsi output dening engine, supaya gembong nyopir bisa entuk doyo tarik cukup.

Video saka Helical Gearboxes

Nyuwun penawaran gratis 

Aplikasi Khas Reducer Helical

Conveyor vertikal

Konsultan Vertikal

Pengangkutan Barang Paket

Pengangkutan Barang Paket

Conveyor

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest