0 Item

Gearbox Helical

Gir helical lan Gir Helical luwih disenengi tinimbang gir spur utawa gir cacing amarga untu ing gir helical dipotong kanthi sudhut ing pasuryan gir, mula bisa mlaku kanthi lancar lan tenang. 

Gigi heliks sing efisiensi luwih dhuwur bisa ngirit energi lan uga mbutuhake pangopènan sing kurang. Mula padha nulungi pabrikan supaya ijo ganti spur lan gir cacing. Titik plus sing paling penting kanggo gir heliks yaiku kapasitas torsi. Beban kasebut disebar kanthi merata ing gir heliks. 

Peredam gir Helical macem-macem wujud, ukuran lan konfigurasi supaya desainer mesin ngilangi bagean perawatan sing dhuwur kayata sabuk, katrol, rantai lan sprockets. Gir helical ngasilake swara luwih sithik lan kurang panas. 

Kothak gir Helical nyedhiyakake macem-macem Industri skala cilik lan skala gedhe kanggo macem-macem aplikasi. Kothak heliks minangka salah sawijining girboks sing paling akeh digunakake lan efisien. Desain kothak gir Helical nggampangake akeh operasi. 

Miturut syarat ing macem-macem industri, ana macem-macem klasifikasi Helical Gearboxes

  • Gir Helical Tunggal: Iki digunakake kanggo kapasitas nggawa
  • Gear Helical Ganda: Dheweke mbantu nyingkirake beban tikaman lan nawakake operasi sing lancar.

Helical Gearboxes awet banget lan luwih disenengi lan dianjurake kanggo aplikasi mbukak dhuwur. Kothak Helical nduweni kapasitas kanggo ngirim gerakan lan kekuwatan ing antarane poros sudut paralel utawa sisih tengen. Helical Gearbox performa kanthi efisiensi luwih gedhe sawise Gearboxes Planet. Aplikasi saka Helical Gearboxes sing akeh ditemokake ing Industri Pupuk, Industri Baja, Industri Tekstil, Industri Pangan, Industri Pelabuhan, Rolling Mills, Konverter, Lift lan aplikasi daya rendah liyane.

Kita ing Ever Power njamin kualitas dhuwur ing saben tataran proses manufaktur supaya bisa memenuhi standar industri paling apik. Kita minangka salah sawijining pabrikan gir Helical utama.

Pabrikan reduksi gir Helical, kothak gir helical, motor gir heliks
Motorsikal helical minangka solusi sing paling konvensional lan efektif kanggo akeh aplikasi drive. Unit gir Helical minangka koaksial, ing endi poros output unit gir sejajar karo poros motor. Poros padhet mesthi digunakake minangka poros output. Komponen tambahan - kayata roda gigi utawa roda rantai - kanggo mindhahake kekuwatan menyang beban sing didhukung, mula dibutuhake. Solusi nggunakake motor gir helical bisa duwe sawetara kacepetan kanthi variabel.

Fitur Motor Gear Helical

  • Integrasi karo drive lan otomatis Siemens
  • Efisiensi energi (Efisiensi mekanik nganti 96%)
  • Motor NEMA
  • Konstruksi 2 utawa 3 tahap
  • Sikil, soyo tambah
  • Poros padhet, poros berongga, lan sistem kunci kunci poros tanpa kunci SIMOLOC

Nyuwun penawaran gratis 

Aplikasi khusus

Conveyor vertikal

Konsultan Vertikal

Pengangkutan Barang Paket

Pengangkutan Barang Paket

Conveyor

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest