0 Item

Heavy digawe ing China - bagean panggantos - ing Karbala Irak Tugas Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters kanthi sertifikat ce paling murah

Heavy digawe ing China - bagean panggantos - ing Karbala Irak Tugas Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters kanthi sertifikat ce paling murah

Heavy digawe ing China - bagean panggantos - ing Karbala Irak Tugas Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters kanthi sertifikat ce paling murah

Kami - Grup EPG Rantai EPT bigge lan fasilitas manufaktur gir gir pertanian ing China kanthi 5 cabang liyane. Kanggo rincian liyane: Mobile / whatsapp / telegram / Kakao kita ing: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

Kuat Tanggung jawab Gir Pinion Rack Hoi Pengangkat Konstruksi Pembangun EPT

Kemampuan: 1000kg Kandang: Kandang Ganda
Laju: -34 M / min Dimensi Kandang: telu. * 1.3 * 2.25
Maksimum Nggawe Puncak: 100m Power: 380v 50Hz

    Spesifikasi EPT Detai

    item Kerekan bangunan
    model SC100 / 100
    Potensi sing dirating / kanggo saben kandhang 1000kg
    Angkat kacepetan -34m / min
    Pangukuran kandhang 3.2 * 1.5 * 2.25m
    daya Motor 2 * 7.5kw
    Rasio kecepatan siji: 18
    Energi Invertor limalas kw
    Unit safety SAJ30-1.2
    Ukuran bagean EP EP .45 * .lima limang * 1.508m utawa .65 * .65 * 1.508m
    Maks. Setel dhuwur 100m
    Macem-macem kabel Kranjang kabel / troli kabel

    Metode EPT EPT sing duwe:

    karakteristik model Rated Loading Angkat Kacepetan Motor Power Energi Inverter
    Kandhang dobel SC100 / satus 2 × 1000kg -34m / min 2 × 7.5Kw 15kw
    SC150 / satus seket 2 × 1500kg -34m / min 2 × 9Kw 22Kw
    SC200 / 200 2 × 2000kg -45m / min 3 × 12Kw 37 Kw
    SC200 / rong atus 2 × 2000kg -34m / min 2 × 12Kw 37 Kw
    SC200 / 200 2 × 2000kg -63m / min 3 × 15 Kw patang puluh lima Kw
    SC200 / 200 2 × 2000kg -96m / min 3 × 18.5 Kw 75 Kw
    Kandang tunggal SC100 1000kg -34m / min 2 × 7.5Kw 15kw
    SC150 1500Kg -34m / min 2 × 9Kw 22Kw
    SC200 2000kg -45m / min 3 × 12Kw 37 Kw
    SC200 2000kg -34m / min 2 × 12Kw 37 Kw
    SC200 2000kg -63m / min 3 × 15 Kw 45 Kw
    SC200 2000kg -96m / min 3 × 18.5 Kw pitung puluh lima Kw

    1T -34 / min kandhang kaping pindho ngreksa elevator konstruksi

    • Lift desain minangka alat angkat transportasi vertikal kanggo pembangunan, kaya bradge. Dilindhungi lan sukses ngunggahake EP materia lan penumpang ing jubin sing beda. Loading Ragam potensial yaiku 1000kg-2700kg.
    • 1508 * 60 * patang puluh Rack lan M8 pinion digunakake kanggo mbantu desain EPT munggah ing tiang kanthi stabil lan efisien lan sehat.
    •  Produk Mufti kanggo keamanan: Sistem proteksi, pangowahan watesan munggah & mudhun, Pangowahan watesan lawang, pelindung kakehan.
    • Program nelpon nirkabel kanggo konsumen.
    • Lemari operator independen kanthi ruangan sing nyenengake kanggo operator. Uga bisa milih karo lemari operator.
    • Wiwitan lan pungkasan sing alus, kanthi dhukungan saka manajemen V EPT kemajuan. Kacepetan bisa ditemtokake ing -34m / menit sing dibutuhake tanpa watesan.

    Packing and shipping

    Kunjungan pembeli

    Kualifikasi lan sertifikasi organisasi

     F. FAQ: 

    SC200 / rong atus Bahan Pangembangan Ngunggahake Hoist Bangunan EPT Penumpang Materia 

    siji Apa barang utama sampeyan?
    Kita ngasilake Bangunan Hoi EPT (uga dikenal minangka elevator bangunan, nggawa pangembangan) lan komponen cadhangan kasebut.

    loro. Apa kabeh Desain Hoi EPT padha karo kabeh Pemasok & Perusahaan?
    Bangunan gedhong tingkat tinggi EPT karo V EPT kanggo ngangkat materia EPT lan penumpang wis diekspor menyang Eropa, Pusat lan kidul Negara-negara amerika, EPT Asia, lan sawetara lokasi internasional saka Afrika, udakara 50 negara ing saindenging jagad. Kita bisa cocog karo pangarepan Eropa, syarat Rusia lan spesifikasi usa. Kita duwe inovasi teknologi kanggo ngembangake kemampuan gaya anyar lan mbantu sawetara pembeli kanthi jawaban sing apik kanggo ngrampungake masalah akses vertikal tartamtu ing situs web desain.

    telu Apa barang sampeyan duwe sertifikat?
    Pancen EPT Hoi Konstruksi kita wis menehi sertifikat CE, ISO.

    papat. Apa syarat pembayaran lan wektu pasokan?
    Kondisi pambayaran yaiku T / T lan LC. Kita bakal ngirim kargo kasebut sajrone 7-14 dina sawise entuk deposit 30%.

    lima. Apa sampeyan perusahaan utawa pedagang?
    Kita minangka produsen patbelas taun kepungkur, duwe lini produksi lan alat inspeksi sing canggih. Kru investigasi lan kemajuan wis entuk pujian saka para pembeli.

    6. Apa sampeyan bakal ngembangake distributor lan agen tunggal?
    Mesthi, apa sampeyan duwe EPT intere kanggo dadi distributor lan agen, priksa manawa sampeyan ngidini ngerti kanthi cara apa wae. Agen tunggal bisa diakses gumantung karo omzet penghasilan.

    pitung Ing endi papan sing sampeyan kirimake lan negara-negara ing saindenging jagad sampeyan nindakake bisnis?
    Kita nawakake pengiriman lan pangiriman sing cepet lan produktif menyang negara-negara sing kabeh ngluwihi jagad saka port HangZhou utawa port EPT China.
    Kita wis ngrampungake organisasi karo konsumen ing sawetara negara, kayata Meksiko, Brasil, Korea, Malaysia, Thailand, India, Vietnam, Indonesia, UAE, Qatar, Kuwait, Arab Saudi lan liya-liyane.

    wolung. Panyuwunan pilihan:
    Yen sampeyan kesengsem karo kerekan Pengembangan, priksa manawa sampeyan menehi pandhuan kanggo paramèter:
    siji) Munggah pucuk (m)
    2) Kapasitas beban (ton)
    telu) Kandang dobel utawa kandhang siji
    papat) jas menara EPT Ma: Semprot lukisan utawa galvanis panas banget?
    5) Makaryakke temprature?
    6) Sumber daya lokal (V, Hz)
    pitu) Apa ana situs sing winates kanggo situs web konstruksi sampeyan? Yen sampeyan yakin, wenehi gambar ringkes kanggo menehi ruang
    wolung) peralatan khusus EPT.
    sangang) biaya FOB utawa CIF? Yen CIF, coba ayo ngerti port tujuane.

    Kita bakal menehi tag rega EPT sawise diverifikasi sing wis kasebut sadurunge. Sampeyan bisa entuk umpan balik sajrone 12 pirang-pirang jam!

    Panggunaan tokoh utawa logo bagean pabrikan peralatan otentik (OEM), kayata CASE® lan John Deere® mung kanggo referensi lan kanggo nuduhake panggunaan solusi lan kompatibilitas. Perusahaan lan wilayah panggantos sing ditampilake ing kene ora disponsori, disetujoni, utawa digawe dening OEM.

    Heavy digawe ing China - bagean panggantos - ing Karbala Irak Tugas Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters kanthi sertifikat ce paling murah

    Heavy digawe ing China - bagean panggantos - ing Karbala Irak Tugas Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters kanthi sertifikat ce paling murah

    Heavy digawe ing China - bagean panggantos - ing Karbala Irak Tugas Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters kanthi sertifikat ce paling murah

    Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

    Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

    Nyuwun penawaran

    Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


    MATERI PENTING

    1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
    2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
    3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
    4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
    5. Wesi: 1213, 12L14,1215
    6. Aluminium: Al6061, Al6063
    7.OEM miturut panjaluk sampeyan

    TREATMENT SURFACE

    Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

    METODE PROSES

    Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

    QC & CERTIFIKAT

    Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

    ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

    PAKET & MASA LEAD

    Ukuran: Gambar

    Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

    15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

    Pin Iku on Pinterest

    Share This