0 Item

Rak Gear

[wpseo_breadcrumb]

Apa rak lan pinion?

Rak gir digunakake kanggo ngonversi gerakan puteran dadi gerakan linear. Rak gir duwe untu lurus sing dipotong dadi siji permukaan batang utawa kothak bunder lan dioperake nganggo pinion, yaiku gir silinder cilik sing dipasang ing rak gir. Umume, rak gir lan pinion sacara kolektif diarani "rak lan pinion". Ana macem-macem cara nggunakake gir. Contone, kaya sing ditampilake ing gambar, gir digunakake karo rak gir kanggo muter poros paralel.

Kanggo nyedhiyakake macem-macem variasi rak lan pinion, Ever-power duwe akeh jinis rak gir sing kasedhiya. Yen aplikasi mbutuhake dawa dawa mbutuhake sawetara rak gir ing seri, kita duwe rak kanthi bentuk untu sing dikonfigurasi kanthi bener ing ujung. Iki diterangake minangka "rak gir kanthi ujung mesin". Nalika rak gir diprodhuksi, proses nglereni waos lan proses perawatan panas bisa nyebabake nyoba & ilang. Kita bisa ngontrol iki kanthi pers khusus & proses remedial.

Nyuwun penawaran gratis 

Ana aplikasi ing endi gir gir tetep, nalika pinion nyebrang lan liya-liyane ing endi pinion muter ing poros tetep nalika gir gir pindhah. Tilas digunakake kanthi akeh ing sistem sing ngirim nalika sing terakhir bisa digunakake ing sistem ekstrusi lan aplikasi angkat / mudhun.

Minangka elemen mekanik kanggo mindhah rotary menyang gerakan linear, rak gir asring dibandhingake karo sekrup bola. Ana pro lan kontra kanggo nggunakake rak tinimbang sekrup bola. Kauntungan saka rak gir yaiku kesederhanaan mekanik, kapasitas nggawa beban gedhe, lan ora ana watese dawane, lan liya-liyane. Salah sawijining kekurangan yaiku reaksi balik. Kauntungan saka sekrup bola yaiku presisi dhuwur lan backlash ngisor nalika kekurangan kalebu watesan dawa amarga defleksi.

Rak lan pinion digunakake kanggo mekanisme angkat (gerakan vertikal), gerakan horisontal, mekanisme posisi, stopper lan kanggo ngidini rotasi sinkronisasi sawetara batang ing mesin industri umume. Saliyane, uga digunakake ing sistem kemudi kanggo ngowahi arah mobil. Karakteristik sistem rak lan pinion ing kemudi yaiku: struktur sederhana, kaku sing dhuwur, cilik lan entheng, lan responsif sing apik. Kanthi mekanisme iki, pinion, dipasang ing poros setir, dipasang karo setir kanggo ngirim gerakan rotary mengko (ngowahi dadi gerakan linier) supaya sampeyan bisa ngontrol setir. Kajaba iku, rak lan pinion digunakake kanggo macem-macem tujuan liyane, kayata dolanan lan gerbang geser sisi.

Produsen Selehake pesanan langsung menyang pabrik, tanpa biaya menengah, pangiriman luwih cepet, layanan sing luwih apik lan biaya ekonomine.
Pemeriksaan QC sing ketat Kualitas apik penting banget sajrone kerja sama. Kita bakal nggawe inspeksi QC kanthi ketat sadurunge dikirim metu kanggo mesthekake yen kabeh barang tetep apik. Yen ana masalah sing digawe sawise sampeyan nampa kasus, mula bakal tanggung jawab kanggo menehi ganti rugi. Pasokan Stabil Minangka pabrikan kanthi katrampilan sing kuat kanggo produksi kasus telpon, kita duwe cukup stok kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest