0 Item

Rak Gear

[wpseo_breadcrumb]

Apa rak lan pinion?

Gear racks are utilized to convert rotating movement into linear motion. A gear rack has straight teeth cut into one surface of a square or round section of rod and operates with a pinion, which is a small cylindrical gear meshing with the gear rack. Generally, gear rack and pinion are collectively called “rack and pinion”. There are many ways to use gears. For example, as shown in the picture, a gear is used with the gear rack to rotate a parallel shaft.

To provide many variations of rack and pinion, Ever-power has many types of gear racks in stock. If the application requires a long length requiring multiple gear racks in series, we have racks with the tooth forms correctly configured at the ends. These are described as “gear racks with machined ends”. When a gear rack is produced, the tooth cutting process and the heat treatment process can cause it to try & go out of true. We can control this with special presses & remedial processes.

Nyuwun penawaran gratis 

Ana aplikasi ing endi gir gir tetep, nalika pinion nyebrang lan liya-liyane ing endi pinion muter ing poros tetep nalika gir gir pindhah. Tilas digunakake kanthi akeh ing sistem sing ngirim nalika sing terakhir bisa digunakake ing sistem ekstrusi lan aplikasi angkat / mudhun.

Minangka elemen mekanik kanggo mindhah rotary menyang gerakan linear, rak gir asring dibandhingake karo sekrup bola. Ana pro lan kontra kanggo nggunakake rak tinimbang sekrup bola. Kauntungan saka rak gir yaiku kesederhanaan mekanik, kapasitas nggawa beban gedhe, lan ora ana watese dawane, lan liya-liyane. Salah sawijining kekurangan yaiku reaksi balik. Kauntungan saka sekrup bola yaiku presisi dhuwur lan backlash ngisor nalika kekurangan kalebu watesan dawa amarga defleksi.

Rak lan pinion digunakake kanggo mekanisme angkat (gerakan vertikal), gerakan horisontal, mekanisme posisi, stopper lan kanggo ngidini rotasi sinkronisasi sawetara batang ing mesin industri umume. Saliyane, uga digunakake ing sistem kemudi kanggo ngowahi arah mobil. Karakteristik sistem rak lan pinion ing kemudi yaiku: struktur sederhana, kaku sing dhuwur, cilik lan entheng, lan responsif sing apik. Kanthi mekanisme iki, pinion, dipasang ing poros setir, dipasang karo setir kanggo ngirim gerakan rotary mengko (ngowahi dadi gerakan linier) supaya sampeyan bisa ngontrol setir. Kajaba iku, rak lan pinion digunakake kanggo macem-macem tujuan liyane, kayata dolanan lan gerbang geser sisi.

Produsen Selehake pesanan langsung menyang pabrik, tanpa biaya menengah, pangiriman luwih cepet, layanan sing luwih apik lan biaya ekonomine.
Strict QC inspection Good quality is top important during cooperation. We will make QC inspection strictly before ship out to make sure every piece stayed in a good condition. If any problems made by us after you received cases then we will full responsible to compensate you. Stable Supply As a manufacturer with strong ability for phone cases production, we have enough stock to meet your needs.

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest