0 Item

Kopling Cairan

A kopling adi or gandhengane hidrolik is a hydrodynamic or ‘hydrokinetic’ device used to transmit rotating mechanical power. It has been used in automobile transmissions as an alternative to a mechanical clutch. It also has widespread application in marine and industrial machine drives, where variable speed operation and controlled start-up without shock loading of the power transmission system is essential.

fitur:
Nambah kemampuan motor listrik wiwitan, nglindhungi motor saka kakehan, kejut lembab, fluktuasi beban lan geter torsi, lan distribusi keseimbangan lan beban yen ana drive multimotor.
aplikasi:
Conveyor sabuk, conveyor csraper, lan conveyer kabeh jinis elevator Ember, pabrik bal, hoister, crusher, excavator, mixer, straighteners, crane, lsp.

Lembar data teknis kopling cairan ngisi terus-terusan

Barang no. 600 (r / menit) 750 (r / menit) 1000 (r / menit) 1500
(R / min)
3000
(R / min)
Lquid(L) Weight(KG
YOX-190 0.6-1.1 4.5-9.0 0.4-0.8 8.0
YOX-200 0.75-1.5 5.5-11 0.5-1.0 9.5
YOX-220 0.4-0.8 1.1-2.2 10-18.5 0.8-1.6 14
YOX-250 0.7-1.5 2.5-5.0 15-30 1.1-2.2 15
YOX-280 1.5-3.0 4.0-7.5 37-60 1.5-3.0 18
YOX-320 1.1-2.2 2.7-5.0 7.5-15 45-0 2.5-5.0 28
YOX-340 1.6-3.0 3.0-7.0 11-22 45-80 3.0-6.0 30
YOX-360 2.0-3.8 4.5-9.0 15-30 50-100 3.5-7.0 46
YOX-400 3.0-6.0 7.5-15 22-45 80-145 4.6-9.0 65
YOX-420 3.5-7 11-18.5 37-60 6.5-12 66
YOX-450 6.1-11 14-28 40-75 6.5-13 70
YOX-500 10-19 26-50 75-132 10-19 133
YOX-560 19-30 45-90 132-250 14-27 158
YOX-600 12-24 25-50 60-120 200-375 24-40 170
YOX-650 23-45 40-80 90-185 280-500 25-46 210
YOX-710 30-60 60-115 150-280 37-60 310
YOX-750 40-80 80-160 200-360 40-80 348
YOX-800 45-90 110-220 280-500 50-95 420
YOX-1000 140-280 270-550 70-140 510

PILIHAN:
Tanpa syarat khusus lembar data teknis lan diagram daya ing ngisor iki digunakake kanggo milih ukuran kopling cairan kanthi medium minyak miturut tenaga sing ditularake lan kacepetan motor, e, i, input kopling cairan.
Nalika pesen, wenehake ukuran pucuk poros lmotor lan mesin sing didhukung (utawa reducer) kalebu diamenter, toleransi utawa pas saka poros (yen ora ditemtokake toleransi utawa pas, bores bakal digawe mesin ing H7), dawa saka poros, jembaré lan ambane tombol (sok dong mirsani standar sing ora dikuatake). Kanggo nindakake kopling cairan nganggo katrol sabuk, puley rem utawa persyaratan khusus, coba isine data teknis kanthi rinci.

YOXz minangka mesin kebetulan kanthi rodha obah sing ana ing titik output mesin kebetulan lan disambungake karo mesin sambung poros elastis (mesin sambung jinis plum mekar elastis utawa mesin sambung poros elastis utawa uga mesin sambung poros sing ditunjuk dening pelanggan). Biasane ana 3 jinis sambungan.
YOXz minangka driver roda batin sing duwe struktur sing sempit lan ukuran poros sing paling cilik. Fittings of YOXz duwe panggunaan sing wiyar, struktur sing sederhana lan ukurane sejatine bisa disatukan ing perdagangan. Gaya sambungan YOXz yaiku ukuran poros luwih dawa nanging ora prelu mindhah mesin elektromotif lan mesin decelerating. Mung ngilangi tiang sing ringkih lan sambung spiral sing nyambung, bisa mbongkar mesin kebetulan mula trep banget. Pelanggan kudu menehi ukuran poros mesin elektromotif (d1 L1) lan poros mesin decelerating (d2 L2). Ukuran rodha (Dz Lz C) ing tabel mung kanggo referensi, ukuran nyata sing diputusake dening pelanggan.

Select table of YOXz YOXzⅡ YOXzⅢ ukuran kopling cairan lan spesifikasi

item D Dz / Lz C d1 L1 d2 L2 L LⅡ LⅢ M
YOX-280 328 200 / 85 10 35 80 45 90 300 245 230 20
YOX-320 380 200 / 85 10 40 110 50 110 310 245 280 30 × 1.5
YOX-360 422 250 / 105 10 55 110 55 110 360 260 300 30 × 1.5
YOX-400 465 315 / 135 10 60 140 65 140 450 260 350 36 × 2
YOX-450 522 315 / 135 10 70 140 70 140 505 280 390 42 × 2
YOX-500 572 400 / 170 10 85 170 90 170 575 302 410 42 × 2
YOX-560 642 400 / 170 10 100 170 110 170 600 366 440 42 × 2
YOX-600 695 500 / 210 15 100 170 130 180 670 380 470 48 × 2
YOX-650 745 500 / 210 15 120 210 130 250 725 390 440 48 × 2
YOX-710 815 630 / 265 15 120 210 130 250 760 460 560 48 × 2
YOX-750 850 630 / 265 20 140 250 150 250 800 520 580 56 × 2

pilih tabel ukuran kopling cairan jinis YOXp lan spesifikasi

item D L d1(max) L1 Dp(min) M
YOXp-190 235 102 25 60 78 16
YOXp-200 240 112 25 70 80 16
YOXp-220 260 175 30 80 80 16
YOXp-250 300 155 38 80 110 16
YOXp-280 328 160 38 100 120 20
YOXp-320 380 170 48 110 130 30 × 1.5
YOXp-360 422 190 55 120 150 30 × 1.5
YOXp-400 465 225 65 130 150 36 × 2
YOXp-450 522 240 70 140 200 42 × 2
YOXp-500 572 250 85 170 200 42 × 2
YOXp-560 642 285 100 180 250 42 × 2
YOXp-600 695 330 100 180 250 48 × 2
YOXp-650 745 345 120 210 300 48 × 2
fluid 2
z2

waé:
ukuran tray Dp sabuk ukuran paling cilik bisa. ukuran gedhe bolongan poros dl bisa jinis doYOXp yaiku gaya sambungan tray sabuk kanthi mesin kebetulan hidrolik. Mesin elektromotif (utawa mesin decelerating) langsung dipasang ing bolongan poros mesin kebetulan sing cocog karo peralatan sing diangkut nganggo sabuk. Pelanggan kudu nyedhiyakake ukuran sambungan poros mesin elektromotif (d1 L1) lan spesifikasi rinci lan ukuran sabuk nampan.

51
b5

YOXm minangka poros mesin decelerating kanthi langsung nyisipake ing bolongan poros mesin kebetulan lan mesin titik elektromotif ML (GB5272-85) nyambung karo mesin penghubung poros elastis jinis plum. Bisa dipercaya lan duwe struktur sing sederhana, ukuran poros sing paling cilik sing kalebu jinis sambungan umum ing mesin kebetulan cilik saiki.
Pelanggan kudu nyediakake ukuran poros mesin elektromotif (d1 L1) lan poros mesin decerating (d2 L2) kaya sing ditampilake ing gambar, lan liyane yen pelanggan ora nyedhiyakake, kita bakal ngasilake miturut ukuran ing tabel.

waé: L ing tabel ukuran poros paling cilik. Yen ndawakake L1, total dawa L bakal ditambahake. D1, d2 ukuran paling gedhe sing bisa ditindakake.

pilih tabel spesifikasi lan ukuran kopling cairan tipe YOXm

Barang no. D L(min) d1(max) L1 d2(max) L2 M(拆卸螺孔) M
YOXm-190 235 180 30 60 25 60 16 MT4
YOXm-200 240 180 30 60 30 70 16 MT4
YOXm-220 260 200 36 70 35 70 16 MT5
YOXm-250 300 210 36 70 40 80 16 MT6
YOXm-280 328 240 40 80 45 100 20 MT7
YOXm-320 380 276 48 110 50 110 30 × 1.5 MT7
YOXm-340 392 282 48 110 42 110 30 × 1.5 MT8
YOXm-360 422 287 55 110 55 110 30 × 1.5 MT8
YOXm-400 465 352 60 140 60 130 36 × 2 MT10
YOXm-420 480 345 65 140 60 140 36 × 2 MT10
YOXm-450 522 384 75 140 70 140 42 × 2 MT10
YOXm-500 572 426 80 170 90 170 42 × 2 MT11
YOXm-560 642 487 100 210 100 175 42 × 2 MT11
YOXm-600 695 540 100 210 100 180 48 × 2 MT12
YOXm-650 755 522 130 210 120 210 48 × 2 MT12
YOXm-710 815 580 130 210 130 210 48 × 2 MT12
YOXm-750 850 603 140 250 140 250 56 × 2 MT12
YOXm-1000 1130 735 150 250 150 250 56 × 2
b6
2

YOXf minangka jinis sing nyambung ing loro-lorone, ukuran poros luwih dawa. Nanging nduweni struktur sing sederhana lan luwih gampang lan trep kanggo ndandani lan ngowahi (ora prelu mindhah mesin elektromotif lan mesin decelerating nanging mung tiang elastis lan sambung spiral sing bisa mbongkar mesin kebetulan).
Mesin sambung poros elastis sing relevan, ukuran nyambung lan ukuran njaba umume padha karo jinis YOXe.

pilih tabel spesifikasi lan ukuran kopling cairan YOXe YOXf

Barang no. D L (min) d1 (maks) L1 (maks) d2 (maks) L2 (maks) 联轴器规格
Le Lf
YOXf-250 300 210 210 35 80 35 80 TL4 HL2
YOXf-280 328 230 230 35 80 35 80 TL4 HL2
YOXf-320 380 300 280 48 110 48 110 TL6 HL3
YOXf-360 422 350 300 55 110 48 110 TL6 HL3
YOXf-400 465 390 350 60 140 60 140 TL7 HL4
YOXf-450 522 415 390 75 140 65 140 TL8 HL5
YOXf-500 572 450 410 85 170 85 170 TL9 HL6
YOXf-560 642 525 440 90 170 85 170 TL10 HL6
YOXf-600 695 550 470 100 170 110 210 TL10 HL7
YOXf-650 745 600 440 110 210 110 210 TL11 HL7
YOXf-710 815 600 560 120 210 125 210 TL11 HL8
YOXf-750 850 650 580 140 250 140 250 TL12 HL9
YOXf-800 908 700 580 150 250 160 300 TL12 HL10
YOXf-1000 1130 750 750 180 300 180 300 TL13 HL11

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest