0 Item

Mesin Topeng Pasuryan

Baris produksi topeng / Mesin produksi topeng
baris mesin topeng

Masker Wajah Masker Bedah Medis

Pambuka

Mesin pembuat topeng rai bedah iki minangka peralatan otomatis sing digunakake kanggo produk topeng rai sing bisa digunakake, cocog kanggo bahan kain sing ora ditenun, karbon aktif lan bahan filter saka lapisan 1 ~ 5.

Mesin iki lini produksi topeng pesawat kanthi otomatis, Kalebu transportasi bahan otomatis, transportasi otomatis, jembatan irung, lempitan las topeng ultrasonik, pemotongan cetakan fusi ultrasonik, transportasi shunt, nglereni kawat kuping lan las.

Keterangan

model EPMM01
SIZE 6500mm (L) ☓3500mm (W) ☓1900mm (H)
bobot <2000Kg , Bantalan Lemah <500Kg / m2
Power Daya regane 9KW
Wektu taktik 60Pcs / mnt
Persen pass 99% (Ora ngemot bahan mlebu lan kesalahan operasi)

fitur

  • Kontrol PLC, Servo, Otomatis.
  • Deteksi fotoelektrik, aja nganti nyuda sampah material.
  • Pilihan model sing beda kanggo bocah lan wong diwasa.

Spesifikasi Mesin Semiautomatik Topeng KN95 / N95

Operasi Sederhana, Tingkat Gagal Kurang, Efisiensi Produksi Enhanced

Lini produksi lengkap KN95 N95

Peralatan Slicer (gambar bagean)

Slicer-Equipment-part-drawing

Peralatan Kabel Telinga Ultrasonik (bagean darwing)

Ultrasonik-Ear-Wire-Equipment-part-darwing

Mesin Pendahuluan

Iki minangka peralatan produksi semi-otomatis kanggo produksi topeng KN95 / N95. Kombinasi peralatan pengiris 1 pcs, 4 pcs pemotong kawat ultrasonik semi-otomatis lan peralatan las lan peralatan las las topeng ultrasonik 4 pcs. Kanggo ngrampungake produksi kabeh proses produk.

Topeng kN95 / N95 sing diprodhuksi dening peralatan kasebut nggawe bentuk telung dimensi sing cocog kanggo rai, ilmu desain, cocog kanggo macem-macem bentuk cangkeme, nganggo nyaman, panggunaan desain multiliter filter inlet khusus. Efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95%. Topeng bisa diproduksi sesuai karo standar CN, EU lan AS.

Masa Depan Produksi

  1. Stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan sithik, penampilan sing apik tanpa karat.
  2. Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur.
  3. Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.
  4. Produksi terintegrasi, kontrol kacepetan servo canggih. Proses cetakan las siji-wektu.
  5. Kapasitas produksi saben dina KN95 / N95 saka siji mesin topeng luwih saka 45,000 PCS (20H).
  6. Peralatan bisa dirancang kanthi macem-macem bentuk, bisa didesain khusus.

Parameter tombol

Keterangan EPKN95M01
Ukuran Peralatan 6500 (L) * 2200 (W) * 1900mm (H)
Cahya Bobot <2000kg, Kapasitas bantalan lemah <500kg / sqm
Konsumsi Daya 14KW
meksa Air 0.5-0.7Mpa, 300L / Min
Aplikasi Lingkungan Suhu 10-35C, Asor 35-75%, ora ana gas korosif sing bisa dibakar lan bahan liyane sing luwih saka 100,000 kelas.
kapasitas 80Pcs / min (Tenaga kerja trampil) (Maksimal 100Pcs / mnt)
Pakaryan Operasi 8-9 wong
Cara Control PLC + Servo Drive + Drive Pneumatik
Platform Kontrol Tutul Layar LCD + Tombol Ngalih
Melu ing Setengah Simetri + -2mm
Rating Gagal
delivery Wektu 15days
Produksi Pass Persen 99% (ora kalebu operasi mlebu bahan sing ora apik)

Gabungan Piranti

Komponen penting kanggo peralatan topeng

QTY.(SET)

Cathetan

Lapisan perawatan banyu, nyemprotake kain, lapisan penyerapan banyu, tablet bentuk ujung irung

7

Poros tiup + kopling. (5 set)

Peralatan pengiris KN95 / N95

1

2 set kontrol motor servo

KN95 / N95 peralatan nglereni kawat ultrasonik semi-otomatis lan peralatan las

4-6

1 set drive motor servo, 1 set drive motor sing diatur kanthi cepet

Peralatan lipatan las ujung topeng ultrasonik KN95 / N95

4-6

 

Syarat lan Spesifikasi Bahan Topeng KN95 / N95

item

Jembar (mm)

Diameter njaba koil (mm)

Cartridge diameteripun ing (mm)

Bobot (Kg)

Cathetan

Kain sing ora dirajut (lapisan njero)

175-185

φ600

φ76.2

Maks. 20kg

lapisan 1

Kain sing ora dirajut (lapisan njaba)

175-185

φ600

φ76.2

Maks. 20kg

lapisan 1

Lapisan filter tengah

175-185

φ600

φ76.2

Maks. 20kg

1 -3 lapisan

Tablet irung mbentuk irung

3-5

φ450

Φ20

Maks. 30kg

1 muter 

Masker kuping kuping

5-8

-

φ15

Maks. 10kg

6 muter 

Tips Keamanan Operasi Peralatan

  • Syarat keamanan peralatan.
    • Desain peralatan sesuai karo prinsip mesin-manungsa, operasi sing gampang, safety, lan duwe desain linuwih tetep.
    • Piranti kasebut kudu duwe langkah-langkah keamanan komprehensif, utamane ing peralatan kanggo muter bagean, bagean sing mbebayani lan kabeh wilayah sing mbebayani dilengkapi langkah-langkah proteksi, piranti lan tandha-tandha keamanan. Keamanan peralatan, syarat perlindungan lingkungan kanggo memenuhi standar nasional China.
  • Syarat kanggo keamanan listrik
    • Mesin kabeh kudu duwe saklar listrik, sumber gas katup tutup, kanggo mesthekake yen sajrone pangopènan, kudu nutup kabeh saklar, supaya ora ana kacilakan sing mbebayani.
    • Platform sistem kontrol kudu dilebokake ing posisi sing operator bisa ngamati lan makarya.
    • Sistem listrik peralatan kasebut kudu duwe perlindungan kebocoran, proteksi overload lan proteksi sirkuit cendhak.
    • Tanda-tanda keamanan kudu dipasang yen peralatan lan peralatan listrik mbebayani. Aja kacilakan nalika operasi safety lan peralatan personil mbebayani. Ngilangi kedadeyan kacilakan keamanan.

Spesifikasi teknis mesin topeng seret loro pesawat

Mesin topeng siji-seret-rong pesawat

Pambuka

Ringkesan peralatan:
Mesin iki umume digunakake kanggo nggawe topeng bocah-bocah kanthi otomatis: sawise nyopot kabeh gulungan kain, dipimpin nganggo roller, lan kain kanthi otomatis dilipat lan dibungkus; balok irung ditarik kabeh digulung, dibukak, banjur dipotong dawa lan banjur diimpor menyang kain sing dibungkus. Loro-lorone dipasang kanthi ultrasonik menyang segel, banjur segel sisi ultrasonik dipotong lan digawe dening pemotong; topeng dikirim menyang loro stasiun las talinga topeng liwat garis perakitan, lan topeng pungkasan dibentuk nganggo las ultrasonik; nalika topeng digawe, Diangkut menyang garis sabuk rata liwat garis perakitan kanggo diklumpukake.

Model piranti: JD-1490

Persyaratan instalasi lan konfigurasi peralatan

  1. Ukuran peralatan: 6670mm (L) × 3510mm (W) × 1800mm (H);
  2. Werna tampilan: 1C abu-abu anget standar internasional (warna standar), miturut standar iki yen ora ana instruksi khusus;
  3. Bobot peralatan: ≤2000kg, bantalan lemah ≤500KG / m2;
  4. Pasokan listrik sing digunakake: daya peringkat udakara 15KW;
  5. Udhara sing dikompres: 0.5 ~ 0.7 MPa, tingkat aliran udakara 300L / menit;
  6. Lingkungan operasi: suhu 10 ~ 35 ℃, asor 5-35% HR, ora gampang kobong, gas korosif, ora ana bledug (resik ora kurang saka 100,000).
  7. Operator: 1-3 wong

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest