0 Item

Listrik Motor

Motor listrik minangka mesin listrik sing ngowahi energi listrik dadi energi mekanik. Umume motor listrik ngoperasikake interaksi ing antarane medan magnet motor lan arus listrik ing gulungan kawat kanggo ngasilake kekuwatan kanthi bentuk poros. Motor listrik bisa didukung nganggo sumber arus langsung (DC), kayata saka batere, kendaraan bermotor utawa penyearah, utawa kanthi sumber arus (AC) gantian, kayata jaringan listrik, inverter utawa generator listrik. Generator listrik identik kanthi mekanik karo motor listrik, nanging bisa digunakake ing arah mbalikke, ngonversi energi mekanik dadi energi listrik.

Motor listrik bisa diklasifikasikake kanthi pertimbangan kayata jinis sumber listrik, konstruksi internal, aplikasi lan jinis output gerakan. Saliyane jinis AC lawan DC, motor bisa uga disikat utawa ora nganggo sikat, bisa uga ana fase (deleng fase siji, rong fase, utawa telung fase), lan bisa uga adhem utawa adhem-adhem. Motor tujuan umum kanthi dimensi lan karakteristik standar nyedhiyakake tenaga mekanik sing cocog kanggo panggunaan industri. Motor listrik paling gedhe digunakake kanggo propulsi kapal, kompresi pipa lan aplikasi panyimpenan pompa kanthi rating sing tekan 100 megawatt. Motor listrik ditemokake ing penggemar industri, blower lan pompa, alat mesin, peralatan rumah tangga, alat listrik lan disk drive. Motor cilik bisa ditemokake ing jam tangan listrik.

Motor listrik sing paling apik?
Motor BLDC duwe ciri traksi kaya torsi wiwitan sing dhuwur, efisiensi dhuwur udakara 95-98%, lsp. Motor BLDC cocog kanggo pendekatan desain kapadhetan daya dhuwur. Motor BLDC minangka motor sing paling disenengi kanggo aplikasi kendaraan listrik amarga karakteristik traksi.

Nyuwun penawaran gratis 

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest