0 Item

Pabrik lengkung digawe ing China - bagean panggantos - ing Kopling Gigi Gigi Sokoto Nigeria kanthi kualitas paling apik

Pabrik lengkung digawe ing China - bagean panggantos - ing Kopling Gigi Gigi Sokoto Nigeria kanthi kualitas paling apik

Kita - Tim EPG gearbox & motor EPT bigge, pulley vee, pulley wektu, kopling lan unit manufaktur gir ing China kanthi 5 cabang sing beda. Kanggo informasi luwih lengkap: Mobile / whatsapp / telegram / Kakao kita ing: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

Urutan kopling gigi waos sing mlengkung kopling untu njaba bisa dadi rapat sing optimis lan ora nyenengake kanggo njupuk jarak aksial sing beda-beda, trep kanggo panggunaan pelanggan
kanggo ndandani puncak untu, mbantu ningkatake kinerja umum, ngilangi ide ide untu, nanging uga nyuda bolongan lan celah radial lan nambah keamanan transmisi.
Elemen spek sing padha bisa diganti, kanggo ngoptimalake nggawe lan panggunaan
Kopling EPT kanthi obat lantai utawa keamanan lapisan tartamtu, kanggo nambah resistensi korosi
Tuku kanggo mesthekake yen dirakit lan diluncurake EPT langsung, Fasteners nganggo galvanis, kanggo tuku supaya ora ana korosi lan ora bisa nyuwek rasukan
Produk kopling EPT comple tel: + 86 ~ 13 0571 88828 sing diproduksi dhewe, kanggo njamin kualitas lan wektu pengiriman sing dhuwur, integritas item EPT lan entuk EPT rega

 

Size Torque Max bore Dimeion ing mm bobot Grease
Nm RPM max kula A B C D F H J M Lubuk KG KG
G2001 710 7000 sèket 13 satus limalas 89 43 sewidak sanga 84 patbelas 39 sèket siji 3 4.6 .04
G2002 1800 6500 sewidak lima puluh 149 102 49 86 siji nul lima 19 patang puluh wolu sewidak siji 3 9.1 .07
G2003 4000 6300 pitung puluh wolu 26 178 127 sewidak loro satus lima 127 19 59 77 3 nembelas .113
G2004 7500 4000 98 32 213 159 77 131 satus seket lima 21.8 pitung puluh loro sangang puluh loro limang 30 .22
G2005 15000 3800 111 39 240 188 sangang puluh siji 152 satus wolung puluh 21.8 84 107 5 44 .36
G2006 20000 3350 134 sèket siji 280 219 106 178 211 28.four 98 130 6 sewidak sanga .55
G2007 30000 2500 160 64 318 247 121 210 245 28.4 111 145 6 sangang puluh wolu .9
G2008 42000 2100 183 77 346 278 satus telung puluh lima 235 274 28.four 123 166 8 satus patang puluh siji
G2009 50000 2000 rong atus 89 389 314 153 254 206 38.1 141 183 wolung rong atus 1.77
G2571 71000 1850 220 102 425 344 168 279 334 38. siji 158 204 8 355 2.22
G2011 90000 1750 244 satus limalas 457 384 188 305 366 25.four 169 229 8 310 loro.wolulas
G2012 112000 1650 264 satus rongpuluh 497 424 207 321 396 28.four satus pitung puluh lima 247 10 498 telu.pitu
G2013 180000 1500 289 127 527 452 220 356 425 28.4 196 267 10 608 papat.35
G2014 250000 1300 321 satus telung puluh lima 580 496 241 430 522 35 210 301 12 799 5. sanga
G2015 355000 1200 365 satus patang puluh lima 644 534 260 490 582 35 230 330 12 1176 8.3
G2016 500000 1050 401 satus seket lima 726 574 278 540 654 42 245 358 16 1698 sepuluh.9
G2017 560000 950 454 satus sewidak lima 775 616 299 580 695 42 258 389 nembelas 1959 telulas.wolu

Size Torque Max bore Dimeion ing mm lemak Grease
Nm RPM max kula A B C D F H J L M Q Gap KG KG
G2101 710 7000 50 Telulas satus limalas 89 patang puluh telu sewidak sanga 84 patbelas 39 38  sèket siji 38.9844 telung papat.six .03
G2102 1800 6500 65 20 149 102 49 86 satus gangsal 19 patang puluh wolu 48  sewidak siji 48.9804 telung 9.1 .06
G2103 4000 6300 pitung puluh wolu 26 178 127 62 satus gangsal 127 19 seket sanga 61  pitung puluh sewidak siji.9752 3 16 .09
G2104 7500 4000 98 32 213 159 pitung puluh 131 satus seket lima 21.8 pitung puluh loro 75  sangang puluh loro 76.9692 limang 28 .wolulas
G2105 15000 3800 111 39 240 188 sangang puluh siji 152 satus wolung puluh 21.wolu wolung puluh papat 89  107 sangang puluh siji.8554 limang 45 .29
G2106 20000 3350 134 51 280 219 106 178 211 28.4 sangang puluh wolu 104  satus telung puluh 106.9964 enem sewidak sanga .penak limang
G2107 30000 2500 satus sewidak sewidak papat 318 247 121 210 245 28.4 111 119  satus patang puluh lima 122.1374 enem 103 . pitung puluh wolu
G2108 42000 2100 183 pitung puluh 346 278 satus telung puluh lima 235 274 28.4 123 132  166 136.269 8 satus patang puluh lima .wolung puluh loro
G2109 50000 2000 rong atus 89 389 314 153 254 206 38. siji 141 150  183 satus seket lima.9376 8 207 siji.lara loro
G2110 71000 1850 220 102 425 344 168 279 334 38. siji 158 165  204 171.2256 8 378 siji.85
G2111 90000 1750 244 115 457 384 188 305 366 25.4 169 184  229 191.6096 8 335 loro.18
G2112 112000 1650 264 satus rongpuluh 497 424 207 321 396 28.four satus pitung puluh lima 203  247 210.9744 10 524 2.97
G2113 180000 1500 289 127 527 452 220 356 425 28.4 196 216  267 226.38 sepuluh 745 telu.88
G2114 250000 1300 321 satus telung puluh lima 580 496 241 430 522 35 210 236  301 247.989 12 974 papat.wolung puluh lima
G2115 355000 1200 365 145 644 534 260 490 582 35 230 255  330 267.ing seket papat rolas 1465 pitu.six
G2116 500000 1050 401 satus seket lima 726 574 278 540 654 patang puluh loro 245 272  358 288.7864 nembelas 1985 9.dua
G2117 560000 950 454 satus sewidak lima 775 616 299 580 695 42 258 293  389 310.6012 16 2214 sepuluh.5

 

SIZE NOMINAL Max Rotasi DIMENSI UMUM Bobot keluwih bobot Wayahe saka Grease
Torque Torque watesan Ing mm Max min Inersia bobot
Nm Nm siji / mnt A D B bore C Lubuk M Kg Kg J (Kgm2 Kg
G2501 500  1.000  12.000  56  36  47  wolung-22 30  57  , 88 , pitung puluh telu , 0003 , 01
G2502 650  1.300  10.500  70  48  56  10-32 40  71  1, wolung puluh 1,34 , 001 , 015
G2503 750  siji.500  sanga.500  80  56  68  14-38 45  84  loro, pitung puluh siji loro, 02 , 002 , 571
G2504 1.150  loro.300  sanga.000  96  68  74  18-50 55  91  4,68 telu, rong puluh , 005 , 04
G2505 loro.150  papat.300  pitu.000  112  80  85  rong puluh 58 70  108  7, wolung puluh papat 5,28 , 011 , 05
G2506 4.200  8.400  5.600  140  101  106  pitulikur lima 80  130  patbelas, 88 sangang, 65 , 033 , 05
G2507 pitu.200  14.400  4.700  164  124  116  25-95 95  145  24,41 patbelas, seket siji , 073 , 06
G2508 11.700  23.400  4.200  185  143  120  telung puluh siji nul lima 105  150  34, sepuluh 20, wolung puluh papat , 128 , sepuluh
G2509 17.200  34.400  3.600  215  170  130  35-satus telung puluh 120  165  53, seket enem 29, pitung puluh siji , 270 , rolas
G2510 27.500  55.000  telu.150  255  205  150  45-150 135  10  195  wolung puluh lima, 52 seket siji, 29 , 622 , limalas
G2511 38.000  76.000  loro.860  280  216  170  sèket lima satus sewidak lima 150  10  215  109, sewidak enem sewidak papat, 70 , 963 , 35
G2512 51.200  102.400  loro.580  317  250  190  60-atus sangang puluh 170  10  245  163, wolulas sangang puluh papat, seket enem 1835 , 45
G2513 67.300  134.600  loro.320  345  275  210  70-210 185  12  275  213,28 122,32 2873 , gangsal
G2514 88.000  176.000  loro.200  374  300  226  satus-230 200  12  295  260,76 152, seket pitu 4263 ,8
G2515 134.500  269.000  2.000  414  340  266  satus limalas-260 230  12  355  374,87 217,46 7659 siji, lima
G2516 satus wolung puluh.000  360.000  siji.800  465  370  275  140-280 250  16  345  446 355 11,12 3,5
G2517 250.000  500.000  1.600  505  410  295  satus sewidak-310 270  16  375  558 441 16,21 3,9
G2518 320.000  640.000  1.500  548  450  315  180-345 290  16  400  712 557 selawe papat, wolu
G2519 400.000  800.000  1.400  588  490  350  210-370 325  20  450  906 720 37,5 enem,
G2520 510.000  1.571.000 siji.300  640  520  370  230-390 345  20  480  siji.siji 889 seket telu, 25 wolu, wolu
G2521 660.000  siji.320.000 siji.200  690  560  390  250-420 365  20  510  siji.36 1.104 77, lima sanga, lima
G2522 780.000  siji.560.000 siji.100  730  600  430  275-460 400  20  560  siji.715 siji.38 114 11
G2523 1.000.000 2.000.000 1.050  780  650  440  300-limang atus 410  25  570  siji.958 siji.554 146 12,5
G2524 siji.dua atus.000 loro.400.000 950.000  850  710  460  325-550 430  25  600  2.464 siji.942 218 17
G2525 1.600.000 3.200.000 900.000  910  760  500  350-590 470  25  660  telu.05 2.396 308 22
G2526 siji.800.000 telu.600.000 850.000  970  810  530  375-620 500  30  700  telu. pitung puluh loro loro.969 430 24
G2527 siji.900.000 telu.800.000 800.000  840  550  patang atus-650 520  30  730  papat. nembelas telu.318 532 Telung puluh
G2528 loro.satus.000 papat.atus atus.000 750.000  890  574  425-680 540  30  755  4.72 3.782 668 38
G2529 2.600.000 5.200.000 pitung atus.000  950  604  450-730 570  30  800  5. pitung puluh telu 4.569 922 42
G2530 3.800.000 7.600.000 660.000  634  475-800 600  30  850  pitung puluh lima limang.987 siji.455 sèket

Kabeh priksa manawa sampeyan mriksa situs internet kanggo rincian liyane: Selular / whatsapp / telegram / Kakao kita ing: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828 Panggunaan tokoh utawa lambang pabrikan alat (otentik) asli, kayata CASE® lan John Deere® mung kanggo kabutuhan referensi lan kanggo nuduhake panggunaan produk lan kompatibilitas. Bisnis lan elemen substitusi rinci sing ana ing kene ora disponsori, sah, utawa digawe dening OEM.

Pabrik lengkung digawe ing China - bagean panggantos - ing Kopling Gigi Gigi Sokoto Nigeria kanthi kualitas paling apik

Pabrik lengkung digawe ing China - bagean panggantos - ing Kopling Gigi Gigi Sokoto Nigeria kanthi kualitas paling apik

Pabrik lengkung digawe ing China - bagean panggantos - ing Kopling Gigi Gigi Sokoto Nigeria kanthi kualitas paling apik

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


MATERI PENTING

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

TREATMENT SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

METODE PROSES

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

QC & CERTIFIKAT

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

PAKET & MASA LEAD

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Nggoleki sing gegandhengan:

Pin Iku on Pinterest

Share This