0 Item

Coupling

Pabrikan Kopling, Kopling Cairan, Kopling JAW, bisa silih ganti lan ngganti kopel lovejoy lan liya-liyane.

Kopling bisa ijolan lan ngganti kopel lovejoy minangka piranti sing digunakake kanggo nyambungake rong batang ing ujung kanggo nggayuh tenaga. Tujuan utama kopling yaiku nggabungake rong peralatan puteran nalika ngidini sawetara gerakan salah utawa gerakan pungkasan utawa kalorone. Ing konteks sing luwih umum, kopling uga bisa dadi piranti mekanik sing bisa nyambung ujung bagean utawa obyek sing jejer. Kopling biasane ora ngidini sambungan poros sajrone operasi, nanging ana kopling sing matesi torsi sing bisa minger utawa medhot nalika sawetara watesan torsi wis ngluwihi. Pilihan, instalasi lan pangopènan kopling bisa nyuda wektu pangopènan lan biaya pangopènan.

Apa gandhengane Lovejoy?

Kopling Lovejoy minangka kopling jinis rahang sing bisa digunakake kanggo macem-macem tugas ringan nganti motor tugas abot sing digunakake ing transmisi daya listrik.

Iki minangka salah sawijining jinis produk sing paling aman. Alasané kopling iki bisa digunakake sanajan elastomer gagal lan ora ana kontak logam karo logam.

Dheweke tampil nganggo minyak, pelumas, kelembapan, pasir, lan kotoran sing mantep lan meh 850,000 kombinasi bolongan sing bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan.

Iki digunakake ing motor listrik ringan, medium, utawa abot kanggo transmisi daya liwat pembakaran internal.

Kanggo ngerti luwih lengkap babagan apa sing diarani a Lovejoy kopling mriksa kene.

Nyuwun penawaran gratis 

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest