0 Item

kontak

Hubungi utawa njaluk penawaran gratis

E-mail:

Tel & Fax:

Tel: + 86-571-88220653
Fax: + 86-571-88220651

Alamat:

No.789 Shenhua Road,
Hangzhou, Zhejiang, China.
PC 310013

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.

Singapura (Kantor Pusat) Singapura

Produsen China sing kuwat banget

Perusahaan Transmisi sing daya terus-terusan
Kirim: [email protected]
Tel: 0086-571-88220973
Fax: 0086-571-88220651

Ever-Power Italia (SSJ Srl)

Penjualan Italia sing Kekuwatan

Kirim: [email protected]
Addr: Liwat Pasteur 16 \ 7 42100 Reggio Emilia Italia.
Tel: 0039-320-4613924

USA (Kantor AgKNX)

44th Ave, Ste B, Golden, Colorado 80403
Kirim: [email protected]
Tel: 303-278-0664

Pin Iku on Pinterest