0 Item

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

corrosion- and wear-resistant coiled tubing injector roller chain assIn our revenue plan we offer you normal and wide-angle PTO drive shafts. Regarding the customers’ demands there are different sizes, lengths and security components (clutches) accessible.emblies for the oil and gasoline industries. Offered in solitary and double pitch drive chain sorts with different dimensions and energy rating. Functions consist of zinc-nickel and non-hexavalent chromate protective exterior coating, electrochemically bonded, and interference fit include plates.The large precise CNC equipment, such as Gradual-feeding wire-minimize machine, jig grinding device and electric discharge machine, makes certain the best quality precision of mould processing, with the higher effective and environmental safety acid rolling line becoming the greatest raw content converting tools in the discipline in china The wildly use of automated milling equipment, high-pace computerized feeding punch, higher pace automatic rolling and assembling device ensures the substantial quality and effectiveness of components and chain generating.

Ringkesan

Informasi Cepet

Warranty:

1 Year

Industri sing ditrapake:

Farms

Sawise Panyedhiya Warranty:

Ing pitulung internet

Lokasi Layanan Lokal:

Canada, United States, Germany

Papan Pamer:

Canada, United States, Germany

Pemriksaan video:

kasedhiya

Equipment Check Report:

kasedhiya

Macem-macem Marketing lan pariwara:

Scorching Product 2019

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Nyedhiyakake Kapasitas

Kapabilitas Pasokan:
ten thousand Piece/Parts for each Week

Packaging & Delivery

Details Packaging
Paket netral
Port
Chinaport
Wektu Langsung
:
EPG develops and generates mechanical and mechatronic servo push programs for sectors that require optimum precision. Our merchandise consistently increase the bar about the planet.

Adhering to “Survival by Good quality, Advancement by Technological innovation & Credit”, The business will constantly enhance solution performance to satisfy the rising consumer specifications in the demanding style of work.

Jumlah (Barang) 1 - 100 101 - sewu 1001 - sepuluh ewu > 10000
Est. Wektu (dina) 15 Telung puluh 45 Rundingan

Kustomisasi Online

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


MATERI PENTING

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

TREATMENT SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

METODE PROSES

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

QC & CERTIFIKAT

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

PAKET & MASA LEAD

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Nggoleki sing gegandhengan:

Pin Iku on Pinterest

Share This