0 Item

Produsen & pemasok pabrik Cina kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagean PTO link kopling Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Rantai rol injeksi tabung injeksi koral lan nyandhang Ing rencana penghasilan, aku menehi poros drive PTO sing normal lan amba. Babagan panjaluk pelanggan ana macem-macem ukuran, dawa lan komponen keamanan (kopling) sing bisa diakses. Majelis kanggo industri minyak lan bensin. Ditampa kanthi macem-macem rantai drive pitch tunggal lan dimensi kanthi rating lan rating energi sing beda. Fungsi kalebu lapisan njaba protèktif kromat seng-nikel lan non-heksavalen, ikatan elektrokimia, lan pas gangguan kalebu piring. Peralatan CNC sing pas banget, kayata mesin nyilikake kawat-nyilikake kanthi bertahap, alat penggiling jig lan mesin pembuangan listrik presisi proses cetakan sing paling apik, kanthi garis gulung asam keamanan sing efektif lan lingkungan sing luwih dhuwur dadi alat konversi konten mentah paling gedhe ing disiplin ing China. piranti assembling njamin kualitas substansial lan efektifitas komponen lan ngasilake rantai.

Ringkesan

Informasi Cepet

Warranty:

1 Year

Industri sing ditrapake:

Farms

Sawise Panyedhiya Warranty:

Ing pitulung internet

Lokasi Layanan Lokal:

Kanada, Amerika Serikat, Jerman

Papan Pamer:

Kanada, Amerika Serikat, Jerman

Pemriksaan video:

kasedhiya

Laporan Priksa Peralatan:

kasedhiya

Macem-macem Marketing lan pariwara:

Produk Scorching 2019

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Nyedhiyakake Kapasitas

Kapabilitas Pasokan:
sepuluh ewu Piece / Bagéan kanggo Saben Minggu

Packaging & Delivery

Details Packaging
Paket netral
Port
Chinaport
Wektu Langsung
:
EPG nggawe lan ngasilake program push servo mekanik lan mekatronik kanggo sektor sing mbutuhake presisi sing optimal. Barang dagangan kita terus-terusan nambah bar babagan planet iki.

Nganti "Kaslametan kanthi Kualitas Apik, Kemajuan kanthi inovasi Teknologi & Kredit", Bisnis bakal terus ningkatake kinerja solusi kanggo memenuhi spesifikasi konsumen kanthi gaya kerja sing nuntut.

Jumlah (Barang) 1 - 100 101 - sewu 1001 - sepuluh ewu > 10000
Est. Wektu (dina) 15 Telung puluh 45 Rundingan

Kustomisasi Online

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Produsen & pemasok pabrik China kanggo PTO ing Bogra Bangladesh bagian kopling link PTO Bagian pertanian nyambungake karo rega & layanan paling apik kualitas tinggi

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


MATERI PENTING

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

TREATMENT SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

METODE PROSES

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

QC & CERTIFIKAT

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

PAKET & MASA LEAD

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Nggoleki sing gegandhengan:

Pin Iku on Pinterest

Share This