0 Item

Produsen & pemasok pabrik China kanggo F ing Lome Togo seri Gir gir heliks poros paralel Kanthi rega & layanan paling apik

Produsen & pemasok pabrik China kanggo F ing seri Lome Togo gir gir heliks Paralel Kanthi rega & layanan paling apik

Ora ana rantai liya sing bisa ngrebut EPG kanggo jajaran. Saliyane rantai roller khas kanggo kabeh jinis lan ukuran, rantai rol kanthi lampiran lan rantai roller dobel, uga nawakake rantai khusus kaya rantai genggeman, rantai akumulasi, rantai profil elastomer, rantai rantai, rantai conveyor semak, berongga rantai pin lan macem-macem jinis liyane. Rantai pangopènan rutin utawa rantai bukti karat bisa dipikolehi kanggo program tartamtu. Rantai oven pin lan rantai conveyor tabung ngidini pilihan jawaban kanggo nggawe efisien lan ngirim kaleng lan tabung. Temokake luwih akeh babagan produk Kangge, prodhuk kita tuku kanggo nemokake kothak piranti sing cocog kanggo piranti lunak saka segmen dhasar, sumber tata letak SIZING ASSISTANT online sing cocog: gumantung karo data aplikasi utawa motor sing digoleki, kothak gir sing cocog bisa dipilih saka portofolio lan penyesuaian geometri sing ditindakake sajrone sawetara detik. Sawise dikarepake, kita uga bisa ngirim panjaluk kuotasi kanthi langsung. Line diproduksi miturut spesifikasi kualitas apik sing luwih dhuwur, lan tundhuk karo kriteria reguler internasional sing canggih.

Ringkesan

Partikel Cepet

Industri sing ditrapake:

Ngasilake Pabrik, Eceran Ndandani Peralatan, Pabrik Panganan & Minuman, Pertanian

Area Asal: Zhejiang, China
Identifikasi Merek:

OEM

Pengaturan Gearing:

Helical

Output Torsi:

maks 18000Nm

Kecepatan Input:

1440 RPM

Laju Output:

limang ~ 382 rpm

Panggil Model:

FF

Listrik sing Ditulis:

.welas ~ 200 Kw

warna gir gir heliks Paralel:
dene jinis-jinis kuk kanggo sambungan poros PTO karo aplikasi pertanian ngemot kukitan garis sing padha sing wis kasebut sadurunge lan uga yoke kanthi tombol recessed lan / utawa kerah bola kanthi:

biru jambon putih

Kapasitas Sumber

Nyedhiyakake Potensi:
500000 Potongan / Bagéan saben Yr

Packaging & Shipping

Informasi Packaging
pengepakan ekspor biasa lan kemasan palet kayu
Port
Shanghai utawa Ningbo

Kustomisasi on-line

Katrangan Barang

UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7

UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7

HTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXazHTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXaz

HTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXazHTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXaz

H938619114c9340b5ad05ceb8678fe4a9YH938619114c9340b5ad05ceb8678fe4a9Y

Macem-macem Posisi F seri poros roda gigi helical poros

Uf518d1de3e594425ab24978d9ed1a726YUf518d1de3e594425ab24978d9ed1a726Y

Fitur Istimewa saka koleksi F Gearbox helical poros paralel

siji Kothak Helical Inline ditandai karo komposisi kompak, bobot entheng entheng, torsi gedhe banget lan kinerja umum sing apik.

2. Digawe saka kahanan kaku sing kuat ing tulang rusuk lan peralatan baja paduan premium sing dikencengi kanthi penetrasi karbon lan digiling kanthi tepat. Aman digunakake, nyuda swara, mbukak akeh, kurang saka asupan, sukses ing transmisi, nambah suhu, lan nambah ing gaya urip dhukungan.

telu Desain sing dipasang yaiku footing, flange, torsi arm lan liya-liyane. Mode output yaiku poros, poros berongga, disk alpine lan shrink bisa dipilih.

Pengepakan & Pengiriman lan pangiriman

Paket Gambar gearbox heliks poros seri F

Packing Batin: Kantong PP kanthi karton
Packing Outer: Skenario Kayu
Pangiriman: 14-20 kaping sawise entuk setoran.

HTB1292gaJjvK1RjSspiq6AEqXXaqHTB1292gaJjvK1RjSspiq6AEqXXaq

HTB1R6JRXsnrK1RjSspk761uvXXadHTB1R6JRXsnrK1RjSspk761uvXXad

HTB1PN7paU rK1Rjy0Fcq6zEvVXacHTB1PN7paU rK1Rjy0Fcq6zEvVXac

Produk sing gegandhengan

UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7

HTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXazHTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXaz

SEW Jenis Gearbox nganggo Motor

Kothak Gear Helical FR kanthi Motor

Kothak Worm Cacing Wesi

HTB1.WgaKpzqK1RjSZSgq6ApAVXaiHTB1.WgaKpzqK1RjSZSgq6ApAVXai

HTB1p5VbtStYBeNjSspaq6yOOFXaOHTB1p5VbtStYBeNjSspaq6yOOFXaO

Ua4a4d405d3574a2282447963b91018fdjUa4a4d405d3574a2282447963b91018fdj

Bonfiglio Sort Shaft Mounted Gearbox

GearR SMG Shaft dipasang

Gearbox Dodge TXT Macem-macem Geser

Babagan awake dhewe

Grup Ever_power minangka produsen gir cacing pertama lan paling gedhe ing Tiongkok, sing kabukten ing taun 1976, khusus kanggo produksi macem-macem peralatan transmisi. Kanthi luwih saka patang puluh taun pengalaman ing pasar, properti saiki duwe 117.2 yuta dolar, lan kita duwe 2 perusahaan tambahan, 8 perusahaan induk, lan 12 perusahaan inventaris gabungan.

Kita bisa ngasilake 400,000 model kothak gir cacing, 100,000 model peredhot peralatan, 50,000 model reduksi kecepatan liyane, 150,000 unit kopling serbaguna, lan satus, 000 unit peralatan reduksi kecepatan saben taun kalender.

70% barang kita wis diekspor menyang 40 lokasi internasional liyane, lan para pelanggan teka saka Italia, Jerman, Amerika Serikat, Kanada, Spanyol, Uk, India, Mexico, Brasil, Argentina, Turki, Singapura lan industri utama liyane lokasi internasional. telung puluh% kalebu OEM diproduksi kanggo pabrikan barang liyane.

U99c5c48a2e7e45768a107c72566972eeAU99c5c48a2e7e45768a107c72566972eeA

HTB1aWMXKpYqK1RjSZLeq6zXppXazHTB1aWMXKpYqK1RjSZLeq6zXppXaz

kontak

Grup Ever_power
Tackle: No.789-B8 Highway Highway, JoshuaHao, Enhiksi Ensiksi XiHu & Zona Pangembangan Teknologi HangZhou Town, ZJ, PR
Telp: 0086-571-88220971 / Mob: +86 13083988828
WhatsApp / Skype: +86 13083988828

Situs web: www.hzpt.com

Produsen & pemasok pabrik China kanggo F ing seri Lome Togo gir gir heliks Paralel Kanthi rega & layanan paling apik

Produsen & pemasok pabrik China kanggo F ing seri Lome Togo gir gir heliks Paralel Kanthi rega & layanan paling apik

Produsen & pemasok pabrik China kanggo F ing seri Lome Togo gir gir heliks Paralel Kanthi rega & layanan paling apik

Produsen & pemasok pabrik China kanggo F ing seri Lome Togo gir gir heliks Paralel Kanthi rega & layanan paling apik

Produsen & pemasok pabrik China kanggo F ing seri Lome Togo gir gir heliks Paralel Kanthi rega & layanan paling apik

Produsen & pemasok pabrik China kanggo F ing seri Lome Togo gir gir heliks Paralel Kanthi rega & layanan paling apik

Produsen & pemasok pabrik China kanggo F ing seri Lome Togo gir gir heliks Paralel Kanthi rega & layanan paling apik

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


MATERI PENTING

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

TREATMENT SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

METODE PROSES

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

QC & CERTIFIKAT

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

PAKET & MASA LEAD

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Pin Iku on Pinterest

Share This