0 Item

Rantai Drive

 Produk rantai digawe saka bahan kelas ndhuwur kanggo nyedhiyakake kekerasan sing luwih gedhe kanggo nolak korosi lan oksidasi nalika njaga kekuatan ing suhu dhuwur. Plat pusat sing padhet nyuda kegagalan amarga serbuk gergaji lan chip. Kita uga nawakake rantai ngisor rata sing tliti sing nyuda nyuda lan ngrusak amben rantai lan nyebar kanthi rata.

Rantai drive minangka elemen mesin sing ngirimake kekuwatan motor utawa sejenis liyane minangka ketegangan menyang mesin sing didorong liwat sprockets. Fitur kalebu: rasio pangurangan gedhe, fleksibilitas dhuwur ing jarak antar poros, loro-lorone bisa digunakake kanggo transmisi poros multi-sumbu, lsp.

Produsen Rantai Pertanian, Rantai Konveyor, Rantai Daun, Rantai Roda, Rantai Baja tahan karat, rantai industri, bisa silih ganti lan diganti nganggo rantai sing diganti maneh, rantai rol ganti, rantai tsubaki, rantai rol tsubaki, rantai morse, rantai ust,
rantai rexnord, rantai roller usa lan liya-liyane.

Nyuwun penawaran gratis 

Aplikasi Rantai Rantai

Rantai Pertanian

Rantai Konveyor

Rantai Daun

Rantai Roda

Rantai Khusus

Ranting baja tahan karat

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest