0 Item

Cantilever Kurung

Khusus nggawe krenjang cantilever

Bracket Layar Mesin Machines-kontrol Digital

Cantilever braket kanggo layar peralatan pamrosesan CNC

Komponen Cantilever kanggo layar peralatan mesin kontrol digital

Ever-power Intelligent Equipment (Ningbo) minangka pabrikan profesional kurungan cantilever lan kothak kontrol. Perusahaan kasebut dununge ing Yuyao, Ningbo, pusat Delta Sungai Yangtze. Linhang South Expressway duwe transportasi sing trep. Perusahaan kasebut jembaré luwih saka 7,000 meter persegi.
Perusahaan iki dilengkapi peralatan cetakan mati-casting paduan aluminium canggih, peralatan lengkap peralatan mesin mesin CNC, peralatan uji presisi tinggi, lan klompok personel teknis khusus kanggo desain, pangembangan lan produksi dhukungan kantil. Ana limang mesin mati casting kamar adhem wiwit 180 nganti 500 ton (siji saka 500 ton, telu Yizumi 300 ton, lan siji saka 180 ton); telung pusat mesin CNC, 30 mesin bubut CNC lan garis penyemprotan permukaan 3. Uga ana alat uji presisi tinggi kayata instrumen ukur telung koordinat lan alat ukur pneumatik.
Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 (versi 2018) saka Inger Certification Corporation.
Kita mesthi ngetrapake prinsip "kualitas dhisik, layanan dhisik", lan ngupayakake terus ningkatake kualitas supaya bisa nyedhiyakake produk lan layanan kelas kapisan kanggo para pelanggan. Pelanggan olèh teka ing perusahaan kanggo mriksa lan nuntun, lan ngrembug babagan bisnis. Kita ngarep-arep kerjasama tulus lan pangembangan umum karo kabeh kanca.

Kotak Kontrol DP-140

Kothak kontrol DP-140 digawe saka profil aluminium anodized kualitas tinggi lan bagean sudhut casting casting aluminium. Desain tampilan sing sederhana lan struktur sing stabil. Profil aluminium anodized ing lumahing luwih gampang kanggo ngilangke lan njaga kothak dadi padhang kaya sing anyar.

Kothak kontrol digunakake ing instalasi macem-macem antarmuka lan aksesoris mesin manungsa ing alat mesin CNC, jalur perakitan lan peralatan khusus. Bisa nyukupi kabeh sarat operasi praktis bebarengan karo sistem kantilever utawa dhukungan.

Ukuran kothak disesuaikan miturut kabutuhan pangguna.

DP 140 Kontrol
DP 140 Kothak Kontrol 1

Kinerja dhasar lan paramèter:

Ambane instalasi sing efektif:
DP-140: 140mm
Ukuran maksimum khusus:
Jembar panel ngarep <700mm, dhuwur panel ngarep <800mm
Tingkat perlindungan:
Lawang mburi: IP54; Panel sekrup bali: IP65
Material:
Profil lan gagang aluminium: paduan aluminium 6063
Bagian sudhut: Paduan aluminium mati-cor 102
Mbenakake gagang: PA66
warna:
Profil lan gagang aluminium: Aluminium anodized
Sisih sudhut: awu watu, padha karo RAL7012
Pintu mburi (panel mburi): piring aluminium 3mm
Lumahing disemprot, abu-abu perak
Ndandani Nangani: Grey Perak

Perakitan cantilever cahya 44-60 seri

Rangkaian majelis kantilever iki dicocogake karo tabung aluminium 44x60m kanggo nggantung utawa ndhukung kothak kontrol cahya. Lumahing pipa aluminium disemprotake karo plastik, lan komponen kasebut kabeh diprodhuksi kanthi casting pemutus paduan aluminium. Pipa aluminium tetep nganggo sambungan internal sekrup. Umume gampang, andal lan aman.

Cantilever krenjang 44x60 1
Konektor kothak 40 60 10 20

Konektor kothak

Barang: 40-60-10-20
Bobot: 0.9kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

Konektor kothak 90 derajat 44 60 31 20

Konektor kothak 90 derajat

Barang: 40-60-31-20
Bobot: 1.1kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

90 derajat sudhut 44 60 40

90 derajat sudhut

Barang: 40-60-40
Bobot: 1.06kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast

Kursi paling dhuwur 44 60 31 50

Kursi ndhuwur

Barang: 44-60-31-50
Bobot: 1.13kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
Bisa muter 0-320 derajat kanthi horisontal, bisa matesi posisi

Tembok horisontal 44 60 31 60

Tembok horisontal

Barang: 44-60-31-60
Bobot: 1.36kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
Bisa muter 0-320 derajat kanthi horisontal, bisa matesi posisi

Sambungan tengah 44 60 31 32

Sambungan tengah

Barang: 44-60-31-32
Bobot: 1.52kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

Tembok vertikal 44 60 10 60

Tembok vertikal

Barang: 44-60-10-60
bobot: 1.17kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

Dhasar 44 60 70

Base

Barang: 44-60-70
bobot: 0.5kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast

Dasar sing bisa diputar 44 60 10 50

Dhasar sing bisa diputer

Barang: 44-60-10-50
Bobot: 0.94kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
Bisa muter 0-320 derajat kanthi horisontal

Puter 90 derajat 44 60 32 10

Puter 90 derajat

Barang: 44-60-32-10
Bobot: 1.32kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

Dhasar kothak sing bisa diputar 44 60 20 80

Dhasar kothak sing bisa diputar

Barang: 44-60-20-80
Bobot: 0.95kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast

Konektor bevel 15 derajat 44 60 90

Konektor bevel 15 derajat

Barang: 44-60-90
bobot: 0.35kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast

Nyuwun penawaran gratis 

55-75 seri majelis kantil medium

Rangkaian majelis kantilever ukuran medium iki dicocogake karo tabung aluminium 55x75m kanggo nundha utawa ndhukung kothak kontrol kanthi ewonan. Lumahing pipa aluminium disemprotake karo plastik, lan kabeh komponen diprodhuksi kanthi casting pemutus paduan aluminium. Kanthi jaminan kekuatan lan struktur sing cukup, gaya penampilan sing unik luwih ditekanake.

Krenjang Cantilever
Konektor kothak 55 75 10 20

Konektor kothak

Barang: 55-75-10-20
Bobot: 1.8kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

Konektor kothak 90 derajat 55 75 31 20

Konektor kothak 90 derajat

Barang: 55-75-31-20
Bobot: 2.6kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

90 derajat sudhut 55 75 40

90 derajat sudhut

Barang: 55-75-40
Bobot: 1.3kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast

Kursi paling dhuwur 55 75 31 50

Kursi ndhuwur

Barang: 55-75-31-50
Bobot: 1.13kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
Bisa muter 0-320 derajat kanthi horisontal, bisa matesi posisi

Tembok horisontal 55 75 31 60

Tembok horisontal

Barang: 55-75-31-60
Bobot: 3.3kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
Bisa muter 0-320 derajat kanthi horisontal, bisa matesi posisi

Sambungan tengah 55 75 31 32

Sambungan tengah

Barang: 55-75-31-32
Bobot: 3.4kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

Tembok vertikal 55 75 10 60

Tembok vertikal

Barang: 55-75-10-60
bobot: 2.6kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

Dhasar 55 75 70

Base

Barang: 55-75-70
bobot: 0.83kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast

Dasar sing bisa diputar 55 75 10 50

Dhasar sing bisa diputer

Barang: 55-75-10-50
Bobot: 2.0kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
Bisa muter 0-320 derajat kanthi horisontal

Puter 90 derajat 55 75 32 10

Puter 90 derajat

Barang: 55-75-32-10
Bobot: 2.7kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast
0-320 derajat bisa diputer kanthi horisontal

Dhasar kothak sing bisa diputar 55 75 20 80

Dhasar kothak sing bisa diputar

Barang: 55-75-20-80
Bobot: 1.9kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast

Konektor bevel 15 derajat 55 75 90

Konektor bevel 15 derajat

Barang: 55-75-90
bobot: 0.45kg
Bahan: Paduan aluminium die-cast

Skenario aplikasi praktis

Kurung Cantilever kanggo Sistem Nglereni Laser
Aplikasi krenjang Cantilever 4
Aplikasi krenjang Cantilever 2
Aplikasi krenjang Cantilever 5
Aplikasi krenjang Cantilever 3
Aplikasi krenjang Cantilever 6

Pelanggan Kita

pelanggan baracket kantil 1
pelanggan baracket kantil 2
pelanggan baracket kantil 3
pelanggan baracket kantil 4

Panjaluk Quotation

[email dilindhungi]  [email dilindhungi]

Kirimake informasi produk sing disenengi menyang email ing ndhuwur, kita bakal wangsulan sanalika bisa.

Pin Iku on Pinterest