0 Item

Gear Bevel

Gir bevel yaiku gir sing poros loro poros kasebut intersect lan pasuryan gigi sing dipasang ing gigi kasebut awujud kerucut. Gir bevel paling asring dipasang ing poros sing jarak 90 derajat, nanging bisa uga dirancang kanggo digunakake ing sudhut liyane. Lumahing roda gigi bevel yaiku kerucut.

Rong konsep penting ing gearing yaiku pitch pitch lan sudut pitch. Lumahing gir ing permukaan yaiku permukaan untu sing ora sampeyan bayangke kanthi rata-rata pucuk lan lembah untu individu. Lumahing pitch saka gir biasa yaiku bentuk silinder. Sudut pitch gigi yaiku sudut ing antarane pasuryan permukaan pitch lan poros.

Jinis gir bevel sing paling akrab duweni sudut nada kurang saka 90 derajat lan mula bentuke kerucut. Gigi bevel jinis iki diarani eksternal amarga untu gigi nuduhake metu. Lumahing pucuk gir bevel eksternal sing meses yaiku koaksial kanthi poros gir; pucuk saka rong permukaan ana ing titik persimpangan poros poros.

Gir bevel sing duwe sudut amba luwih saka sangang puluh derajat duwe untu sing mandhuwur lan diarani gir bevel internal.

Gir bevel sing duwe sudut amba persis 90 derajat duwe untu sing nuduhake metu sejajar karo poros lan mirip karo poin ing makutha. Mula, gir bevel jinis iki diarani gir mahkota.

Gir Mitre yaiku gir bevel kawin kanthi untu sing padha lan kanthi sumbu ing sudut tengen.

Gigi miring miring yaiku gigi sing nganggo gigi makutha sing lurus lan miring.

Nyuwun penawaran gratis 

Sudut Kanan lan Gir Spiral Bevel

Gir bevel yaiku gir sing poros loro poros kasebut intersect lan pasuryan gigi sing dipasang ing gigi kasebut awujud kerucut.

Gir bevel paling asring dipasang ing poros sing jarak 90 derajat, nanging bisa uga dirancang kanggo digunakake ing sudhut liyane. Lumahing roda gigi bevel yaiku kerucut.

Konsep penting kanggo pindah yaiku permukaan sing apik. Ing saben pasangan gir meshing, saben gir duwe permukaan sing amba. Lumahing pucuk minangka lumahing awak sing imajinasi (tanpa waos) sing bakal ngasilake sesambungan sing padha kanthi kontak gesekan ing antarane praupane kaya gir sing sejatine saka kontak untu-untu. Iki minangka jinis "rata-rata" sing bisa ditemokake ing wayah sore pucuke lan lembah untu individu. Kanggo gir biasa, permukaan sing dipasang yaiku silinder. Kanggo gir bevel, permukaan pitch minangka kerucut. Kerucut nada gir bevel sing meshed coaxial karo poros gir; lan pucuk loro kerucut kasebut ana ing titik persimpangan poros poros. Sudut pitch minangka sudut ing antarane pasuryan kerucut lan poros. Jinis gir bevel sing paling akrab, kayata ing gambar ing wiwitan artikel iki, duwe sudut nada kurang saka 90 derajat. Dheweke "runcing". Gigi bevel jinis iki diarani gir bevel eksternal amarga untu madhep metu. Sampeyan bisa duwe sudut nada sing luwih gedhe saka sangang puluh derajat, yen kerucut, tinimbang mbentuk titik, mbentuk semacam cangkir kerucut. Untu banjur madhep ing njero, lan jinis gir kasebut diarani gir bevel internal. Ing garis garis wates, sudut nada persis 90 derajat, untu terus maju. Ing orientasi iki, padha karo titik ing makutha, lan jinis gir iki diarani gir bevel mahkota utawa gir mahkota.

  • Ing gir bevel Steel Ringan ,, gir bevel Stainless Steel, gir bevel Alloy Steel, gir bevel Hardened lan Tempered, Case Bevel Hardened Bevel, Induksi hardened, Cast Bevel Bevel, utawa kaya sing ditemtokake
  • kanggo truk Mobil lan Industri lan gir gir gir pertanian
  • Custom digawe minangka saben Spesifikasi, Gambar utawa Sampel utawa panjaluk
  • Ukuran Untu saka 1 Modul / 10 DP nganti 10 Modul / 2.5 DP utawa saben cetakan
  • Diameter njaba diwiwiti saka 25MM nganti 500MM
  • Max Width Width. 500MM
  • Informasi teknologi sing dibutuhake kanggo kuotasi saka pelanggan kanggo girboks bevel:
  • Bahan Konstruksi - dibutuhake baja, pengerasan lan tempering, lsp
  • Informasi profil untu - nada, sudut
  • Diameter njaba kaya dawa total lan liya-liyane
  • Angle Pasuryan
  • Bore ukuran
  • Ukuran cara utama
  • Ukuran hub
  • Syarat liyane

Ing endi loro poros nyebrang ing titik lan nggunakake sepasang gir conical, gir kasebut uga diarani gir bevel. Gir kasebut ndadekake owah-owahan sumbu rotasi poros masing-masing, umume 90 ° (utawa ing derajat XX saben cetakan). Kita bisa nggunakake patang gir bevel ing alun-alun kanggo nggawe kothak gir diferensial, sing bisa ngirimake kekuwatan menyang rong poros sing muter kanthi kecepatan sing beda, kayata ing truk penjuru lan mobil lan truktor.

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest