0 Item

Kendaraan Dipandu Otomatis

Sistem AGV / Robot Logistik / Robot ing pergudangan

Sistem Cyber-Physical & Synergetic Real-Time

An kendaraan dipandu kanthi otomatis or kendaraan dipandu otomatis (AGV) yaiku robot portebel sing ngetutake garis utawa kabel dawa sing ditandhani ing lantai, utawa nggunakake gelombang radio, kamera sesanti, magnet, utawa laser kanggo navigasi. Paling asring digunakake ing aplikasi industri kanggo ngeterake bahan abot ing sacedhake bangunan industri gedhe, kayata pabrik utawa gudang. Aplikasi kendharaan kanthi otomatis kanthi wiyar sajrone pungkasan abad kaping 20.

robot seluler

INOVASI PRODUK
Fitur

Nganti 15% biaya nyebarke sistem AGV tradisional, ilang nalika adaptasi situs kasebut - magnet ing lantai utawa beacon navigasi.
Saka Otomatis Menyang Otonom, AGVs v-SLAM kita ndeteksi, ngindhari lan kanthi cepet pindhah liwat fasilitas, ngliwati alangan menyang tujuan lan nyuda downtime.

RAYMONDAGV⁺ ngilangi wektu lan biaya tambahan kanthi pemahaman adhedhasar laser & kamera, algoritma navigasi lan piranti lunak pemetaan pangguna-pangguna sing unik, sing mbutuhake modifikasi fasilitas ZERO, nggawe implementasi bebas repot lan bisa diukur.

Kapabilitas pembelajaran mesin bisa nggawe kendaraan dadi luwih efisien lan akurat amarga nemoni anyar
kahanan. Thanks kanggo interaksi sing aman lan kolaborasi karo personel tanduran, ora dibutuhake zona perlindungan,
tegese ngirit ruang lan gampang integrasi menyang lingkungan sing ana.

Navigasi generasi sabanjure

Navigasi generasi sabanjure

Pindhah kanthi dinamis
fasilitas lan bypass alangan
pulih saka pembajakan tanpa
wiwitan

 
Desain Keluwih Kanthi Pilihan Keamanan CE

Desain Keluwih Kanthi Pilihan Keamanan CE

Desain loop dobel plus CE ditandhani
sensor deteksi keamanan @ Siemens
PLC kanthi kontrol keamanan

 
Omni-arah lan sasis sing kuat

Omni-arah lan sasis sing kuat

360 ° lelungan lan muter karo
kopling angkat puteran puteran
integrasi muatan sederhana

Gampang Digunakake, Maintainability & Extendability

Gampang Digunakake, Maintainability & Extendability

Sistem disiyapake dening
customer @ titik banjur klik
antarmuka

Komunikasi Nirkabel Real-Time Superior

Komunikasi Nirkabel Real-Time Superior

Wifi inovatif Siemens
produk lan solusi kanggo paling
aplikasi tantangan

Solusi Energi Hijau & Hi-efisiensi

Solusi Energi Hijau & Hi-efisiensi

Ion lithium opsional
kapasitor kanthi <1 menit kanthi
mbayar ulang lan> 500K
wektu siklus

 

INOVASI PRODUK & FITUR
NAVIGASI GENERASI NEXT

V-SLAM

Minangka pandhu arah generasi sabanjure, RAYMONDAGV⁺ vSLAM adhedhasar scanner laser keamanan 2D plus sistem sesanti kamera RGB-D. Solusi iki kadang diarani navigasi alami utawa kontur.

  • Nyederhanakake integrasi muatan
  • Pulih saka pembajakan tanpa inisiasi
  • Kanthi gampang ngonfigurasi fasilitas utawa tata letak mesin
  • Gampang dipasang tanpa modifikasi fasilitas
  • Lokalisasi liwat peta virtual kanthi fungsi mandeg tepat opsional liwat kode 2D
  • Autonomis mbenerake penyimpangan lan ngrasakake wong & alangan sing ora dikarepake kanthi bypass cerdas

Sawise proses panyiapan bebarengan karo laser & kamera kanggo survey wilayah sing digunakake lan nggawe peta referensi sing tepat, algoritma lokalisasi lan pemetaan sing canggih iki banjur digunakake kanggo nuntun kendaraan sajrone operasi.
Solusi iki ngilangi kabutuhan pangowahan infrastruktur supaya gampang ekspansi nalika ngirim keprigelan utama kanggo jadwal lan penjadwal ulang rute kanthi cepet.
Lingkungan struktur tetep lokal ing sekitar kita cenderung ora kena owah-owahan gedhe saben dina.
v-SLAM bisa nggedhekake operasi sing efisien karo lingkungan sing tetep lan ngatur pangowahan sementara kayata ora sengaja obyek sing bisa dipindhah kayata kothak, kursi, palet, wong utawa kendaraan liyane.

robot slam-mobile-robot
  • OLS ndeteksi garis luminescent tanpa preduli fitur fisik lantai lan latar mburi.
  • Proses mulang sing beda ora prelu, nginstal lan njaga garis utamane bakal gampang lan ekonomis.
  • Thanks kanggo deteksi luminescence sing bisa dipercaya, ora prelu kuatir kontaminasi.
  • Cacat lumahing bisa diabaikan kanthi dawa sing bisa diatur karo pelanggan.
  • OLS kanthi andal ngasilake penyimpangan saka tengah baris lan maca kode bar 4D 1 digit jejeg karo garis kasebut. Iki nggawe gampang ngirim informasi rute utawa posisi lan prentah drive.
  • Thanks kanggo lapangan maca sing wiyar 180 mm, OLS bisa ndeteksi nganti telung baris. Iki ngidini pengaturan fleksibel pangalihan utawa persimpangan garis.
 
robot slam-mobile-robot
robot seluler14

INOVASI PRODUK & FITUR
PENGGUNAAN GAMPANG, MAINTAINABILITAS & MAMPU

 

GREEN, HI-EFISIENSI LAN
SOLUSI ENERGI sing cerdas

 
  • 1 jam mode mbayar ulang / standar lengkap
  • manajemen recharging sing fleksibel & cerdas kanggo
    syarat sing beda
  • kapasitor lithium-ion opsional kanthi <1 menit kanthi lengkap
    mbayar ulang lan> 500K wektu siklus @ 24 × 7 jam
    runtime
 
robot seluler11

Sistem disiyapake dening
pelanggan @ titik
lan klik antarmuka

robot seluler12

Nganyari kanggo kendaraan utawa
zona akses bisa
digawe dening tanduran
personnel

robot seluler13

Pangowahan produksi
garis utawa distribusi
noto gampang
dileksanakake

robot seluler15
robot seluler16

APA KAMU NANGGO?
Manajemen Proyek sing Apik banget

  • investigasi & kajian sing akeh
  • proposal teknis, simulasi & visualisasi
  • produk & solusi sing paling ditrapake
  • pangiriman cekak lan wektu rampung
  • ROI dhuwur & Total Total Kepemilikan
  • dhukungan siklus urip, kalebu nganyari & nganyari

SERI PRODUK & SOLUSI

 
Robot seluler AGV

Robot AGV / Mobile

  • Jack Series
  • Seri Ratu
  • King Series
 
Sistem Manajemen Fleet

Sistem Manajemen Armada

  • Simulator armada
  • Pesenan & alokasi kendaraan
  • Pengawasan status urutan & kendaraan
  • Kontrol lalu lintas
  • Logging data
  • Ing host host
Sistem manajemen gudang

Sistem Manajemen Gudang

  • Inventory
  • Pesenan njupuk
  • Penerimaan
  • Optimisasi lokasi lan mbukak
  • Pelaporan & strategi
  • Kontrol pangguna
  • integrasi karo sistem liyane
Sistem manajemen gudang

Sinergis Sys wektu nyata.

  • Manajemen Produksi
  • Manajemen Mutu
  • Manajemen Material
  • Manajemen Equipenmt
 

SERI PRODUK & SOLUSI

ROBOT AGV & MOBILE

SERI JACK

Amarga dhuwur banget, seri JACK bisa mbukak operator sing paling akeh (tabel, troli, rak, rak lsp), diangkat lan diangkut menyang tujuan sing ditemtokake.

Amarga kopling rotasi AGV lan rotasi pad lift, bisa nyetel postur kanthi fleksibel menyang fasilitas sing ana, kayata elevator, sel robot, konveyor lan sistem strap, udakara 30% ruang sing disimpen sajrone operasi kasebut.

jack-series-agv-robot1

profil kurang karo
pilihan internal
kopling angkat puteran puteran
rotasi kopling
antarane AGV lan
angkat angkat

jack-series-agv-robot2

mode barang menyang wong
dhuwur angkat standar ≤
60mm (bisa diprogram
lan disesuaikan)
dhowo &
materi silang
transportasi

jack-series-agv-robot3

Tabungan papan 30%
nganti 1 ton muatan
utawa disesuaikan
pad sing gampang diganti
kanggo beda
aplikasi

jack-series-agv-robot4

STUDI KASUS
industri: ritel online artikel saben dina
total area gudang: 15000m2
Jumlah SKU: 2000⁺

penyebaran & implementasi ≤1 utawa 2 wulan
efisiensi ngurutake saben operator tambah saka
100 nganti 500 pcs / jam
intensitas kerja fisik mudhun & operator
marem tambah akeh
kesalahan ngurutake mudhun saka 0.1% dadi 0.01%

 

 

area ngurutake: 5400m2
Jumlahe AGV lagi kerja: 135 unit

rasio kacilakan keamanan dikurangi dadi 0
jumlah operator saka 120 nganti 30, tenaga kerja &
biaya manajemen nemen sudo
24 × 3 ganti siyaga nalika musim dhuwur
rasio pemanfaatan wilayah gudang tambah saka
50% kanggo 75%

jack-series-agv-robot-detail
Angkat REAL JACK SERIES

Angkat- REEL JACK SERIES

DUAL- Angkat- PAD JACK SERIES

DUAL- Angkat- PAD JACK SERIES

SERI PRODUK & SOLUSI
ROBOT AGV & MOBILE

RATU RATU

 

RATU RATU
QOQ

generasi anyar kanthi otonom seluler kanthi dinamis
penanganan fleksibel saka persepsi

Tinimbang fungsi angkat internal seri JACK, fungsi utawa piranti liyane yaiku, lengen robot, roller, conveyor, stocker lsp uga sensor tambahan dilebokake ing seri Ratu kanggo penanganan materi kanthi otomatis ing platform seluler.

Robot seluler sing paling cerdas lan fleksibel yaiku ratu ing Ratu (QoQ), sing digabung karo lengan robot 6 sumbu lan teknologi pandhuan visioner 3D paling anyar.

robot-seri-agv-robot

Model sing dikustomisasi

 
Babe-RATU

Babe RATU

  • model utama kanthi platform mentah
  • panggunaan lan pangopènan paling gampang
  • akses integrator kanggo pembangunan kaping 2
 
RATU ROL

RATU ROL

  • ukuran khusus, roller qtty. lan dhuwure lsp
  • mandeg pas kasedhiya
  • muatan khusus
 
Conveyor RATU

Conveyor RATU

  • kanggo mbukak majalah lan kaset lsp
  • ukuran khusus, conveyor qtty. lsp
  • Dhuwur angkat sing bisa diprogram & jembaré mbukak
  • opsional FFU utawa pas kanggo kamar bersih
RATU JAGUNG

RATU JAGUNG

  • uni uni-uni nangani ukuran khusus, muatan lsp
  • dhuwur angkat sing bisa diprogram
  • integrasi karo WMS, MES lsp
  • opsional FFU utawa pas kanggo kamar bersih

SERI PRODUK & SOLUSI | ROBOT AGV & MOBILE |

SERI KING

Seri KING ngrampungake tugas forklift - tanpa driver, nanging aman kanggo lingkungan kerja lan kanthi pandhu arah sing dipercaya.
Kanggo tugas produksi lan produksi sing bola-bali, truk sing dipasang iki kanthi otomatis bisa milih, ngangkut lan ngirim palet nganti 3 ton kanthi dhuwure nganti 6 meter, nggedhekake efisiensi, produktivitas lan untung.

ADAPTABLE TO MY
Kabutuhan KHUSUS

Ing interaksi cedhak karo sampeyan, kasar lan andal
transportasi lan solusi nangani pas bisa
disesuaikan lan disesuaikan kanggo memenuhi tuntutan
syarat, akurasi utawa sing paling nemen
kahanan kabutuhan operasional sampeyan.

  • lingkungan sing ora konvensional, mbebayani utawa angel
  • kahanan kerja panas
  • bahan kimia beracun utawa malah bahan nuklir
  • kebersihan paling
 
king-series-agv-robot-detail
robot seri agv king 1
robot seri agv king 3
robot seri agv king 5
robot seri agv king 2
robot seri agv king 4
robot seri agv king 6

Nggolek liyane Pangurangan planet AGV produk?
Mangga Dolan maring Katalog kothak gir planet AGV kaca.

 

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest