0 Item

Kompresor Air Ever-Power dikenalake kanthi teknologi tinggi prinsip kompresor udara sekrup tunggal Prancis B. Zimmem, lan dadi pabrik pertama kompresor udara sekrup tunggal ing China kanggo nggunakake banyu minangka medium pendinginan lan pelumasan ing kompresor udara, produk kasebut yaiku dibagi enem seri utama kalebu kompresor sekrup udara pelumasan banyu (gratis minyak); kompresor udara sekrup minyak mikro; 40bar tekanan sedheng kompresor udara sekrup pelumas banyu (bebas minyak); 40bar tekanan sedheng kompresor udara sekrup minyak rong tahap; gulung kompresor udara (gratis minyak) lan syarat khusus lan kompresor udara sekrup gas proses. Antarane, kompresor udara sekrup 40bar (4.0MPa) lan kompresor udara gulung bebas minyak 1.25Mpa minangka inovasi pelopor ing jagad iki.

Kanthi kapasitas teknis sing kuat, majokake peralatan produksi lan uji coba, kita nglakokake sistem manajemen mutu ISO9001 ing lokakarya, kabeh produk wis entuk sertifikasi CE, kompresor udara seri tanpa minyak wis ngliwati panguwasa Jerman TUV Kelas 0. Tim tetep nindakake riset lan pangembangan teknologi hemat energi kompresor, kita duwe akeh paten domestik lan global ing China.

Kompresor Udara EVER-OWER bakal dadi pilihan sampeyan.

Produsen Kompresor Udara

Nyuwun penawaran gratis 

Tampilan Produk Kompresor Udara

 

Aplikasi Kompresor Udara

Kompresor udara kanggo nglereni Laser

Kompresor udara sekrup kanggo pemotongan Laser - revolusi perlindungan laser pemotongan laser Efisiensi mesin pemotong laser bakal tikel kaping pindho Tekanan tekan 1.8MPa: kacepetan pemotongan laser ditambah 50%, permukaan pemotongan bakal lancar tanpa burrs Stabil lan ...

Kompresor udara kanggo peralatan produksi ban

Industri Otomotif Kanggo ngasilake Ban sing berkualitas, sampeyan butuh peralatan sing berkualitas ... Apa sing nyemprotake mobil nganggo cat utawa dipasang nganggo alat udara, industri otomotif gumantung karo kompresor supaya bisa ngrampungake kualitas tinggi. Panganggone khas kompres ...

Kompresor udara kanggo produksi bahan baku kimia

Industri Kimia Tuntutan peralatan ing industri kimia utamane dhuwur. Gas beracun, korosif lan ora stabil asring dadi bagean saka proses produksi. Ngramut kemurnian produk iku kudu lan, ana kontrol kualitas sing ketat ing ...

Kompresor udara kanggo produksi pupuk organik

Industri Ekstraktif Pupuk organik diproduksi kanthi reaksi kimia. Ing udhara kanthi intensitas dhuwur, reaksi kasebut kudu ditindakake kanthi cepet kanggo ngasilake bahan baku sing cocog kanggo produksi luwih lanjut nganti pupuk organik digawe. Kompresor udara biyen ...

Kompresor udara kanggo industri medis

Industri Kedokteran Lingkungan sing steril penting banget ing industri farmasi. Dadi nalika nerangake hawa sing dikompres, mung tanpa minyak sing bakal bisa. Sembarang kontaminasi ing udara kompresi, kayata minyak, bisa nyebabake gangguan proses, shutdown produksi, lan produk larang ...

Kompresor udara kanggo alat medis lan instrumen

Industri mesin medis Ing pabrikan industri industri medis, lingkungan sing disterilake lan tanpa debu bisa dipesthekake. Kompresor udara sing bakal digunakake kudu nggayuh hawa kemurnian sing paling dhuwur lan tundhuk karo standar internasional ....

Kompresor udara kanggo mesin bijih besi

Industri Pertambangan Lingkungan kerja industri pertambangan menehi panjaluk banget marang kompresor udara. Sampeyan kudu mesthekake yen efisiensi kerja dhuwur lan pangopènan kurang. Udara sing dikompres minangka sumber energi penting, kanthi nganti 70% industri nggunakake ...

Kompresor udara kanggo peralatan susu

Produsen susu Industri Susu kudu netepi standar kualitas paling dhuwur nalika nglindhungi integritas produk lan proses - lan merek! Ana akeh sing nggunakake kualitas udhara sing digunakake ing industri - sanajan ...

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest