0 Item

Kothak gir pertanian

Kothak pertanian kita cocog kanggo macem-macem jinis: Mesin pemotong rotary, pemanen, mesin pencari bolongan, mixer pakan TMR, pupuk rotary, penyebar pupuk, penyebar pupuk lsp.

Kothak gir pertanian minangka komponen mekanik utama rantai kinematik mesin pertanian. Biasane didhukung nganggo lepas landas traktor liwat poros PTO lan drive gir. Torsi operasi uga bisa ditularake menyang kothak gir kanthi motor hidrolik utawa katrol sabuk, saliyane gir gir.

Kothak pertanian biasane duwe siji poros input lan paling ora ana siji poros output. Yen poros kasebut diposisikan ing 90 ° siji liyane, kothak gir minangka kothak gir ANGLE ORTHOGONAL utawa luwih umum diarani kothak gir sudut tengen.

Yen batang input lan output diselehake sejajar karo siji liyane, kothak gir pertanian kasebut dikenal minangka gir gear PARALLEL SHAFT.

Kondisi keamanan lan kerja 2

Pto Poros

Kita nyuplai poros pto kanggo mesin pertanian.
Tutul produk PTO Shaft

Traktor digunakake ing tetanen kanggo nggawe macem-macem tugas kanthi menehi upaya traktif sing dhuwur kanthi kacepetan alon. Kecepatan operasi sing alon penting banget kanggo driver amarga bisa ngontrol luwih becik tugas sing ditindakake. Saiki kabeh jinis transmisi traktor (manual, synchro-shift, hydrostatic drive, and glide shift) fokus ing kinerja sing paling apik lan operasi sing gampang. Sanajan saben transmisi duwe mekanisme sing beda, kabeh nggunakake poros transmisi kanggo nerusake torsi mesin dadi diferensial.

Gearbox Sudut Kanan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi mesin pertanian. Cocog banget kanggo digunakake kanthi poros output, kisi rotary offset lan liya-liyane. Rasio pangurangan nganti 2.44: 1 diwenehake. Gearbox Sudut Kanan kasedhiya nganggo kothak wesi cor. Uga nyedhiyakake tingkat daya listrik nganti 49kW.

Produk Gearboxes Pertanian

Download Katalog

Nyuwun penawaran gratis 

Gearbox Pertanian Kanggo persiyapan Lemah

Kothak kanggo mesin sing digunakake kanggo gaweyan tetanen cilik, nyiyapake lemah lan perawatan panen.

Gearbox Pertanian Kanggo aplikasi Layanan

Sistem transmisi daya sing dirancang kanggo kebutuhan industri bangunan lan layanan kanggo masarakat: wiwit saka campuran semen nganti pompa hidrolik lan set generator.

Gearbox Pertanian Kanggo Pangopènan papan ijo

Sistem transmisi daya sing dirancang kanggo kebutuhan khusus mesin kanggo ngolah kebon lan ngopeni ruang ijo.

Gearbox Pertanian Kanggo mixer Panganan

Pirang-pirang kothak gir kanggo mesin sing digunakake kanggo nglumpukake, nyampur lan distribusi pakan utawa ngresiki ternak.

Produk Bagian Pertanian

Download Katalog

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest