0 Item

Babagan Ever-power

Ever-power Group Co., Ltd. SPESIALIS ING GAMBAR KABEH TRANSMISI MEKANIKAL lan TRANSMISI HYDRAULIK SEPERTI: GEARBOXS PLANETARY, REDUCER BEKAS, REDUCER GEED HELIK HELIK, REDUCEL HELIKAL KURUS, GEARBOX AGRIKULTUR, GEARBOXES TRACTOR, GEARBOX AUTO, SHAFTS PTO DRIVE, REDUCER KHUSUS & KOMPONEN GEAR sing gegandhengan lan PRODUK liyane sing ana gandhengane, SPROCKETS, SISTEM HYDRAULIC, VACCUM PURS, GARUNG PULLEYS, CYLINDER HYDRAULIC, GEAR PUMPS, SCREW AIR COMPRESSORS, COLARAR SHAFT REDUCER CORAK CORAK ASLI LAN SADAYU. Luwih luwih, kita bisa ngasilake macem-macem sing disesuaikan, motor sing dipasang, motor listrik lan PRODUK HYDRAULIK LAIN NURUT GAMBAR PELANGGAN.

Luwih saka 20 taun pengalaman ing riset lan pangembangan.

Kalebu udakara 50 Personel R&D

Total pabrik 50,000 meter persegi

KAMU wis ngekspor PRODUK KANGGO Klien ing saindenging jagad lan entuk repotasi sing apik amarga kuwalitas produk utama lan layanan sawise penjualan. WARMLY SENGGALAKAN PELANGGAN KALANGAN ING RUMAH LAN ING SABUK KANGGO KONTAK KAMU KANGGO NEGOTI BISNIS, INFORMASI GANTI, lan kerja sama karo kita.
KANGGO DETAIL LEBIH LANJUT, PLEASE CATALOG PRODUK KAMI LAN DAFTAR MESIN
KAMI NGALAMI 1500 PEKERJA, LAN MESIN BANYAK CNC lan PUSAT KERJA CNC.
KAMU SATU PRODUKTOR lan SUPPLIER PALING LUCU ING CHINA, PILIHAN PRODUKSI Mutu, Panyedhiya, Eksportir ing EVPower- EVER.

tampilan perusahaan

Panjaluk Quotation

Pin Iku on Pinterest