0 Item

2128 digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Ciudad Guayana Venezuela Mesin Router CNC Besar kanggo Desain Kayu kanthi sertifikat ce paling murah

2128 digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Ciudad Guayana Venezuela Mesin Router CNC Besar kanggo Desain Kayu kanthi sertifikat ce paling murah

2128 digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Ciudad Guayana Venezuela Mesin Router CNC Besar kanggo Desain Kayu kanthi sertifikat ce paling murah

Kami - Grup EPG Rantai EPT bigge lan unit pabrik gir gear pertanian ing China kanthi 5 cabang liyane. Kanggo rincian liyane: Mobile / whatsapp / telegram / Kakao kita ing: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

                        2128 Peralatan Router Massive CNC kanggo Tata Kayu

ngubungake:

  1. Sekrup bola kanggo sumbu Z, bisa digunakake kanthi presisi lan presisi.
  2. Sumbu XY yaiku rak peralatan, mlaku stabil, presisi lan cepet.
  3. Teknik kontrol D EPT nganggo port USB, kudu duwe kesepakatan kanggo nggarap peralatan, gampang lan gampang.
  4. Awak lan gantri sing tanggung jawab akeh banget, pancen kuwat banget lan stabilitas.

Parameter Teknis:

paramèter

Spesifikasi Standar 

X, Y, Z Area Pakaryan

2100 * 2800 * 200mm 

Tenaga Spindle

papat.5kw 

X, Y, Z Akurasi Posisi Plancongan

± 0.01 / 2000mm 

Tabel

Meja vakum utawa mejo T.slot

X, Y, Z Rail lan Transmisi 

ZheJiang TBI Screw Ball lan rak peralatan

Maks. Tarif Plancongan Cepet 

50000mm / min 

Maks. Kacepetan Makarya

30000mm / min 

Kacepetan Spindle

24000RPM

Motors Drive

Servo motor lan sopir

Tegangan Makarya

AC380V / 3PH / 50Hz utawa 220V

Basa Prentah

Kode G

Sistem Operasi

D EPT utawa studio NC / Mach3 / Syntec

Kompatibilitas Piranti Lunak 

Pilihan: Type3, Ucancam, Artcam, solidworks, lan liya-liyane. 

Lingkungan Mlaku 

Suhu: 0ºC ~ 45ºC 

Kelembapan Relatif: 30% ~ 75% 

Program minyak

Perdagangan 

Software:

1) Cetakan: kayu, lilin, kayu, gypsum, busa, lilin.

loro) Perabotan: lawang piket, lemari, piring, kantor bisnis lan mebel omah, meja, kursi, lawang lan windows omah.

3) Barang kayu: kothak swara, lemari game, tabel komputer pribadi, mejo mesin jahitan, instrumen.

papat) Pemprosesan piring: bagean insulasi, komponen kimia plastik, PCB, interior kabeh awak kanthi otomatis, trek bowling, tangga, papan anti bate, resin epoksi, Otot perut, senyawa campuran karbon PP, PE lan EPT.

5) Sektor kecantikan: Akrilik, PVC, MDF, watu buatan, kaca organik, plastik lan meta EPT sing nyenengake kayata tembaga, ukiran piring aluminium lan pendekatan pabrik.


Paket Pengiriman:

Elemen Bundel: 1. Transaksi njaba: Paket kayu lapis standar.

                           2. bundel batin: Film lan plastik plastik jembar kanggo asor.

                            Lan kita bisa ngrampungake paket miturut panjaluk sampeyan.

Rincian Pangiriman: Kanggo piranti normal, bakal 7-limalas dina kerja sawise mbayar. Kanggo piranti sing ora normal lan peralatan sing digawe khusus sesuai karo spesifikasi spesifik klien, bakal 15 nganti telung puluh kaping fungsi sawise mbayar.

Panyedhiya Jual:

  1. Insinyur bisa diakses menyang mesin layanan ing luar negeri.
  2. setaun njamin peralatan total.
  3. Pitulungan kompleks nganggo ponsel, surat elektronik, whatsapp lan skype. Yen sampeyan duwe masalah, kita bakal ngatasi sawetara rolas jam kanggo ngatasi.
  4. Sampeyan bakal entuk tips pembinaan gratis kanthi gratis ing arah peralatan ing pabrik.
  5. Yen sampeyan pengin bagean mesin, kita bakal menehi rega EPT kanggo sampeyan.
  6. Pandhuan edhisi Inggris sing migunani lan operasi disk CD video online.

Data Bisnis:
Artech ekstensif digawe, ngrancang, produksi, perdagangan lan panyedhiya piranti CNC, lan nyuplai peralatan CNC berkualitas tinggi lan efisien ing saindenging jagad. Kanthi tim staf sing kuwat, "Model ArtechCNC" bisa sukses ing piranti ukiran kayu, piranti ukiran pemasaran, mesin ukiran watu, mesin ukiran logam, piranti ukiran laser lan gir pasar laser nglereni. Fasilitase generasi kasebut dadi pucuk lan tuwuh ing China.

FAQ:
Q1 Kanggo nawakake sampeyan mesin ideal EPT, kepiye caranaku?

  1. EPT materia asli sing pengin sampeyan ngukir / nyuda? (Kayata kayu, akrilik, kain, kain, kulit, logam…?)
  2. Kanggo tenaga listrik spindle, apa aku bisa ngerti ambane ngirangi utawa ngukir sing sampeyan karepake?
  3. Lokasi sing sampeyan butuhake? (Jinis kasebut minangka dimensi maksimal sumber daya, jembaré * durasi, 1200 * 1200mm, 1300 * 2500mm, 2000 * 3000mm, lan liya-liyane)
  4. Apa sampeyan pengin ngukir ing lantai planar & flat utawa lantai bundher & lengkung?

Yen mesthine, mesin kasebut bakal kalebu barang-barang opsional, jinis iki minangka lampiran rotary. Yen sampeyan bisa nyedhiyakake sawetara foto barang sampeyan, mula bakal apik! Sawise sampeyan ngandhani, kita bakal menehi rincian liyane babagan mesin kasebut lan regane.
Q2. Yen kita ora ngerti cara nggunakake piranti, sampeyan bisa menehi instruksi?
Pancen, kita bakal, yen sampeyan teka ing China, kita bakal menehi latihan gratis nganti sampeyan bisa nggunakake mesin kanthi bebas. Lan yen sampeyan sibuk, kita bakal duwe insinyur khusus kanggo bangsa sampeyan, nanging sampeyan pengin menehi biaya, kaya tiket lan hotel lan baja.
Q3. Kepiye babagan panyedhiya sawise didol?
We nawakake sampeyan 24 sawetara jam dhukungan ponsel, skype, whatsapp lan surat elektronik.
Q4. Kepiye manawa sampeyan mesthekake babagan wektu?
1 12 wulan lan sajrone, yen sampeyan duwe pitakon, kita bakal ngrampungake kanthi gratis.
 Fungsi Pelanggan:

Panemu Pelanggan:

 

 

Panggunaan jumlah utawa lambang bagean pabrikan peralatan otentik (OEM), kayata CASE® lan John Deere® mung kanggo referensi lan kanggo nggunakake panggunaan lan kompatibilitas. Bisnis lan wilayah substitusi sing ana ing kene ora disponsori, ditampa, utawa digawe dening OEM.

2128 digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Ciudad Guayana Venezuela Mesin Router CNC Besar kanggo Desain Kayu kanthi sertifikat ce paling murah

2128 digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Ciudad Guayana Venezuela Mesin Router CNC Besar kanggo Desain Kayu kanthi sertifikat ce paling murah

2128 digawe ing Tiongkok - bagean panggantos - ing Ciudad Guayana Venezuela Mesin Router CNC Besar kanggo Desain Kayu kanthi sertifikat ce paling murah

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap → https://www.ever-power.net/contact-us/

Sampeyan seneng banget takon informasi apa wae! Hubungi sampeyan kanthi bebas!

Nyuwun penawaran

Yen sampeyan duwe panjaluk, mangga isi formulir iki lan kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


MATERI PENTING

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Bronze: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM miturut panjaluk sampeyan

TREATMENT SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.

METODE PROSES

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

QC & CERTIFIKAT

Teknisi mriksa dhewe ing produksi, cek pungkasan sadurunge paket dening inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

PAKET & MASA LEAD

Ukuran: Gambar

Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.

15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day

Pin Iku on Pinterest

Share This